עבור לתוכן

כרטיס מסך לשרטוטים וקצת משחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לשרטוטים (אני אדריכל) וקצת לתוכנות תלת מימד. (סקצ'אפ למי שמכיר. לא תוכנה כבדה).

הציעו לי מפרט נחמד, כאן:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32433

אבל לגבי הכרטיס מסך אני לא חושב שבאמת צריך כרטיס כל כך חזק ויקר....

נראה לי שאולי כדאי בכלל ללכת על קוואדרו. מישהו יודע מה מומלץ?

בפרט המשחקים שאני רוצה לשחק פה ושם הם לא כבדים במיוחד... למשל:

NFS THE RUN

מה ההמלצה שלכם?

תודה:)

נערך על-ידי natee

פורסם

באמת אין צורך בכרטיס כלכך יקר.

לא מכיר תוכנות אדריכלים וכמה משאבים הן צריכות, והאם נדרש כרטיס רציני, אבל אוטוקאד זו תוכנה שלא צריכה הרבה משאבים כאלו.

בשביל NFS מספיק גם GTX950 שעולה בערך חצי

פורסם
  • מחבר

הוא יכול להריץ בצורה טובה גם משחקים עדכניים יותר או לא?

ושנית, מבחינת אמינות ודריברים. יש הבדל בין AMD לנוודיה?

תודה!

פורסם

הוא יריץ בצורה טובה מאוד משחקים חדשים, אך לא על ההגדרות המקסימליות האפשריות. אלא אם כן אתה גיימר שלא רגוע אלא אם כן כל ההגדרות שלו הן על המקסימום, אז בהחלט אפשר לחסוך ולהסתפק "רק" ב950.

יש הרבה הבדלים בין AMD לNVIDIA אבל בגדול הכי נכון להשוות יחסית לרמת מחיר. יש רמות מחיר שלAMD יהיה ייתרון ויש רמות שלא. היום קשה לי מאוד לחשוב על רמת מחיר מעל 800 שקל שבא אני אמליץ על כרטיס AMD.

האמינות בד"כ קשורה לחברה של הכרטיס עליו יושב השבב, ולא השבב עצמו, והאם הוא של NVIDIA או AMD.

פורסם

.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
הוא יריץ בצורה טובה מאוד משחקים חדשים, אך לא על ההגדרות המקסימליות האפשריות. אלא אם כן אתה גיימר שלא רגוע אלא אם כן כל ההגדרות שלו הן על המקסימום, אז בהחלט אפשר לחסוך ולהסתפק "רק" ב950.

יש הרבה הבדלים בין AMD לNVIDIA אבל בגדול הכי נכון להשוות יחסית לרמת מחיר. יש רמות מחיר שלAMD יהיה ייתרון ויש רמות שלא. היום קשה לי מאוד לחשוב על רמת מחיר מעל 800 שקל שבא אני אמליץ על כרטיס AMD.

האמינות בד"כ קשורה לחברה של הכרטיס עליו יושב השבב, ולא השבב עצמו, והאם הוא של NVIDIA או AMD.

יפה, החכמתי, תודה.

לגבי AMD אני בטראומה מהכרטיס המסכן שלהם שיש לי במחשב הנייד וכל דרייבר שניסיתי להתקין עליו רק עשה בעיות.

יש לך מושג לגבי קוואדרו? האם זה שווה שמהו?

פורסם

הייתי שוקל כרטיסים מה-Tradezone יש שם לא מעט.

כרטיס שיכול לסגור לך את הפינה הוא R9-280X שמתחיל ב-550שח עד 700שח.

פורסם
יפה, החכמתי, תודה.

לגבי AMD אני בטראומה מהכרטיס המסכן שלהם שיש לי במחשב הנייד וכל דרייבר שניסיתי להתקין עליו רק עשה בעיות.

יש לך מושג לגבי קוואדרו? האם זה שווה שמהו?

שווה רק אם יש לך תוכנה שממש צריכה סוג כזה של רינדור.

כרטיסי קואדרו יקרים יותר, ויפעילו משחקים הרבה פחות טוב, מכרטיסי גיימינג באותו מחיר

אם יש לך תוכנה שצריכה קואדרו אז כדאי לקחת ולהתפשר על ביצועי גיימינג. אם לא, אז כדאי לקחת כרטיס גיימינג שכנראה יעשה את המשימות שתיארת בלי להתאמץ בכלל.

פורסם

אני עדיין חושב שכדאי קוואדרו, הוא ציין שהשימושים העיקריים במחשב יהיו שרטוטים ותלת מימד לצורכי פרנסה. אבל שוב אין לי מספיק ידע בתחום המדובר.. הייתי מעדיף לחפור קצת יותר בנושא - לטובתו.

פורסם
  • מחבר
אני עדיין חושב שכדאי קוואדרו, הוא ציין שהשימושים העיקריים במחשב יהיו שרטוטים ותלת מימד לצורכי פרנסה. אבל שוב אין לי מספיק ידע בתחום המדובר.. הייתי מעדיף לחפור קצת יותר בנושא - לטובתו.

האמת שלא ממש מצאתי התיחסויות לזה בעברית.

אני יודע שהתוכנות שאני עובד עליהם במשרד עובדים מצויין גם בלי שום כרטיס מסך.

חוצמזה שאני רוצה כרטיס שידע גם להריץ משחקים ולא רק תוכנות:)

פורסם

אז ה-280X יהיה מעולה עבורך קח בחשבון שדרוש ספק 550W בעבורו.

פורסם
  • מחבר

החברה הכינו לי מפרט בTMS

http://www.tms.co.il/shopping_cart

אתה יכול לעזור לי להוסיף את הכרטיס הנ"ל?

תודה---

פורסם
  • מחבר

זה המחיר שלו בTMS

שזה ממש יקר.. ממש לא 500-600

http://www.tms.co.il/product/13001

הוא נחשב ככרטיס חזק? בינוני?

פורסם

כשאמרו לך ש550-700 ש"ח התכוונו ליד שניה.

ברמת המחיר שלו עבור חדש, הוא הטוב ביותר כנראה. יותר חזק מ950 לדוגמא וגם כנראה מ960

פורסם
  • מחבר
כשאמרו לך ש550-700 ש"ח התכוונו ליד שניה.

ברמת המחיר שלו עבור חדש, הוא הטוב ביותר כנראה. יותר חזק מ950 לדוגמא וגם כנראה מ960

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים