עבור לתוכן

האם כדאי לרכוש עכבר גיימינג?

Featured Replies

פורסם

יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi

השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו.

חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.

פורסם

dpi גבוה יותר לא בהכרח ישפר ביצועים. הסמן של העכבר פשוט יזוז מהר יותר.

לכל חיישן של עכבר יש את הביצועים שלו על פי משתנים שונים - מה שבעצם מבדיל בין עכברי הגיימינג הוא איך החיישן מותקן בעכבר הספציפי (ולא כל אותו חיישן עובד באותה צורה בעכברים שונים). לפעמים הפעילות המושלמת נמצאת באזור ה400-1600 dpi. מעבר לזה, בדרך כלל החיישן מתחיל לעשות "שגיעות", כזה נוגע לדיוק.

לפי מה שאני זוכר, רק לעכבר G502 יש עקיבה מושלמת מ400 למעל ה10,000 dpi.

מה שצריך לעניין אותך- זה שהעכבר יהיה נוח לתזוזה ולאחיזה שלך, ושהעכבר לא עושה לך שטויות כמו לאגים או שפתאום הסמן יגלוש לכיוונים שאתה בכלל לא כיוונת אליהם.

אם העכבר שלך עושה לך בעיות, אז כן, כדי לרכוש עכבר אחר.

פורסם
  • מחבר
dpi גבוה יותר לא בהכרח ישפר ביצועים. הסמן של העכבר פשוט יזוז מהר יותר.

לכל חיישן של עכבר יש את הביצועים שלו על פי משתנים שונים - מה שבעצם מבדיל בין עכברי הגיימינג הוא איך החיישן מותקן בעכבר הספציפי (ולא כל אותו חיישן עובד באותה צורה בעכברים שונים). לפעמים הפעילות המושלמת נמצאת באזור ה400-1600 dpi. מעבר לזה, בדרך כלל החיישן מתחיל לעשות "שגיעות", כזה נוגע לדיוק.

לפי מה שאני זוכר, רק לעכבר G502 יש עקיבה מושלמת מ400 למעל ה10,000 dpi.

מה שצריך לעניין אותך- זה שהעכבר יהיה נוח לתזוזה ולאחיזה שלך, ושהעכבר לא עושה לך שטויות כמו לאגים או שפתאום הסמן יגלוש לכיוונים שאתה בכלל לא כיוונת אליהם.

אם העכבר שלך עושה לך בעיות, אז כן, כדי לרכוש עכבר אחר.

תודה רבה על התשובה המפורטת.

במקרה הזה ה m705 זה באמת העכבר הכי נוח עבורי, וחיישן הלייזר שלו רץ חלק על כל משטח.

יש עכברי גיימינג שצדו לי את העין אבל המחיר של לעבור לחוטי פשוט נראה מתסכל ולכן ניסיתי להבין אם אני מפספס משהו

פורסם

בדיוק אתמול קיבלתי עכבר גיימניג חוטי שהזמנתי מפלונטר..razer imperator. אחרי עשר דקות בgta v לא הבנתי מה עשיתי עם עכבר רגיל עד עכשיו.. חווית שימוש מדהימה! יש לך לחצנים ששולטים ברמת הdpi מתחת לגלגלת.. ככה שאני משחק עם זה לפי הצורך. ממולץ בחום לצי שרוצה חוויה מושלמת

פורסם
  • מחבר
בדיוק אתמול קיבלתי עכבר גיימניג חוטי שהזמנתי מפלונטר..razer imperator. אחרי עשר דקות בgta v לא הבנתי מה עשיתי עם עכבר רגיל עד עכשיו.. חווית שימוש מדהימה! יש לך לחצנים ששולטים ברמת הdpi מתחת לגלגלת.. ככה שאני משחק עם זה לפי הצורך. ממולץ בחום לצי שרוצה חוויה מושלמת

לצורך ההשואה, עם איזה עכבר היית לפני?

על כמה DPI יוצא לך להשתמש בGTA V?

מה מדהים בחווית השימוש? הארגונומיה או התגובה של הDPI

פורסם
לצורך ההשואה, עם איזה עכבר היית לפני?

על כמה DPI יוצא לך להשתמש בGTA V?

מה מדהים בחווית השימוש? הארגונומיה או התגובה של הDPI

גם וגם, הייתי עם עכבר של מיקרוסופט שמגיע עם מקלדת אלחוטית, דגם 3000.

פורסם

לא, לא כדאי לעבור לעכבר גיימינג - זה חובה לעבור לעכבר גיימינג.

DPI פחות רלוונטי. מה שמעניין זה למעשה האחיזה שלו וחשוב שתהיה התאמה בין החיישן למשתמש.

עכבר הקודם שלי היה לייזר ולא אופטי ופשוט לא הצלחתי לדייק איתו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים