פורסם 2004 באפריל 321 שנים יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb bufferשל matroxוהוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה)יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)
פורסם 2004 באפריל 321 שנים איזה סוג רעש הוא עושה?רעש קבוע של מנוע מסתובב? וווווווווווווווווווווו כזה כל הזמן?או רעש של טחינה כל פעם שפונים אליו? רעש זה גרררררר גרררר כזה?בעיקרון יש כל מיני משתיקים אבל זה לא עוזר יותר מידי
פורסם 2004 באפריל 521 שנים זה לא דיסק קשיח ישן אז כנראה יש לו תתכונה Automatic Accoustic Management feature setשקשורה לרמת הרעש תשתמש בזה:http://mitglied.lycos.de/richcraft/sw/ATAAC.ZIP(תעשה שמירה בשם)צריך לפתוח לדיסקט אתחול ואז להריץ מדיסקט אתחולאתה יכול לכבות Automatic Accoustic Management feature setאו לשנות תרמת רעש שיכולה לנוע בין 128 ל 254לדעתי עדיף לשנות תרמת רעש(אני לא יודע אם התוכנה עובדת אם SATA אבל ממה שהבנתי לא מדובר בדיסק קשיח SATA)אם הדיסק קשיח עושה קליקים זה כבר עניין אחר זה אומר שהוא דפוקאתה בטוח שהרעש בא מהדיסק קשיח ולא ממאוררים?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים יש שיטה להשתיק אותו ע"י ריפוד עם גומיות או ממש לחבר אותו באוויר כשהוא תפוס עם גומיות ...אבל זה תלוי איפה הבעיה ובאיזה סוג רעש מדוברנ.ב אהה ויש גם את השיטה עם הפטיש 5 קילו, להשתיק אותו לתמיד ;D
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אתה יכול למקם אותו במפרץ 5.25" בעזרת קלקר ולראות אם זה משתיק אותו (במידה ואלה רעידות שלו ומתנגשות עם המארז שעושות את הרעש)
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר לפי מה שהבנתי מהקובץ read me התוכנה תשנה את הרעש שנוצר ברגע שהמחשב כותו או קוראאני מדבר על רעש קבוע ווווווווווווווווו כמו שholy אמרהרעש בא בודאות מההרדדיסקזה לא sataבאיזה משתיקים מדובר (holy)השיטה עם ה5.25" והקלקר... זה בריא להרדדיסק??
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים תפעיל אותו שהוא אצלך ביד ותראה אם הרעש ממשיך..*תשמור על היד כמובן יציבה פחות או יותר*חשוב שהדיסק יהיה במצב מאוזן כמו שהוא תמיד ולא בזווית..אם הרעש ממשיך - זה מתוך ההרדיסק עצמואם הרעש הפסיק - זה כנראה כמו שאמרו ויברציות..ואז יהיה יותר קל לטפל בזה ע"י חיבור במפרצי ה5.25 עם מבודדים בצדדים שהדיסק לא יגע ישירות בשילדה של המארז
פורסם 2004 באפריל 1421 שנים מחבר אם אני אקח את כל ההרדדיסק וידחוף אותו לתוך קופסא אטומה של קלקר ורק אוסיף עליו את zalman hdd heatpipe cooler שיבלוט החוצה מלמעלה ההרדדיסק יוכל לסבול את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.