עבור לתוכן

נרשמתי לאתר רק בשביל להתייעץ אתכם :) שדרוג כרטיס מסך ענתיקה GEFORCE 8600

Featured Replies

פורסם

יש בחור שקנה ממני ביום ראשון את הGTX760 והוא מחפש למכור את ה460 שלו. זה מעניין אותך?

עריכה:

אולי זה אותו אחד

פורסם

שווה לחפש GTX660 ביד2.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן חבר'ה

גיסי הביא י את הכרטיס שציינתי מלעלה

gigabyte gv-n4600c

חיברתי אותו עם החיבורי חשבמל והכול והמחשב מצפצף 3 פעמים כשאני מדליק אותו ולא נותן מסך.

מה אומרים?

פורסם

כנראה שבאמת ספק הכוח לא סוחב. או שהכרטיס פגום. או שאתה לא הרכבת את הכל כמו שצריך. באמת, אנחנו אמורים לנחש לפי המידע שמסרת? 3 צפצופים, בלוח אם כמו שלך, זו בכלל תקלת זכרון שלא קשורה בשום דרך לכרטיס המסך.

פורסם

noamazulay24, בשביל מה להתעסק בחלקים להתחיל להחליף ולתאם ומתח חשמלי וכאלה, אתה בסך הכל רוצה לשחק במחשב נכון?

לפי מה שבדקתי המחשב שלך עומד בדרישות של PES החדש. איך אני יודע?

שים לב לדרישות המינימליות - http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/pro-evolution-soccer-2015/12357/?p=r

המעבד שלך סבבה, כרטיס המסך שלך בהשוואה לכרטיס המסך שמצויין באתר עובד יותר טוב לפי האתר הבא:

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=102&gid2=42&compare=geforce-8600-gt-vs-geforce-6800-gs

כלומר שורה תחתונה אתה תצליח להפעיל את המשחק עם מה שיש לך כרגע. אני לא יודע איך זה ייראה בדיוק אבל אני יודע שזה יעלה ואם תוריד תצוגת גרפיקה במשחק, אפשרי שירוץ לך בסבבה.

עכשיו, נגיד ואתה לא רוצה להיות על הסף המינימלי ואתה רוצה לשדרג את המחשב - בסדר גמור. תראה מה התקציב שלך, תתייעץ עם מישהו מוסמך לגבי חלקים, תוודא שהכל צריך להתחבר ומתחים מתאימים לכרטיסים והכל ותוודא שוב מול טכנאי מוסמך או מישהו שיש לו מספיק ניסיון בהרכבה כזאת. ותחפש מיד שנייה את החלקים וככה ייצא לך ממש זול. או ----> שתיקנה מחשב חדש! שמגיע מוכן וערוך למשחקים של גיימרים! שבא גם עם אחריות תיקון כמו המחשבים של DELL HP שיש להם 3 שנים אחריות. אני משתמש בxps 8500 היום יש קצת יותר חדש xps 8700. אבל אני די בטוח שיש מחשבים הרבה יותר חזקים אני פשוט לא מכיר. וגם לא יודע כמה אתה יכול לשלם עבור מחשב.

אז לסיכום יש לך אופציה לשחק עכשיו עם מה שיש לך

אופציה נוספת לשדרג חלקים בליווי איש מקצוע או מוסמך בעל ניסיון בהרכבות כאלו

אופציה אחרונה לשים יותר כסף ולהמנע מכאבי ראש מיותרים ולקנות קנייה חכמה גם מחשב חזק וגם עם אחריות.

בכל מקרה מצאתי משהו באתר של דל תסתכל http://www.dell.com/il/p/desktops-ec/alienware-desktops

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן כולם

טוב אז תודה רבה!

הקשבתי לעצתכם ובניתי את המחשב מחדש לחלוטין

קניתי חלקים והרכבתי אותו בעצמי והוא רץ פיקס פוקס

רק כרטיס מסך לא קניתי כי אני לא מוכן לשלם סכומים אסטרונומים

מצאתי בכור חביב

שמוכר את [h=1]Sapphire HD 6770 1GB GDDR5[/h]ב 300 ש"ח

מה אומרים?

אגב הספק כוח שלי הוא 500W

פורסם

הייתי אומר שהמחיר לא זול לכרטיס כזה חלש.

פורסם
  • מחבר
הייתי אומר שהמחיר לא זול לכרטיס כזה חלש.

אבל חדש כזה עולה היום 600-700 ש"ח

מה אני יכול במחיר הזה להביא מוצלח יותר?

פורסם

זה כרטיס עתיק, כשהיה חדש עלה בסביבות ה-450₪-500₪, רק כדוגמא ניתן היה להשיג את ה-6850 ב-540₪ בתקופות טובות ו-580-650 בימים רגילים. כמובן שאני מדבר על חדש. בכל אופן מאז עברו 3-4 שנים ועכשיו כרטיס כזה יד שנייה ב-300₪ זה יקר. חפש GTX570 ראיתי כבר כמה כאלו ב-350₪, כרטיס חזק משמעותית.

פורסם
  • מחבר
זה כרטיס עתיק, כשהיה חדש עלה בסביבות ה-450₪-500₪, רק כדוגמא ניתן היה להשיג את ה-6850 ב-540₪ בתקופות טובות ו-580-650 בימים רגילים. כמובן שאני מדבר על חדש. בכל אופן מאז עברו 3-4 שנים ועכשיו כרטיס כזה יד שנייה ב-300₪ זה יקר. חפש GTX570 ראיתי כבר כמה כאלו ב-350₪, כרטיס חזק משמעותית.

250 זה עדיין יקר בשבילו? אני לא גיימר מטורף..

בכולופן לכרטיס שהיצעת ספק כוח של 500 של אנטק יספיק לי?

פורסם
  • מחבר

טוב, אז קניתי בסוף את ה6870 ב250 שקל...מצאתי מישהו שמכר..מה אומרין?

פורסם

אחלה. תתחדש.

פורסם

אחלה כרטיס למחיר, תתחדש.

פורסם
  • מחבר
אחלה כרטיס למחיר, תתחדש.
אחלה. תתחדש.

תודה רבה חברים. הרבה בזכות ההכוונה שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים