עבור לתוכן

לוח epox 8rga+ הfsb שלי על 53 מעלות

Featured Replies

פורסם

זה תקין??

פורסם

FSB זה התדר של הבאס (נמדד במה"ז) ואין לו שום טמפ'.

אתה מדבר על הטמפ' של המעבד אני מניח, 53 מעלות זה בסדר רק אל תצפה לעשות אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

לא המעבד...

חשבתי שזה fsb או אולי chipset

כל אופן... זה תקין??

פורסם

אם אתה מתכוון לצ'יפסט תכתוב צ'יפסט...

זה גם תקין, למרות שההיטסינק על הלוח הזה ידוע שמתחמםן מאוד, אם אתה לא רגוע תשים עליו מאוורר 40 מ"מ.

שמתי לב שההיטסינק על הלוח הזה יכול להתחמם מספיק כדי לעשות כויה ביד, בעיקרון זה בסדר מבחינת הצ'יפסט אבל זה לא עושה לי שקט, אז לא יזיק איזה קירור קטן לשיפור המצב והשקט הנפשי.

פורסם

מוזר מוזר מוזר מוזר. דבר ראשום אתה בטח מדבר על 8RDA ולא 8RGA ודבר ראשון איזה גרסא יש לך????

הלוח שלך במחשב נראה כמו הלוח בתמונה או עם קירור בצבע זהב כזה? הגרסא הכי חדשה מגיעה עם היטסינקים על הציפסט ועל הלוח עצמו בצבע זהב. גרסא 2.2.

דרך איזה תוכנה בדקת את המעלות????

כי לי יש את הגרסא החדשה של הלוח, ובביוס רשום לי system temp 34-36. ובווינדוס ב-sanadra 2004 וב-speedfan רשום לי שהלוח על 25 מעלות!!!!! והטמפ' 34-36 שרשום לי בביוס,רשום לי ב-sandra 2004 שזה של הספק כח(אין לי מושג איך הוא מזהה שם טמפ' אבל שיהיה....)

נגעתי גם בהיטסינק של הציפסט אצלי וגם בהיטסינק בלוח ושניהם חמימים אבל לא יותר מזה....

לכן נראה לי מוגזם שזה 53 מעלות אצלך!!!

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי הוא 8rga+ התמונה של 8rda+ פשוט כי לא מצאתי את התמונה של הלוח שלי...

בדקתי עם חישן חיצוני (מספיק אמין)

בmotherboard monitor 5 אני רואה 32 מעלות לא יודע מה הסיפור

חוץ מזה בדקתי קצת ומצאתי שזה יכול לעבוד בטמפרטורה של עד איזה 90 מעלות

אבל ניסיתי ומצאתי שאם אני מוריד את הטמפרטורה שלו לסביבת הארבעים אני מוציא עוד 10-15 mhz מהfsb

יכול להיות שהוא עוצר אותי??

פורסם

53 זה ממש מוגזם. אצלי זה מגיע ל33 אני מתחיל לדאוג כי בדרך כלל זה על 30. תחליף קירור כי זה פשוט לא טוב כל כך גבוה.

במידה וזה מראה לך בביוס טמפרטורה שונה אולי יש רקריאה לא נכונה בביוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים