עבור לתוכן

~~ דיון - האם טאבלט זה דבר שימושי ??? ~~

Featured Replies

פורסם

האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ???

שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ...

מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

פורסם

מכירות של הטאבלטים בירידה כי קודם כל אנשים לא מרגישים צורך להחליף את הטאבלט כל שנה - שנתיים כמו שהם מחליפים את הטלפון. (אין לי מושג למה אנשים מחליפים טלפון בתדירות כל כך גבוהה... אחלה נושא לעבודת דוקטורט בפסיכולוגיה) שנית, אנשים לא מרגישים צורך בטאבלט כאשר יש להם טלפון עם מסך 5-5.5 אינץ'. למרות שאני באופן אישי תמיד מצאתי את השימוש בטאבלט הרבה יותר נוח בהשוואה לשימוש בטלפון. הטלפון משמש אותי רק לשיחות, צילום ואנטנה סלולרית. אייפד משמש אותי לכל השאר - אינטרנט, משחקים, מיילים, סרטים.

נערך על-ידי lev-27

פורסם

לדעתי שימושי לצריכת תוכן בלבד, למעט אולי ז'אנר מסויים של אפליקציות אייפד ושימושים של סוכני מכירות למשל (עבודה עם מערכות ניהול תוכן מקוונות).

פורסם

בשבילי הוא לא הולך להחליף נטבוק - גם מבחינת לוח מקשים/עכבר נורמליים וגם מבחינת תוכנה (אנדרואיד/ios מול מערכת desktop pc מלאה)

פורסם

קיבלתי לפני שנתיים טאבלט מהעבודה

לא חושב שפתחתי אותו יותר מ5 פעמים

פורסם

מתאים לילדים למשחקים וסרטים.

פורסם

ממה שהבנתי השוק של הטאבלטים זה בעיקר ילדים קטנים שההורים נותנים להם טאבלט כדי שיהיה להם תעסוקה(ושיפתח להם איזה הפרעת קשב וריכוז באותו הזמן) ואנשי עסקים שאוהבים טאבלטים כי הם לא ממש צריכים את הכוח עיבוד של לאפטופ.

הבעיה שלי עם הטאבלט היא שקשה להשתמש בו ON THE GO, אתה בעיקר יכול להשתמש בו או בבית או כשאתה יושב באיזשהוא מקום. ואז הוא פחות או יותר כמו לאפטופ. קשה להשתמש בו כשמחזיקים אותו כי זה מאוד מעייף את היד.

בכלל טלפונים חכמים וטאבלטים נראים לי די איומים מבחינה ארגונומית.

פורסם
מכירות של הטאבלטים בירידה כי קודם כל אנשים לא מרגישים צורך להחליף את הטאבלט כל שנה - שנתיים כמו שהם מחליפים את הטלפון. (אין לי מושג למה אנשים מחליפים טלפון בתדירות כל כך גבוהה... אחלה נושא לעבודת דוקטורט בפסיכולוגיה) שנית, אנשים לא מרגישים צורך בטאבלט כאשר יש להם טלפון עם מסך 5-5.5 אינץ'. למרות שאני באופן אישי תמיד מצאתי את השימוש בטאבלט הרבה יותר נוח בהשוואה לשימוש בטלפון. הטלפון משמש אותי רק לשיחות, צילום ואנטנה סלולרית. אייפד משמש אותי לכל השאר - אינטרנט, משחקים, מיילים, סרטים.

כי לאנשים יש יותר סמארטפונים מאשר טאבלטים, לפחות מחוץ לבית. יש לך סמארטפון בן שנתיים, אתה רואה עמיתים לעבודה שקנו סמארטפון חדש. אתה גם רוצה.

למשל, בעבודה הקודמת שלי קניתי את Galaxy S4 המקולל ויום לאחר שהבאתי אותו, כל הצוות קנה גם (מקרה משעשע).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אצלי הוא דווקא מאוד שימושי.

יש לי את הטאבלט Teclast x98 Dual Boot 64GB.

הוא משמש אותי כמערכת ברכב (מחובר דרך הBluetooth), יש לו כרטיס סים בפנים אז יש לי גם אינטרנט סלולרי וגם קו. אני מבצע דרכו שיחות מהרכב, שומע מוזיקה דרך הענן שלי בגוגל מיוזיק, יש לי וייז, ויש בעצם הכל - תמורה הרבה יותר טובה מכל מערכת דאבל דין שקיימת.

בלימודים אני מדליק אותו על וינדוס 8, יש לי שם את כל החבילת אופיס ותאמינו או לו גם MATLAB רץ עליו ממש טוב. נכון ש10 אינץ' זה קצת קטן לפעמים לעבודה בוינדוס אבל זה מספיק לי ללימודים ברוב המוחלט של הפעמים, וגם הבונוס היפה הוא שהוא שוקל רק חצי קילו, ובנוסף יש לו 6-7 שעות חיי סוללה של עבודה רציפה . קניתי איתו קייס מיוחד עם מקלדת בלוטוס - נוח בטירוף.

בקיצור, מקווה שפתחתי לאנשים קצת את הראש, טאבלט יכול להיות מאוד שימושי!

פורסם

לא יותר נוח לאפטופ ללימודים? ברכב הפלאפון יכול לעשות את אותם הפנקציות של הטאבלט...

הבעיה העיקרית שלי עם הטאבלט שהוא לא מי יודע מה ארגונומי... וזה מקשה על שימושים יותר "רציניים". ובשביל שימושים פחות רציניים מספיק כבר הפלאפון...

פורסם

עדיף אולטרה-בוק..

משהו כמו יוגה של לנובו..

פורסם
לא יותר נוח לאפטופ ללימודים? ברכב הפלאפון יכול לעשות את אותם הפנקציות של הטאבלט...

הבעיה העיקרית שלי עם הטאבלט שהוא לא מי יודע מה ארגונומי... וזה מקשה על שימושים יותר "רציניים". ובשביל שימושים פחות רציניים מספיק כבר הפלאפון...

אני מסכים שהוא יושב הרבה מפעמים איפשהו באמצע בין מחשב נייד לסמארטפון.

אישית לי ברכב פלאפון קטן מידיי להתעסקות בתור מולטימדיה.

ואולטרה בוק ללימודים אכן יותר נוח אבל הוא יותר כבד והוא עולה פי 4.

פורסם

טאבלט דווקא נוח אבל יש לו את המגבלות שלו. בשביל אינטרנט, סרטים, אימיילים הוא מעולה. מקסימום גם אפשר לחבר מקלדת חיצונית אם כותבים הרבה.

אבל לעבודה או לימודים לא הייתי ממליץ על טאבלט ובמיוחד אם הוא מגיע עם מערכת הפעלה מסורסת כמו אנדרואיד או ios.

אם כבר לעבודה אז עדיף משהו כמו הסרפייס, שם מקבלים טאבלט יחסית חזק עם מערכת הפעלה נורמלית והוא גם הופך ללפטופ במידת הצורך

פורסם

אין סמארטפונים שאפשר לחבר אליהם מקלדת/עכבר וצג חיצוני ?.

פורסם

גם אם יש, למה שאני ארצה להסתובב עם צג חיצוני במשך יום שלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים