עבור לתוכן

מסך מחשב לגיימינג עד 1000 ש״ח

Featured Replies

פורסם

^ מה שאני מנסה לומר בעצם, שהבנאדם פותח דיון ומבקש בו המלצה למסך למטרת גיימינג והוא מקבל ישר המלצה למסך הנ״ל, ואם תשאל אותי..אין לי מושג על סמך מה הוחלט שהמסך הזה מיועד לגיימינג?? (כי הוא לא)

ברור שבסך הכל מדובר על מסך טוב, אבל אי אפשר לזרוק תגובה של שורה וחצי מבלי להסביר לפותח הדיון מה בדיוק מאפיין ״מסך גיימינג״.

נכון, בתקציב הזה כניראה שזה המסך הטוב ביותר שאפשר להמליץ עליו..

אבל לדעתי זה יהיה נכון לשאול את פותח הדיון באיזה משחקים הוא מתכוון לשחק ואז להציע מסך כזה או אחר, או לפחות לנדב אינפורמציה על יתרונות וחסרונות בין מסך א׳ ל-ב׳.

מי יודע, אולי הבנאדם משחק תחרותי?

פשוט לא פעם אחת אני נתקל בקלות שאנשים ממליצים על המסך הנ״ל כי ״הוא מומלץ״ ולא כי הוא מתאים למטרה, או לפחות להוסיף מילה אחת או שתיים על התכונות שלו.

אני אישית משחק רוב הזמן במשחקי fps, ומצטער שרכשתי את המסך הנ״ל.

ושוב, אני ממש אבל ממש לא אומר שהמסך הזה לא טוב.

פורסם

השאלה היא מה אלטרנטיבה? אילו מסכי 120HZ אתה מכיר בתקציב שמתקרב ל1000 שקלים? ואם אתה נשאר ב60HZ, אז המסך הזה מתאים לגיימינג בדיוק כמו כל מסך 60HZ אחר.

פורסם

אני יודע שאין אלטרנטיבה לתקציב הזה, אבל לא יזיק לומר את זה לפותח הדיון.

שבנאדם שואל (במשפט אחד) מחפש מסך לגיימינג בתקציב X, ועונים לו בשורה אחת מבלי להסביר לו כלום...

מה אני יגיד לך ידידי, גם זה לא בדיוק עזרה/הכוונה טובה.

וברור שאפשר לומר שמסך 60HZ טוב גם לגיימינג, כמו שאפשר להגיע לאילת עם פיאסטה שנת 80 בלי מזגן...(אני סתאם מקצין).

יוצא שאני נשמע מזה אנטי..חחחחחח ואני ממש לא!

פשוט לא כל כך אהבתי איך "שניפנפו" בדעה של ידידנו furyanaor, שבאמת היחידי שבתגובה שלו הייתה הכוונה הכי טובה :-)

ולפחות הציג נקודה שיכולה לגלגל דיון מעניין על מה נכון ומה לא נכון, במסך זה או אחר.

פורסם

בניגוד ל"פורד פיאסטה שנת 80 בלי מזגן", מסכי 60HZ היו הדבר היחיד שהיה בשוק הLCD במשך כעשור, לפני שנכנסו מסכי 120HZ ומעלה, וזה קרה לפני שנים בודדות. עד אז כולם שיחקו על 60HZ ואי-אפשר לומר שסבלו. :)

אני דווקא לא סבור שיש מקום בתגובה לשאלה כמו זו של פותח הדיון לפתוח בהסבר מקיף ומעמיק על כל האפשרויות הקיימות, היתרונות והחסרונות של כל אחת. ממילא אין מה להציע בתקציב, אז למה סתם להפציץ במידע שרק יבלבל? מי שרוצה ללמוד לידע כללי - המידע קיים בסטיקי גם ככה.

זה שלfuryanaor הייתה כוונה טובה לא אומר שהתגובה עצמה הייתה טובה. למעשה, לטעמי מדובר בתגובה רעה מאוד, כי היא לא מבוססת על ידע, אלא על איזו המלצה עמומה לא ברור של מי ועל מה, לא מוסיפה מידע רלוונטי (הוא לא התייחס לעניין 120HZ כלל) וככזו עשויה רק להמשיך את הפצת הדיסאינפורמציה הנפוצה כאילו מסכי TN עדיפים על מסכי IPS לגיימינג בגלל זמן התגובה.

מה גם שכשאדם נמצא בפורום שלנו כמעט שנתיים, וגם מגיב קבוע בפורום מסכים ובכל זאת כותב NT במקום TN זה קצת גורם להרמת גבה. ;)

ובכל זאת, אם מה שמפריע לך היא האופן שבו הגיבו לו - את זה אני יכול להבין ועם זה אני יכול להסכים. כפי שראית, אני לא הייתי זה שקטל אותו.

פורסם
  • מחבר
בניגוד ל"פורד פיאסטה שנת 80 בלי מזגן", מסכי 60HZ היו הדבר היחיד שהיה בשוק הLCD במשך כעשור, לפני שנכנסו מסכי 120HZ ומעלה, וזה קרה לפני שנים בודדות. עד אז כולם שיחקו על 60HZ ואי-אפשר לומר שסבלו. :)

אני דווקא לא סבור שיש מקום בתגובה לשאלה כמו זו של פותח הדיון לפתוח בהסבר מקיף ומעמיק על כל האפשרויות הקיימות, היתרונות והחסרונות של כל אחת. ממילא אין מה להציע בתקציב, אז למה סתם להפציץ במידע שרק יבלבל? מי שרוצה ללמוד לידע כללי - המידע קיים בסטיקי גם ככה.

זה שלfuryanaor הייתה כוונה טובה לא אומר שהתגובה עצמה הייתה טובה. למעשה, לטעמי מדובר בתגובה רעה מאוד, כי היא לא מבוססת על ידע, אלא על איזו המלצה עמומה לא ברור של מי ועל מה, לא מוסיפה מידע רלוונטי (הוא לא התייחס לעניין 120HZ כלל) וככזו עשויה רק להמשיך את הפצת הדיסאינפורמציה הנפוצה כאילו מסכי TN עדיפים על מסכי IPS לגיימינג בגלל זמן התגובה.

מה גם שכשאדם נמצא בפורום שלנו כמעט שנתיים, וגם מגיב קבוע בפורום מסכים ובכל זאת כותב NT במקום TN זה קצת גורם להרמת גבה. ;)

ובכל זאת, אם מה שמפריע לך היא האופן שבו הגיבו לו - את זה אני יכול להבין ועם זה אני יכול להסכים. כפי שראית, אני לא הייתי זה שקטל אותו.

QttP, תוכל לתת לי המלצה איזה מסך מומלץ לרכוש בתקציב של עד 1000 ש''ח (חריגה מקסימום 1200 ש''ח) לגיימינג?

פורסם

U2414H.

מסך פגז, מרוצה ממנו.

פורסם
אם תחרוג מהתקציב יש לך את Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש

מחזק. מסך מעולה, גם במחשב וגם בקונסולות רואים נהדר.

פורסם
זה לא שייך להבנה. מעולם לא יצא לי לשחק על מסך IPS משחקי FPS.

פשוט קיבלתי חוות דעת בנושא (אגב משתמש מהפורום) מבחור שהיה לו מסך TN (כן אז טעיתי ברשי תיבות so?)

והחליף למסך IPS דגם u2414h שאגב זה בדיוק הדגם שממליצים לו פה

לטענתו הוא חווה זמן תגובה פחות טוב משמעותי בהשוואה לTN ואם הוא היה יכול להחזיר את הגלגל אחורה הוא לא היה קונה IPS מאחר שגיימינג זה השימוש העיקרי.

שוב אין פה שום עניין של הבנה, רק בחרתי לשתף חוות דעת שקיבלתי בנושא כי גם אני מחפש IPS ויש לגיימינג משקל לא נמוך אצלי.

תודה על ההבנה.

אם הוא משחק CS על איזה 140 FPS אז אולי.

כל משחק אחר נורמאלי ומיינסטרים ירוץ מעולה על המסך הנל.

גם משחקי קונסולה.

ב-Destiny ומשחקי FPS במחשב קיבלתי תמונה טובה וזמן תגובה שלא הפריע לי להיות במקומות ראשונים בטבלת הניקוד.

פורסם
^ מה שאני מנסה לומר בעצם, שהבנאדם פותח דיון ומבקש בו המלצה למסך למטרת גיימינג והוא מקבל ישר המלצה למסך הנ״ל, ואם תשאל אותי..אין לי מושג על סמך מה הוחלט שהמסך הזה מיועד לגיימינג?? (כי הוא לא)

ברור שבסך הכל מדובר על מסך טוב, אבל אי אפשר לזרוק תגובה של שורה וחצי מבלי להסביר לפותח הדיון מה בדיוק מאפיין ״מסך גיימינג״.

נכון, בתקציב הזה כניראה שזה המסך הטוב ביותר שאפשר להמליץ עליו..

אבל לדעתי זה יהיה נכון לשאול את פותח הדיון באיזה משחקים הוא מתכוון לשחק ואז להציע מסך כזה או אחר, או לפחות לנדב אינפורמציה על יתרונות וחסרונות בין מסך א׳ ל-ב׳.

מי יודע, אולי הבנאדם משחק תחרותי?

פשוט לא פעם אחת אני נתקל בקלות שאנשים ממליצים על המסך הנ״ל כי ״הוא מומלץ״ ולא כי הוא מתאים למטרה, או לפחות להוסיף מילה אחת או שתיים על התכונות שלו.

אני אישית משחק רוב הזמן במשחקי fps, ומצטער שרכשתי את המסך הנ״ל.

ושוב, אני ממש אבל ממש לא אומר שהמסך הזה לא טוב.

ויש גיימינג תחרותי וגיימינג סטנדרטי וקז'ואלי. האם פותח הדיון הדגיש שהוא צריך מסך למשחקים תחרותיים?

פורסם

לא מאמין שהוא צריך שחקן תחרויות, אחרת היה מציין

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למה לא Samsung S24D360HL? תכלס, מסך שנראה נדיר ביופיו, ומה גם שרואים ממש טוב ויש מצב גיים מוד כאשר המשחק נהיה בצבעים יותר אמיתיים. (כאשר מתאים לגיימינג)

היום אני קונה אותו ומקווה שלא יאכזב. :D

פורסם

איכות התמונה תהיה פחות או יותר אותו דבר בכל מסך מודרני המבוסס על טכנולוגיה דומה. לגבי כל מיני "מצבי משחק" וכו' - זה גם משהו שקיים ברוה הדגמים, ובסופו של דבר מדובר, ברוב המקרים, סה"כ באיזה אוסף הגדרות שמישהו עשה מתוך הנחה שזה יהיה אופטימלי למצב כזה או אחר. לפעמים זה פועל טוב, לפעמים לא, ולפעמים אין הבדל.

אז נשארים בסוף עם עניין העיצוב. ועיצוב זה עניין של טעם. מישהו מעדיף מסך לבן דקיק ומעוגל, ומישהו רוצה מסך שחור מאסיבי ומרובע יותר.

תתחדש על המסך ואל תשכח לחלוק רשמים. :)

פורסם
  • מחבר
איכות התמונה תהיה פחות או יותר אותו דבר בכל מסך מודרני המבוסס על טכנולוגיה דומה. לגבי כל מיני "מצבי משחק" וכו' - זה גם משהו שקיים ברוה הדגמים, ובסופו של דבר מדובר, ברוב המקרים, סה"כ באיזה אוסף הגדרות שמישהו עשה מתוך הנחה שזה יהיה אופטימלי למצב כזה או אחר. לפעמים זה פועל טוב, לפעמים לא, ולפעמים אין הבדל.

אז נשארים בסוף עם עניין העיצוב. ועיצוב זה עניין של טעם. מישהו מעדיף מסך לבן דקיק ומעוגל, ומישהו רוצה מסך שחור מאסיבי ומרובע יותר.

תתחדש על המסך ואל תשכח לחלוק רשמים. :)

הגבת פה לכל מיני אנשים אבל שחכת אותי :cry:

איזה מסך אתה ממליץ עד 1000 ש''ח (חריגה מקסימום 1200 ש''ח) QttP? שימושים זה גיימינג.

פורסם

נתתי תגובות כלליות וגם ראיתי את ההמלצות שקיבלת. מבחינתי קיבלת המלצות טובות, אז אין לי מה להוסיף. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים