עבור לתוכן

המלצה למסך 27+ IPS/PLS קוריאני QHD או FHD צבר ב1700ש"ח כולל.

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה למסך שיעמוד בהצלחה בכל הקריטריונים

תקציב: 1700 ש"ח (כולל מסים מכס משלוח וכל מה שצריך במקרה של הקוריאני המיובא).

חריגה: עד 2000ש"ח *בעדיפות קשה לחסוך כמה שיותר, העיקר שיעמוד בכל הקריטריונים להלן.

שימושים: רב תכליתי. הכל מהכל 100% מהזמן...

פנל: AH-IPS או AD-PLS בגודל 27+ ובתדר 60Hz ואם יש אופציה ל OC עד 120Hz זה רעיון לא רע בכלל.

רזולוציה: 2560x1440 או 1920x1080, תלוי אם מיובא או לא כי FHD אני כבר מעדיף לרכוש בארץ וזהו.

כרגע יש לי FHD ואם כבר קונים מסך אז צריך גם להשתדרג לא? העדיפות היא לQ כמובן.

ציפוי: Hard Coating (3H), Anti-Glare הוא ולא אחר.

מסגרת: חובה שתהיה בעלת גימור מט ולא מבריקה (רק בגלל זה עף הצג הקודם) בעדיפות לכמה שיותר דקיקה אבל לא קריטי כלל.

ארגונומיה: לא רלוונטי. אולי אופציה להגבהה, אבל הסטנד בעדיפות גבוה לגימור מט ולא מבריק.

חיבורים: לא משנה. העיקר שיהיה חיבור דיגיטלי למחשב. לא יזיק איזו כניסת USB.

עדיפות לDP אם לא אז DVI ובעדיפות אחרונה HDMI אבל חובה שיתמוך CNC (כיבוי והדלקת המסך סימולטנית מול המחשב).

הערות נוספות:

* אסור שנורית החיווי תהבהב כשהמסך כבוי! עדיפות שלא תהיה נורה כזו בכלל או לפחות לא במצב כבוי גם כתאורה יציבה.

* רצוי הדלקה כמה שיותר זריזה. שונא את האלה שלוקח להם שעתיים ואז אני לא רואה על איזה מקש צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס. וואו מחרפן!

ברור לי שקריטריונים כאלה לא ניתן לדלות מהרשת הקלות, אפשר להתעלם מהם ואני כבר אעשה את הבירור בטרם הרכישה תודה.

כמובן שכבר עשיתי חיפוש מקדים אבל נכשלתי בגדול עם הקוריאנים. הצלחתי לקבל ממצאים רק אודות FHD בתקציב פה בארץ,

למעשה אני סתם פשוט מתלבט ביניהם אבל אולי יקפוץ לתוך הרשימה איזה QHD קוריאני נחמד שעונה לכל הדרישות במחיר סביר.

אז הנה הרשימה הקטנה אבל אני לא סגור על ציפוי המסגרת של כל הדגמים, אעשה כמה טלפונים ואעדכן את הרשימה. בינתיים אלה המועמדים הבטוחים:

Dell P2714H

Dell UZ2715H

Asus VX279H

LG 27MB65PY-B

אני רק לא מצליח להבין כיצד UZ2715H עולה איזה 150 שקל פחות מדגם P2714H כאשר הUZ מכיל מצלמה ומיקרופון מובנים.

שאלה קטנה בנוגע לקוריאנים - איך אני יודע שאני לא נופל על פיקסלים שרופים? מי נותן לי ערבון לכל השטויות האלה? אחריות ?

ועוד דבר אחרון - אני ממש לא מתנגד להצעה עבור מסך 4K שעומד בכל הקריטריונים אפילו אם מדובר בפנל NT

אבל הגודל שלו חייב להיות 34+ כי הוא ישמש כמסך לצפייה במדיה וכמובן שלטובת התענוג הזה אני מקצה עד 3500שח עם חריגה נוספת של 500שח.

תודה רבה לכל העוזרים !@! חייב מסך דחוף.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם

אני לא מבין למה המסגרת צריכה להיות ככה או ככה. אני לא מבין את החשיבות של הגודל או הצבע או המרקם של המסגרת.

המסגרת לא ברדר שלי בכלל על מסך 24 אינץ'.

פורסם
  • מחבר

את האמת שזה התחיל להציק לי רק מאז החלפתי מקלדת. הלדים של המקשים משתקפים לי על המסגרת התחתונה ועל הדרך גם המנורה של החדר בחלק העליון.

פתרון? מסגרת בציפוי מט כמו למשל אלו שDELL מציעים. הכי טוב וזהו

פורסם

אומנם זה לא לכל אחד אבל מסגרת מבריקה אפשר לפרק, לעשות sanding ולקבל מסגרת מט די. זה די קל האמת.

ולגבי הנורית, גם את זה אפשר לפתור, גם אני שונא את הנוריות האלו, בהירות מאוד ומציקות, אז שמתי על שלי מדבקה אטומה.

פתרונות די קלים לעניינים האלו שלדעתי עדיפים מאשר להגביל את עצמך לדגם מאוד ספציפי שמכיל את כל הדרישות יחד.

אז אולי sanding זה יותר מדי אבל הנורית זה פתרון קל.

פורסם
  • מחבר

כן מכיר את הפתרון המעניין של חתכת איזו' על המסך. פחות מתחבר ...

חשבתי על לצפות את במסגרת באופן עצמאי אבל למה להתעסק אם יש מוכן (ויש מוכן)?

פורסם
  • מחבר

היי, כן שוב אני. אז לאחר צמצומים רבים אני עומד בפני החלטה סופית; Dell UZ2715H או LG 27MP35HQ.

כאשר 500 שקלים מפרידים ביניהם אף על פי שהפאנל בשני המקרים הוא LG IPS עם ציפוי Anti-Glare with Hard Coating H3.

ואין לי שימוש אמיתי במיקרופון במצלמה או בארגונומיה שמציע הDELL מול הLG כך שלמעשה אני נוטה דווקא לכיוון הזול יותר.

הבעיה היא שאני מחפש מסגרת שלא יוצרת השתקפות, Dell עובדים עם מסגרות בגימור מט באופן עקבי בכל הדגמים שלהם,

לאומת LG שעושים דרך כלל שימוש במסגרות מבריקות שכאלה עם השתקפות. אך בדגם המדובר של LG נדמה שהמצב קצת שונה:

אני חפץ במסגרת מט בגימור מוברש כמו שמוצג בסרטון רק שהקליפ מציג את דגם 27MP35VQ במקום 27MP35HQ המוצע למכירה בישראל

כך שאני לא בטוח אם המסגרת זהה בשני הדגמים. מצד שני על במסך עצמו ניתן לראות בסרטון שכתוב רק 27MP35 ללא סיומת כלל,

אז ניתן להסיק שהמסגרת זהה לחלוטין בכל תתי הדגמים, חשבתי שיהיה חכם להתייעץ במקום סתם לזרוק ניחושים.

*דיברתי עם כל המשווקים בישראל ומשום מה אין להם תשובה ברורה. פניתי ל LG העולמים ומשום מה גם להם אין תשובה ברורה.

אני אובד עצות ואני שוקל להשקיע 40% יותר בDell רק בשביל שזה יהיה על בטוח שפוט זה נשמע לי ממש דבילי לזרוק על זה 500 שקלים.

שואל בתקווה שלמישהו יש את הדגם המדבור ויכול לומר לי בוודאות אם המסגרת שלו זהה לזה המוצג בסרטון או אולי מישהו שיודע לומר באופן קצת יותר חד משמעי

אם מייצרים את אותה הפלסטיקה עבור כל הסדרה למרות שהתת דגם שונה (אגב ההבדל בניהם הוא שVQ מכיל בחיבור DVI ודגם HQ בחיבור HDMI בלבד).

פורסם

תבקש לראות אותו בחנות לפני הקניה, לא נשמע לי בעייתי.

פורסם
  • מחבר

זהו שזה מאוד בעייתי.

אין לאף אחד בארץ את המסך הזה בתצוגה (כשאני אומר אף אחד זה אף אחד X_X )

לא מוכנים לפתוח להציץ לפני קניה.

צריך לסמוך על הימורים, חשבתי להטיל מטבע עם השירות הנהדר של LG .

פורסם

תקנה בחנות שבה יש את שניהם, מקסימום תחליף במקום.

פורסם
  • מחבר

למה שיחליפו לי?

כלומר מה יהיה התירוץ ?

יש את שניהם בTMS במחיר הטוב בארץ אם אני זוכר נכון ככה שזו אלטרנטיבה לא רעה, חשבתי על זה כבר רק באמת למה שיחליפו לי <?

פורסם

אתה יכול לסכם איתם מראש, הם ישמחו בשביל לסגור מכירה.

ואם לא, אתה יכול לבטל עסקה רגע אחרי הקניה.

פורסם
  • מחבר

omrij

ניסיתי את הרעיון הזה. הם לא מוכנים לקבל בחזרה מוצר שנפתח (חוק 14 יום למוצרי חשמל מתייחס למוצר שאינו נפתח מעולם)

כאמור על מנת לראות את המסגרת עליי לפתוח את המסך לא ?

klaytonכן אבל ירדתי מטלוויזיה 46 ששימשה לי כמסך ראשי.

כרגע אני עם ה 23.6 הישן וזה הכי קטן בעולם בשבילי.

נדמה לי שאני לא יורד מ27 אינץ' .....

אה ואני חייב לציין שתוספת 2 אינץ' משום מה מכפילה את המחיר:

http://www.rsm.co.il/Product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-ultrasharp-u2715h-27-led-ips

נערך על-ידי furyanaor

פורסם

החוק מתייחס למוצר שלא חובר לחשמל, אין קשר לפתיחת האריזה.

תעשה את זה כבר בחנות.

אבל אני לא מבין, אתה לא יכול לדבר עם tms ולהגיד להם - אני קונה את הLG אבל אם המסגרת מבריקה אני לוקח את הדל?

אז תקנה במקום שיאפשר לך לעשות את זה.

נערך על-ידי omrij

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאמרתי לtms אבל לא זכיתי להענות חיובית.

אמנם בעיקר מפני שאין את המסך הזה במלאי והעסק הזה דורש הזמנה

אבל אם אתה אומר שהחוק מתייחס לחיבור המוצר לחשמל,

אז נדמה שדווקא כן ניתן לנצל אותו אף על פי טענותיהם.

ננסה להרים מחר צלצול נוסף בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים