פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לשרטוטים (אני אדריכל) וקצת לתוכנות תלת מימד. (סקצ'אפ למי שמכיר. לא תוכנה כבדה). הציעו לי מפרט נחמד, כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32433 אבל לגבי הכרטיס מסך אני לא חושב שבאמת צריך כרטיס כל כך חזק ויקר.... נראה לי שאולי כדאי בכלל ללכת על קוואדרו. מישהו יודע מה מומלץ? בפרט המשחקים שאני רוצה לשחק פה ושם הם לא כבדים במיוחד... למשל: NFS THE RUN מה ההמלצה שלכם? תודה נערך 2015 בספטמבר 1010 שנים על-ידי natee
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים באמת אין צורך בכרטיס כלכך יקר.לא מכיר תוכנות אדריכלים וכמה משאבים הן צריכות, והאם נדרש כרטיס רציני, אבל אוטוקאד זו תוכנה שלא צריכה הרבה משאבים כאלו.בשביל NFS מספיק גם GTX950 שעולה בערך חצי
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים מחבר הוא יכול להריץ בצורה טובה גם משחקים עדכניים יותר או לא?ושנית, מבחינת אמינות ודריברים. יש הבדל בין AMD לנוודיה?תודה!
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים הוא יריץ בצורה טובה מאוד משחקים חדשים, אך לא על ההגדרות המקסימליות האפשריות. אלא אם כן אתה גיימר שלא רגוע אלא אם כן כל ההגדרות שלו הן על המקסימום, אז בהחלט אפשר לחסוך ולהסתפק "רק" ב950.יש הרבה הבדלים בין AMD לNVIDIA אבל בגדול הכי נכון להשוות יחסית לרמת מחיר. יש רמות מחיר שלAMD יהיה ייתרון ויש רמות שלא. היום קשה לי מאוד לחשוב על רמת מחיר מעל 800 שקל שבא אני אמליץ על כרטיס AMD.האמינות בד"כ קשורה לחברה של הכרטיס עליו יושב השבב, ולא השבב עצמו, והאם הוא של NVIDIA או AMD.
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים מחבר הוא יריץ בצורה טובה מאוד משחקים חדשים, אך לא על ההגדרות המקסימליות האפשריות. אלא אם כן אתה גיימר שלא רגוע אלא אם כן כל ההגדרות שלו הן על המקסימום, אז בהחלט אפשר לחסוך ולהסתפק "רק" ב950.יש הרבה הבדלים בין AMD לNVIDIA אבל בגדול הכי נכון להשוות יחסית לרמת מחיר. יש רמות מחיר שלAMD יהיה ייתרון ויש רמות שלא. היום קשה לי מאוד לחשוב על רמת מחיר מעל 800 שקל שבא אני אמליץ על כרטיס AMD.האמינות בד"כ קשורה לחברה של הכרטיס עליו יושב השבב, ולא השבב עצמו, והאם הוא של NVIDIA או AMD.יפה, החכמתי, תודה.לגבי AMD אני בטראומה מהכרטיס המסכן שלהם שיש לי במחשב הנייד וכל דרייבר שניסיתי להתקין עליו רק עשה בעיות.יש לך מושג לגבי קוואדרו? האם זה שווה שמהו?
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים הייתי שוקל כרטיסים מה-Tradezone יש שם לא מעט.כרטיס שיכול לסגור לך את הפינה הוא R9-280X שמתחיל ב-550שח עד 700שח.
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים יפה, החכמתי, תודה.לגבי AMD אני בטראומה מהכרטיס המסכן שלהם שיש לי במחשב הנייד וכל דרייבר שניסיתי להתקין עליו רק עשה בעיות.יש לך מושג לגבי קוואדרו? האם זה שווה שמהו?שווה רק אם יש לך תוכנה שממש צריכה סוג כזה של רינדור.כרטיסי קואדרו יקרים יותר, ויפעילו משחקים הרבה פחות טוב, מכרטיסי גיימינג באותו מחיראם יש לך תוכנה שצריכה קואדרו אז כדאי לקחת ולהתפשר על ביצועי גיימינג. אם לא, אז כדאי לקחת כרטיס גיימינג שכנראה יעשה את המשימות שתיארת בלי להתאמץ בכלל.
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים אני עדיין חושב שכדאי קוואדרו, הוא ציין שהשימושים העיקריים במחשב יהיו שרטוטים ותלת מימד לצורכי פרנסה. אבל שוב אין לי מספיק ידע בתחום המדובר.. הייתי מעדיף לחפור קצת יותר בנושא - לטובתו.
פורסם 2015 בספטמבר 1210 שנים מחבר אני עדיין חושב שכדאי קוואדרו, הוא ציין שהשימושים העיקריים במחשב יהיו שרטוטים ותלת מימד לצורכי פרנסה. אבל שוב אין לי מספיק ידע בתחום המדובר.. הייתי מעדיף לחפור קצת יותר בנושא - לטובתו. האמת שלא ממש מצאתי התיחסויות לזה בעברית. אני יודע שהתוכנות שאני עובד עליהם במשרד עובדים מצויין גם בלי שום כרטיס מסך. חוצמזה שאני רוצה כרטיס שידע גם להריץ משחקים ולא רק תוכנות
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים מחבר אז ה-280X יהיה מעולה עבורך קח בחשבון שדרוש ספק 550W בעבורו.החברה הכינו לי מפרט בTMShttp://www.tms.co.il/shopping_cartאתה יכול לעזור לי להוסיף את הכרטיס הנ"ל?תודה---
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים מחבר אז ה-280X יהיה מעולה עבורך קח בחשבון שדרוש ספק 550W בעבורו.זה המחיר שלו בTMSשזה ממש יקר.. ממש לא 500-600http://www.tms.co.il/product/13001הוא נחשב ככרטיס חזק? בינוני?
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים כשאמרו לך ש550-700 ש"ח התכוונו ליד שניה.ברמת המחיר שלו עבור חדש, הוא הטוב ביותר כנראה. יותר חזק מ950 לדוגמא וגם כנראה מ960
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים מחבר כשאמרו לך ש550-700 ש"ח התכוונו ליד שניה.ברמת המחיר שלו עבור חדש, הוא הטוב ביותר כנראה. יותר חזק מ950 לדוגמא וגם כנראה מ960תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.