עבור לתוכן

מבקש המלצה למפרט גיימינג HIGH END ברזולוצית FHD במינימום תקציב

Featured Replies

פורסם

רק שיהיה ברור

הבדל של 25FPS זו הליבה הגרפית של המעבד עצמו

כשמדברים על ההבדל בין 4590 ל6700 אז מדובר ב1-3FPS עם כרטיס כמו GTX970 (הפרש זניח ובלתי מורגש בעליל לעומת ההבדל במחיר)

מעבדי skylake מראים שיפור בביצועי משחקים של עד 25 FPS בביצועי משחקים בהשוואה לדור הקודם, המעבד הזה יכול לעבוד מצוין גם עם קירור סטוק, השאלה מה כמות הרעש שהמשתמש שלה מסכים המשתמש כמובן, אפשר לקנות קירור טוב יותר בתקציב נמוך יחסית של עוד 50 ש"ח הספק ה"אוברקיל" הוא לכרטיס מסך אוברקיל שיכול להריץ משחקים גם ב 4K, לגבי הזיכרון, הביצועים טובים יותר ב DUAL CHANNEL והוא לא צריך יותר מ 16GB למשחקים בכל מקרה, לגבי SSD עדיף את זה מכלום זה רק לבוט כמובן הוא יכול לחרוג ב 80 ש"ח כדי לקנות משהו טוב יותר, בשורה התחתונה GTX970 זה כרטיס עם 3.5GB זיכרון שמקרטע אפילו בFHD בחלק מהמשחקים שלא נדבר על ביצועי DX12, בקיצור אני מבטיח לו שהוא לא יקבל מערכת בתקציב הנוכחי שלו עם יותר FPS ועמידות לשנים מהמפרט שאני נתתי. .

זרקת כאן 2 שטויות

1. תשובה למעלה

2. GTX970 מצויין ל1080P ל3 שנים הקרובות, הוא לא מקרטע בשום משחק. הכרטיס שהצעת לו FURY מיותר ל1080P. אם כבר AMD אז 390 8GB. לגבי DX12 מדובר בבעיה בכל כרטיסי NV גם TITAN X

ואגב עדיף לא לכלול SSD בכלל מאשר לכלול SSD כל כך גרוע כמו זה ששמת. ועם המחיר של BX100 250GB בכלל מיותר להמליץ על 128GB איטי

נערך על-ידי iSolt

פורסם

תודה על החידוד.

לא הבנתי איך הוא הגיע ל25FPS חח ממש לא העליתי בדעתי שמדובר בהשוואה בליבה הגרפית המובנית מאחר שזה בכלל לא רלוונטי לדיון..

פורסם

בנושא המעבדים-

ההבדל בין דור 6 ל 4 לא משמעותי מבחינת ביצועים במשחקים. ההבדל המשמעותי הוא בתמיכה בחומרה עדכנית.

אם פותח הדיון רוצה לחסוך כסף שילך על 4. אם הוא רוצה פיצ'רים וחומרה עדכניים ל-5 שנים הקרובות (פרק הזמן שאני מניח שישתמש במחשב) בלי לשבור את הראש עם כרטיסי הרחבה, אז שילך על 6.

אני רק יציין פה גם שההבדל במחיר הוא כן סביב ה-400 שקל. ההנחה היא שלוקחים שני לוחות ברמה מקבילה ואז יוצא 100 שקל לכל 8GB זיכרון ו- 300~ שקל הבדל בין מעבד 4790 (לא K) לעומת 6700K. אל תתפסו אותי בשקל..

בנושא הקירור - ברור שכל מעבד יכול לפעול על קירור של אינטל פשוט. אחרת לא היו מוכרים את המעבד באריזה כזאת. העניין הוא שעדיף מקרר טוב (לא צריך לפרט נכון?)

בנושא הכרטיס מסך - ל FHD מספיק 970 ולא קשה למצוא על זה מידע. שום כרטיס מסך נורמלי הוא לא future proof. תמיד אחרי שנתיים (בכרטיס חזק) כבר צריך חדש או להתפשר בביצועים.

בנוסף כרטיס מסך קל להחליף וכל דור חזק משמעותית מהקודם. לכן עדיף לא להתפרע ולהוציא 2500 שקל פה (אנחנו מדברים על FHD).

ובסופו של דבר הכל זה העדפות אישיות בבחירת מפרט.

פורסם

הרשה לי לציין שזה לא חוכמה לבחור לוח ברמה מקבילה רק מפני שאין אלטרנטיבות זולות לZ170...

מכאן נובע ההפרש בעצם בתוספת ל400 שקלים שציינת מקודם, הגענו לאזור ה700 שח בשקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים