עבור לתוכן

צריך עזרה באיתור תקלה ברשת

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק

בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית).

הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים).

לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה.

שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר.

בנוסף לכך ניסיתי להפעיל בRPI וידיאו מהמחשב דרך הרשת (SMB) וגם הוא נתקע כאשר יש ניתוקים, לכן אני לא חושב שזו בעיה של המודם או של התשתית או משהו כזה אלא בעיה בנתב ספציפית.

הידע שלי ברשתות כמעט ולא קיים, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא, אולי יש לכם עוד בדיקות שאני יכול לבצע על מנת לקבוע בוודאות מה מקור הבעיה או אפילו פתרון שלא דורש החלפת ראוטר.

במידה והפתרון היחידי הוא להחליף ראוטר, לפני שאני פונה לבזק ומבקש להחליף את זה שברשותי אני אשמח לשמוע הצעות לראוטר ומודם שאני יכול לרכוש בעצמי.

אני אפילו אעדיף לעשות זאת, מניסיון שלי הציוד שבזק מספק מאוד בעייתי ולא אמין בכלל... בנוגע לתקציב - אני מניח שעד 500 שקלים זה יהיה מתקבל על הדעת, אין לי בעיה להמלצות מאתרים מחו"ל, אני לא חדש לאתרים כמו אמזון ואיביי...

נערך על-ידי DISSOHEAD

פורסם

מה אתה רואה בנורות שעל הנתב בזמן הניתוקים ?

פורסם
  • מחבר

אה נכון, שכחתי לציין שנורת האינטרנט ממשיכה להבהב כרגיל, זו סיבה נוספת למה חשבתי שהבעיה בנתב ולא במודם

פורסם

מה קורה עם נורית DSL בזמן הניתוקים ?

בזק יכולים לנתר את הקו והנתב. פנה ל 166 .

פורסם
  • מחבר

גם היא דולקת כרגיל

פורסם

פנה לבזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים