פורסם 2015 בספטמבר 1110 שנים מחבר טרים מופעל אצלך בחלונות ?לפי מה שאני יודע כן.. בדקתי עם איזו פקודה ב cmd לא מזמן.
פורסם 2015 בספטמבר 1110 שנים מחבר בדוק במחשב אחר מה קורה איתו.אין דרך אחרת לדעת שהבעיה בכונן? פשוט אין לי מחשב נוסף לחבר אליו..ואם אקח אותו לחנות למימוש האחריות עד כמה התהליך הזה ארוך לדעתכם?
פורסם 2015 בספטמבר 1110 שנים מחבר תן להם בחנות שיחברו למחשב ויבדקו כשאתה שם מה הביצועים.אם אני אקבל מהם כונן חדש, יש להם אפשרות להעביר את כל התוכן?
פורסם 2015 בספטמבר 1210 שנים הם לא יעשו לך העברה אלא אם כן תשלם להם על זה. אתה יכול לפני שתלך אליהם לעשות סוג של גיבוי גוסט, של כל הכונן (IMAGE) ולשמור על הכונן הרגיל שלך.
פורסם 2015 בספטמבר 1310 שנים מחבר עכשיו אני בבעיה אחרת.. ניסיתי לחבר לכונן כבל sata של הכונן השני ועכשיו המחשב לא מזהה אותו בכלל. מה עושים? ניסיתי לחבר לכל חיבור אפשרי
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים מניסיון החלפת כבלי SATA עוזרת .. ואפילו חיבורים אחרים בלוח אם מביאים תוצאות אחרות.. יש לי 4 חיבורים, אחד מהיר, אחד פחות, אחד איטי ואחד ממש חרא. לחרא חיברתי את הבלו-ריי/צורב, לאיטי את המכני ולמהירים SSD אני מהמר על בעיה בלוח אם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.