עבור לתוכן

משדרג ל970- איזה דגם עדיף?

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב,

הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב.

הצטצמתי לשני דגמים:

ASUS STRIX

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899

WF3

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685

שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד

חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לפתוח טראד חדש אז אשאל פה-

טכלס, האם בשביל חסכון של 300 שקל (1500 מול 1200) עדיין שווה לקנות כרטיס בחו"ל?

עד כמה חומרה כזו אמינה שאני אזדקק לאחריות?

פורסם

שער הדולר בפייפל טוב? ממש לא. תבדוק את עמלות כרטיס האשראי\בנק שלך. רוב הסיכויים שההמרה זולה יותר שם.

פורסם
  • מחבר

יותר זול מההמרה באמאזון ע"פ שקל... באמאזון זה יוצא 4.12 ובפייפאל 4.05

פורסם

מה שag43 אמר, ודיברו על זה רבות.

לקנות משניהם בדולרים ושההמרה תתבצע דרך הכרטיס אשראי.

קניתי לא מזמן בebay וחברת ההשראי לקחה 2-2.5% מעל השער היציג.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבכרטיס אשראי, מלבד שער המרה, יש גם עמלה בגובה 2% מכל העסקה- לא מאוד משתלם

בחיובים בסוף החודש אתה לא רואה את זה כחלק מהעסקה אלא תחת עמלות אחרות ולכן זה מטעה מאוד.

בכל מקרה, אשמח אם תכוונו אותי מבחינת הכדאיות הכללית- אני יכול להשיג את הGTX 970 WF3 (לא גרסת הOC), ב1590 בארץ עם אחריות .

לעומת לקנות כרטיס דומה עם OC מחו"ל ב300 שקל פחות (חבר טס עוד שבועיים). סימן השאלה הגדול שלי הוא כמה בפועל צריך אחריות לציוד כזה- יש הרבה מוצרים שלא אכפת לי לקנות בחו"ל, אבל מוצרים עם רמת סיכון גבוהה וסיכוי גבוהה להשתמש באחריות אני תמיד לקנות פה. עד כמה המוצרים האלו מתקלקלים?

פורסם

החיוב בשקלים בחשבון הסופי היה מה שאמרתי, אחפש עמלות נוספות.

יכול להיות שהם לקחו שער יציג+האחוזים שדיברת.

בקניה כמו שציינת, זה גם בכרטיס אשראי, לא?

מה ההבדל בעמלה?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מוכר ע"פ שער יציג.

לכן שאתה קונה באמצעות כרטיס אשראי יש לך שתי פונקציות.

נניח שהשער היציג לדולר ה 4 ש"ח

אז נניח והשער של חברת האשראי הוא 4.1

לכן, אם קנית משהו ב100 דולר, אתה תראה בסוף החודש:

חיוב בגובה 410 ש"ח

עמלה בגובה 1-2.5% על כל העסקה בחיוב נפרד: כלומר חיוב בגובה של 8.2 ש"ח(בערך, תלוי בגובה עמלת ההמרה של חברת האשראי שלך)

אז יוצא ששילמת על 100 דולר, 418 ש"ח.

בפייפאל לעומת זאת, השער קצת יותר גבוהה, אבל הוא מחייב לך את האשראי בשקל, ולכן לא נגבית עמלה. לכן בפועל גם אם שער ההמרה של פייפאל לדוגמא הוא 4.15, זה עדיין עדיף מ4.1+עמלת ההמרה של האשראי.

אבל כל מקרה לגופו- נורא תלוי בחברת האשראי שלך ובכרטיס (שמשפיעים בנפרד גם של שער ההמרה וגם על העמלה), והאלטרנטיבה- באמאזון לדוגמא אין אפשרות לקנות בפייפאל, ושם כן כדאי לשלם ע"פ דולר, שכן שער ההמרה+עמלת המרה של רוב האשראי בארץ עדיין נמוכים משער ההמרה המטורף של אמאזון אם אתה בוחר חיוב בשקלים.

פורסם

אם יש לך מישהו באילת אתה יכול להביא את ה-970 וה-390 בכ-1400.

פורסם

היום חברות אשראי לוקחות שער יציג+מרווח.

לפחות חלקן.

פורסם

מתי יבינו שבישראל אין כזה דבר "שוק חופשי"?

פורסם

ולכן הרגולציה...

פורסם
ולכן הרגולציה...

אני החלטתי ללכת על ה-MSI GAMING, שהיה מאוד דומה ל-STRIX (ההחלטה ביניהם היתה כמעט אקראית, לשניהם יש מנתק מאווררים במצב IDLE - שזה לפחות 50% מהזמן שבו אני משתמש במחשב, וזה גם מאריך את חיי המאווררים וגם חוסך המון רעש). בסוף החלטתי על ה-MSI בגלל ביצועים טיפטיפה עדיפים.

כך שהייתי מציע את ה-STRIX או ה-MSI היותר שקטים, כי לפי מה שהבנתי מביקורות (למרות שלא מכיר אישית) - ה-WF מציע ביצועים טיפה יותר טובים, בטווח של 2FPS בערך - אבל הוא רועש יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה,

קראתי על ה msi ובעיקר על יכולות ההמהרה האדירות שלו.

בסוף הלכתי על evga gtx970 sc acx 2.0

לפי מה שהבנתי, הקירור שלו הכי מתאים למארזים עם זרימת אוויר נמוכה, והוא מגיע עם תדר בסיס של 1165 במקום 1070- תוספת של בערך 5% ביחס לרפרנס על פי בנצ'ים.

נרכש ב250$ באיביי, ה gtx 760 נמכר היום לרוכש מאושר. עדכונים בהמשך.

עכשיו שבוע בלי gpu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים