עבור לתוכן

הלך לי הכרטיס מסך.. צריך את עצתכם לגבי קניה של כרטיס חדש

Featured Replies

פורסם

זו המערכת שלי:

מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

יע"מ

Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C

Haswell 22nm טכנולוגית

RAM

‎16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)

לוח אם

ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150)

ספק

corsair 750TX 60A 12V Bulk

לגבי הכרטיס- אני מחפש כרטיס שיהיה כרטיס משתלם כלומר לא מחפש את הביצועים הכי טובים כי הכרטיסים האלה יקרים מאוד ,מחפש כרטיס זול יחסית ועם יכולות גבוהות יחסית.. שמתי עין על ה 960 או 970 ... 970 קצת יקר אבל האם ההבדל בינו לבין ה960 שווה את ההשקעה?

אם יש כרטיסים אחרים שלדעתכם הם טובים בעלות נמוכה אני השמח להמלצות בנושא :)

פורסם

ספק?

פורסם
  • מחבר

ספק - 750w

פורסם
  • מחבר

(הקפצה) הי חברים אשמח לעזרתכם :)

פורסם

כklayton שואל מהו הספק שלך הוא לא מתכוון להספק שלו, אלא לדגם המלא.

זאת כדי לוודא שאין לך ספק ג'נרי שלא מסוגל להריץ את הכרטיס , ויגרום לך נזק מתועלת.

פורסם

תנסה לאפות אותו, מומלץ בטוסטר לא בשימוש.

פורסם
  • מחבר

הספק שלי: corsair 750TX 60A 12V Bulk

*תודה shimonta על ההבהרה :)

פורסם

ראיתי איפשהו ביד שניה MSI R9-390 8GB במצב קופסה ב-1400 לדעתי קניה משתלמת (נקנה בפלונטר ת"א).

אם אתה חושש ועדיין רוצה לרכוש כרטיס חדש באילת (בטוח יש לך חברים או מכרים שנמצאים במקום או מתכננים לקפוץ) קיימים R9-390 / GTX970 בכ-1400שח.

קניה מאוד משתלמת.

פורסם
  • מחבר

*הקפצה* - אשמח אם תעזרו לי בבחירת כרטיס אני ממש בעניין לקנות את ה970 ..רק שיש מלא גרסאות ואני לא ממש מבין אם יש הצדקה להפרש במחירים כי למעשה אותו מעבד גרפי...

למשל ב KSP יש 9! גרסאות של 970 .

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..99.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=1573&maxprice=2197

פורסם

ההבדלים לא גדולים ביניהם, לי אישית יש את ה- Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB,

בכללי ההבדלים ביניהם:

- Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GD מגיע מעט חזק יותר בOC מהמפעל אך באופן זניח

- Asus GTX970 STRIX OC DirectCU II - שקט

- MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E שקט יותר מG1.

כולם ברמת ביצועים זהה ככה שזה יותר נוגע לאיכות הקירור אז עדיף את האסוס, אני בG1 לא שומע את המאווררים גם במאמץ.

-

פורסם
*הקפצה* - אשמח אם תעזרו לי בבחירת כרטיס אני ממש בעניין לקנות את ה970 ..רק שיש מלא גרסאות ואני לא ממש מבין אם יש הצדקה להפרש במחירים כי למעשה אותו מעבד גרפי...

למשל ב KSP יש 9! גרסאות של 970 .

http://ksp.co.il/?select=.1044..35..99.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=1573&maxprice=2197

לא מזמן קניתי 970 ומאז יש לי רק דברים טובים להגיד עליו, ביצועים מעולים ב-FULL HD, הכל על ULTRA. אם יש לך כמה מאות שקלים להוסיף מעל ה-960 אז זה לגמרי שווה (וגם יחזיק יותר שנים עד ההחלפה, כך שבסיכום לא תפסיד כסף).

לגבי השאלה, אין 9 גרסאות של 970, יש 9 דגמים של חברות שונות שמייצרות אותו (אם בסופר יש חלב של טרה, תנובה ויטבתה 1%+3% זה לא אומר שיש 6 גרסאות של חלב)...

אחרי שיטוט ארוך בביקורות ובפורומים בעקרון לכולם יש ביצועים דומים מאוד - עד 2FPS הבדל ממוצע בין המהיר לאיטי. ההבדלים העיקריים הם ברעש ובאמינות.

הדגם שבחרתי הוא של MSI, ה- GAMING 4G. בעיקרון הוא וה- STRIX של ASUS כמעט זהים, היתרון שלהם הוא השקט, מאווררים כבויים שלא במשחקים.

הלכתי על ה-MSI בזכות הפרש מינורי בביצועים, לא בטוח שהוא יותר טוב מה-STRIX... בכל אופן אלה שני הכרטיסים שהייתי בוחר.

פורסם

ההפרשים בכיוון של 5-7% בין כרטיסי רפרנס לכרטיסים מומהרים. יותר חשוב לבחור כרטיס עם קירור טוב

אני אמליץ על הG1 של ג'יגבייט אם יש לך מארז מאוורר עם זרימת אוויר טובה, או על הFTW של EVGA אם המארז שלך יותר "חנוק"

אגב, לEVGA משום מה יש 8 (!!!!!) דגמים של 970

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים