עבור לתוכן

לוקח המון זמן לקבל את הPACKET הראשון שאני שולח לשרת בUDP, האם בגלל ARP?

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בטוח איפה לשים את זה...

אני כותב תיקשורת בסגנון שרת ולקוח בשביל המשחק שלי בC++.

אני משתמש בPOSIX SOCKETS גם בשביל ANDROID וגם בשביל IOS.

בשרת אני עושה BIND לSOCKET ל0.0.0.0 והפורט ומחכה עד שיגיע הPACKET הראשון.

בלקוח אני יוצר SOCKET וכל הזמן שולח PULSE.

אחריי שהשרת מקבל את הPACKET הראשון אני קורא מזה את הכתובת לשליחה בחזרה ללקוח.

הנקודה היא שלפעמים לוקח המון זמן לPACKET הראשון להגיע מהלקוח לשרת, אחריי שמגיע הPACKET הראשון יש קצב נורמלי של שליחת PACKET בשביל משחק.

הבנתי שיש משהוא שנקרא ARP שממפה כתובות IP לכתובות MAC ב SUBNET. וזה יכול להיות מה שגורם לPACKET הראשון לקחת הרבה זמן להגיע.

בכל מקרה, לא יודע אוליי זה בעיה בROUTER שלי.

אם לא היה ברור, אני מנסה ליצור תיקשורת בין שני מכשירים כששניהם מחוברים בWIFI לאותו הראוטר.

יש לכם אוליי איזשהם תובנות? אוליי אלה בעיות ידועות כשמנסים להתחבר דרך ROUTER בWIFI?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בגדול,

אם אתה יודע לאיזה IP לפנות ( כלומר אתה באותה הרשת, ויודע את ה IP הפנימי של השרת ), לא חושב שאמורה להיות בעיית ניתוב.

אבל כן שווה אולי לבצע PORT FOWARDING עבור הפורט הספציפי בו אתה עובד, כך שהנתב ידע ישירות לאיזה מחשב להעביר את ההודעה ( בדר"כ שימושי עבור פקטות מחוץ לרשת הביתית, לא יודע במה יעזור בשימוש פנימי ברשת, אבל לך תדע ).

אגב, מספיק שתשלח PULSE אחד וההודעה תתקבל, או שאתה ולח כמה פעמים?

פורסם

arp היא הודעה שהמחשב\ראוטר\סוויץ' מציף את הרשת בה בשביל לנסות למצוא מה ה-mac address של המחשב עם ה-IP הספציפי. התוצאות נשמרות בarp tabel שבד"כ נשמרות בזכרון כדי לחסוך בקריאות עתידיות. קשה לי להאמין שהמנגנון של arp tabel מבוטל אצלך במחשב\מכשיר. במקום זה הייתי חושד שהראוטר שלך מזייף. נסה לשחזר את הניסוי על רשת קווית.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, לפעמים פשוט לוקח לIPAD שלי המון זמן להיות נראה ממכישירים אחרים ברשת המקומית.

עליי לציין שמדובר הכל על חיבור על רשת מקומית כשכל המכשירים מחוברים לראווטר אבין עם בצורה קווית או אל חוטית.

משום מה מכשירי הIOS לפעמים לא מגיבים, אבל את זה אני גם רואה כשאני מנסה לעשות להם PING מהמחשב והם לא מגיבים.

יכול להיות שזה באמת בעיה בראווטר שלי... לא יודע...

פורסם

שים wireshark ותבין מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים