פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים בתמונה הראשונה זהו המחשב שעליו תכנתתי, שבו שינוי גודל הטקסט הוא ל-125% (Display Settings, ולאחר מכן תחת הקטגוריה: "Change the size of the text, apps, and other Items: 125%) - עובד כמו שצריך.בתמונה השנייה זהו מחשב שבהגדרות שינוי גודל הטקסט, הגודל הינו 100% - המיקום של ה-ComboBox הוזז ימינה (או שמיקומו של ה-Splitter הוזז שמאלה).בתמונה השנייה זהו מחשב שבהגדרות שינוי גודל הטקסט, הגודל הינו 150% - המיקום של ה-ComboBox הוזז שמאלה (או שמיקומו של ה-Splitter הוזז ימינה) ובנוסף הטקסט מוסתר חלקית.אני כמובן מעוניין שהתוכנה תיראה ויזואלית אותו הדבר בכל המחשבים - הן מבחינת מיקום ה-Controls והן מבחינת כך שהטקסט לא ימחק חלקית או כל סוג של בעיה דומה.איך אני עושה זאת? האם יש Properties ב-WinForms אשר מממש את המטרה הנ"ל? נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי prager
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים מחבר מצאתי משהו: http://stackoverflow.com/questions/4089237/how-do-i-force-a-winform-c-sharp-application-to-ignore-when-a-user-choose-125-oבהודעה השלישית (בתשובה השנייה) הוא כותב שצריך לשנות את ה-AutoScaleMode ל-None ולשנות בהגדרות של ה-Font את ה-Unit ל-Pixel במקום Point.הפתרון שלו פותר לי את הבעיה.מה שכן, הוא רושם שאמרו לו לא לעשות זאת.למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.