פורסם 2015 בספטמבר 1310 שנים אם יש חבילה מסויימת שאני רוצה להסיר ואני לא מצליח, אז איך בכל זאת אני יכול להסיר אותה?
פורסם 2015 בספטמבר 1310 שנים ממש יעזור אם תספר באיזו הפצה מדובר, באיזו חבילה מדובר, איך בדיוק ניסית להסיר ואיך בדיוק זה לא הצליח (כלומר מה בדיוק קרה, אם היו הודעות שגיאה כלשהן וכו')
פורסם 2015 בספטמבר 1310 שנים מחבר זה בלינוקס מינט מאטה גרסה ,17.2ואני חיפשתי אפשרות של הסרה ואני רואה שלא בכל חבילה יש אפשרות להסרה ,זה לפי מה שמציע מנהל החבילות אז איך אפשר לשנות את זה שאם אני ארצה להסיר איזו חבילה שאני אוכל בקלות, מבלי שמנהל החבילות יקבע האם להסיר חבילה מסויימת?
פורסם 2015 בספטמבר 1310 שנים יש אפשרויות של משהוא כמו "הסרה" ו "הסרה מוחלטת", ההבדל הוא ש "הסרה" מוחק את התוכנה ו "הסרה מוחלטת" מוחק גם את ההגדרות של התוכנה שנשמרות במערכת ההפעלה (תחשוב על זה כמו ניקוי התוכנה מהרגיסטרי בוינדוס, פחות או יותר)חוצמזה יש חבילות שתלויות אחת בשניה : אם תוכנה A צריכה את תוכנה/ספריה L בשביל לעבוד, אתה רוצה למחוק את L, הוא לא יאפשר לך לעשות זאת, או שהוא יחייב אותך למחוק גם את A בשביל שלא יקרה מצב שהרסת את A והיא נשארה על המערכת
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים מחבר אם אני רוצה להסיר ממנהל החבילות חבילה מסויימת איך אני אדע איזה חבילה שולטת עליה שקודם למחוק את החבילה השולטת? נערך 2015 בספטמבר 1410 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים הוא אמור להראות לך. בכל מקרה, שים לב לא להעיף משהוא חשוב של מערכת ההפעלה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.