עבור לתוכן

בעיה עם SSD של Transcend

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון והחלטתי לבדוק את הכונן שלי.. אני לא מבין כל כך בכוננים ואיך בודקים אותם אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.

עשיתי בדיקה אחת בתוכנה crystaldiskmark ואלה התוצאות

http://up415.siz.co.il/up3/z4ndiymlz1du.png

כונן SSD Transcend TS128GSSD370

תודה

פורסם

תוצאה גרועה.

תעלה תוצאה מas ssd

ניתן לראות שם אם אתה במצב ahci

ואם הכונן מיושר.

פורסם
  • מחבר
תוצאה גרועה.

תעלה תוצאה מas ssd

ניתן לראות שם אם אתה במצב ahci

ואם הכונן מיושר.

http://up415.siz.co.il/up1/wy1zk2ziduno.png

יכול להיות שזאת הסיבה שהמחשב נתקע בעבודה משרדית? למה זה קורה (הכונן פחות מחצי שנה בשימוש)?

פורסם

שמע, זאת התוצאה הכי גרועה שנתקלתי בה, מה שאמרתי מראה בסדר, אולי תקלה בלוח פחות סביר, תמיד טוב לנסות במחשב אחר בתור כונן משני, אולי יש עדכון קושחה, נראה לי שנדרש לממש אחריות, חכה לעוד תגובות אולי יש בעיה נפוצה יחסית לתוצאה כזו. סביר מאוד שזו הסיבה להאטה.

פורסם
  • מחבר
שמע, זאת התוצאה הכי גרועה שנתקלתי בה, מה שאמרתי מראה בסדר, אולי תקלה בלוח פחות סביר, תמיד טוב לנסות במחשב אחר בתור כונן משני, אולי יש עדכון קושחה, נראה לי שנדרש לממש אחריות, חכה לעוד תגובות אולי יש בעיה נפוצה יחסית לתוצאה כזו. סביר מאוד שזו הסיבה להאטה.

שכחתי לציין שלעיתים רחוקות גם מופיע לי מסך שחור עם ההודעה "reboot or select proper boot device".

פורסם

שווה לנסות להחליף כבל SATA

פורסם

ומיקום של חיבור בלוח, אם 2 הדברים האלה לא עוזרים לנסות במחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

אז ניסיתי עם הכבל של הכונן השני וניסיתי גם סלוט שונה בלוח אם ואותם התוצאות...

פורסם

התקנת את התוכנה של

Transcend ולראות מה היא אומרת לך?

פורסם
  • מחבר
התקנת את התוכנה של

Transcend ולראות מה היא אומרת לך?

התקנתי Transcend SSD Scope ו ב Health זה מראה לי 99% אם זאת השאלה. יש שם גם אפשרות לבדוק ביצועים..

בדקתי עם crystaldiskmark את הכונן השני שלי (טרה של טושיבה) וזה מראה תוצאות הרבה יותר טובות מאשר ה SSD.

אין לי בעיה לממש את האחריות עם KSP במידה ובאמת יש בעיה רק זה אומר שבנתיים אין לי מחשב פעיל.

פורסם

מה הלוח אם?

יש לך מחשב אחר לחבר אותו?

פורסם
  • מחבר
מה הלוח אם?

יש לך מחשב אחר לחבר אותו?

לא אין לי מחשב אחר.

לוח אם H97.

פורסם

דגם, חברה?

פורסם
  • מחבר

Gigabyte H97M-3DH

פורסם

טרים מופעל אצלך בחלונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים