פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים של קולנוע כלומר גודל תמונה יותר גדולה אבל לא של מסך מלא , אז התמונה בורחת לצד ימין? איך אפשר לתקן את זה? צילום מסך למה שאני מקבל במצב צפיה של קולנוע באתר של יוטיוב
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים באג. אולי באג של Flash player אם הוא מתרחש בדפדפנים שונים ?נסה לעבור ל HTML5 ב Youtube
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר אני לא הצלחתי לתקן את התקלה הזאת. אני בדקתי והכרטיס מסך שיש לי בלינוקס זה מה שמומלץ. נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים לא תמיד מה שמומלץ הוא מה שעובד הכי טוב בשבילך.... כבר אמרנו את זה, בלינוקס מוצאים דברים בניסוי וטעיה ולא בללכת אחרי מה שמומלץהבעיה לא מתרחשת אצלי..... (כ מסך sis 661fx במחשב הזה)
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר באתר הקליפים של דיילי מוושן במצב קולנוע אין את הבעיה הזאת אז אני מנחש שזה לא מהכרטיס מסך. נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים לך תדע... בגלל באג באתר או בדפדפן, המקום בו הסרט אמור להיפתח ממוקם על המסך בצורה שונה, ואז בגלל באג נוסף הסרט לא נפתח לכל הגודל אליו הוא אמור להיות פתוחתחפש מה אחרים אומרים על התופעה או תנסה לסדר אותה (או לפחות לראות אם היא מושפעת ממשהוא) בניסוי וטעיה
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר אני עשיתי בדיקה וראיתי שאני פתחתי משתמש נוסף בלינוקס אז אין את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך אפשר לתקן את זהאם אין ברירה אז איך עושים איפוס כל הגדרות במשתמש המנהל הראשי שלי בלינוקס?אני התקנתי תוכנת שיחזור TIMESHIFT אבל בגלל שאין בה נקודות שחזור של קודם אז אני לא מצליח לחזור אל מצב הקודם וקודם זה לא היה גם במשתמש שלי בלינוקס.
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים אוקי, באג של הגדרות. אתה יכול למחוק את ההגדרות של תוכנות ספציפיות, וכך למצוא מי מקור הבעיהאם תאפשר הצגת קבצים מוסתרים במנהל הקבצים, בתיקיית הבית שלך יש הרבה תיקיות שהשם שלהם מתחיל בנקודה (אלה תיקיות מוסתרות). פשוט תמחק את התיקיה או הקובץ המתאימים לתוכנה שאתה רוצה לאפס. התיקיות יכולות להיות במקומות כמו (לדוגמה, אם שם התוכנה הוא software) :~/.software~/.config/software~/.local/software~/.kde4/share/apps/software~/.kde4/share/config/softwareמן הסתם אם הדסקטופם שלך הוא לא KDE אלא משהוא אחר, גם שמות התיקיות יכולות להשתנות בהתאםתיקיות אלו מקבילות בתפקיד לתיקיות ה application data וכו' בוינדוס נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי 11010010110
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר אני בחרתי בלהעביר את הקבצים של תהוכניות לסל האשפההאם כדי להרגיש את השינוי אני צריך להפעיל מחדש את המחשב? או שמספיק רק להפעיל מחדש את הדפדפן אינטרנט?אני שמתי לב שאם ביו טיוב אני בוחר בשפה האנגלית ולא העברית אז אין בעיה בצפיה במצב של קולנוע.וגם שבמשתמש אחר אני משנה את היוטיוב לשפה העברית אז חוזרת הבעיה של התצוגה בצפיה במצב של קולנוע. נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים פתיחת התוכנה מחדש תספיק בדרך כללאם זה קשור לעברית - מצאנו את הבעיה - באג בתצוגה (באג במבנה האתר של Youtube ו/או בדפדפן), לא צריך אפילו למחוק קבציםתנסה להחליף גרסה לפדפן קדימה-אחורה, או שתסתדר אם אנגלית....
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר ולצורך העניין האם גם אצלך ביו טיוב שאתה בוחר בשפה העברית אז במצב צפיה של קולנוע גם השידור בורח לצד ימין?זה מוזר שהבעיה הזאת היא בשני דפדפני האינטרנט.אולי זה באג בסוג הלינוקס שאני משתמש בו בגרסה העברית?גם בדפדפן של אופרה יש את הבעיה הזאת.איך מתקנים את בעיית הפלאש הזאת? נערך 2015 באוגוסט 2710 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים לא קשור ללינוקס. אכן קשור לשפה העברית ביוטיוב. גם אצלי בווינדוס קרה, העברתי לאנגלית והכל הסתדר.
פורסם 2015 באוגוסט 2910 שנים מחבר האם עד כדי כך ביו טיוב לא מודעים לתקלה הזאת?מתי זה קרה לך בוינדוס? החודש? באיזה סוג של וינדוס?כי אני בדקתי את זה באותם תנאים בערך לפני 5 דקות במערכת הפעלה של וינדוס xp ושם הסרטון לא חתוך בצד הימני שלו. נערך 2015 באוגוסט 2910 שנים על-ידי רמי אשכנזי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.