עבור לתוכן

המלצה לקירור מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מעבד amd fx8150, והקירור שלו לא עושה תעבודה מלבד זה שהוא מאוד מרעיש במאמץ המחשב נכבה מחימום יתר,

אני מתלבט כרגע בין 2 דגמים Scythe Ashura Shadow או Scythe Kotetsu, אם יש לכם המלצה אחרת מאייבורי אני אשמח.

פורסם

1. שייך יותר לפורום קירור, במיוחד לאור העובדה שיש לך מעבד שמיועד להמהרה, ולכן מועבר לשם.

2. האם מדובר בקירור הסטוק שהגיע עם המעבד או בקירור צד שלישי?

3. כמה זמן יש לך את הקירור הזה ומתי התחילו הבעיות (בעיקר נושא הרעש)?

4 האם בדקת את הקירור של המעבד פיזית?

א. האם הוא מחובר בצורה תקינה ללוח האם? אם לא - פרק והתקן אותו בצורה נכונה.

ב. האם המאוורר שלו מסתובב בחופשיות? אם לא - נסה לשמן אותו, ואם זה לא יעזור - החלף אותו.

ג. האם הקירור נקי מאבק? אם לא - נקה אותו.

5. בצע ריענון למשחה התרמית בין המעבד וגוף הקירור.

6. אם אתה ממהיר את המעבד - בטל את ההמהרה. ייתכן שגוף הקירור הנוכחי לא מיועד לפיזור הספק החום שהמעבד המומהר מייצר.

אם אתה בכל זאת מעוניין בקירור חדש, תרשום את התקציב לקירור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לא הכרתי את הפורום פשוט,

במעבד לא בוצע oc בכלל, נקי מאבק, המאוורר תקין. משחה תרמית אני לא מעוניין להחליף, כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון שפתאום יצא לי המעבד ביחד עם הקירור התעקמות פינים וכו'.

הוא תמיד היה מתחמם אבל עם החום של התקופה אחרונה הוא פשוט לא מתמודד והוא מגיע למצבים שהוא נכבה, או שפתאום המחשב קופא ורק ריסט עוזר.

הרעש נובע מהעובדה שהוא מסתובב במהירות ממש גבוהה 3600 rpm לערך לפי הביוס.

התקציב הוא בין 150-200 לא מעוניין להשקיע יותר.

באייבורי פשוט יש לי הנחה קטנה אחרי שהתלוננתי להם, והרכבה שם זה 50 ש"ח.

פורסם

אם תחליף קירור גם תצטרך לפרק את הקירור וניתוקו מהמעבד, אין סיבה לוגית לא להחליף משחה טרמית.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל רשמתי שאני עושה הרכבה באייבורי..

אם אני רק אחליף משחה ואשלם על זה 50 שקלים לצורך העניין (לא יודע מה המחיר לדבר כזה שם)

וזה לא יפתור את הבעיה או לחלופין יחזור שוב לדעתי זה חבל מה גם שעניין הרעש מציק..

פורסם

שני הקירורים יעשו עבודה טובה, וכמובן שהם מתקינים הם מורידים ומורחים משחה מחדש. הטמפ' צריכות להשתנות לטובה, מה שכן מלבד הקירור תבדוק גם את הסירקולציה במארז, שכן עם סירקולציה בסיסית הקירור אמור לעשות את העבודה שלו, אך אם הסירקולציה מוגבלת היא תגביל גם את הקירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים