עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב 24" או 27" לעיצוב גרפי בסיסי ומשחקים עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

אני רוצה להחליף מסך 24 של סמסונג sync master 2370 למסך מתקדם יותר ואולי אף גדול יותר.

העבודה שלי היא מול מחשב. אני מבלה במשך שעות מול המחשב.

אני עוסק טיפה בענייני גרפיקה בעיקר עבודה עם איורים באמצעות הפוטושופ.

העובדה שהמסך שלי כיום הוא פאנל NT קצת מפריעה לי. אני כל הזמן מזיז את הראש כדי לראות מה הצבע וכן שאני מראה למישהו עיצוב תמיד אני צריך להגיד לו להתכופף כדי לראות את הצבע האמיתי של העיצוב. זה לא סוף העולם אבל בהחלט קצת מטריד.

אני אוהב לשחק משחקי מחשב ברזולוציה טובה כככל שאפשר אבל לא בטרוף על העניין. כל עוד המשחק עובד אני מבסוט. יש לי כרטיס מסך סביר GTX760.

מדי פעם אני רואה סרטים במחשב.

אני רוצה להוציא כמה שפחות התקציב שלי נע בסביבות 2000 ש"ח פלוס מינוס. כמובן שאם יש מסך מצויין והרבה יותר זול לא אתנגד.

השאלות שלי הן:

1. האם ללכת על 24" או 27". המסך יושב על פלטה של איקאה כך שאני יושב במרחק של כ- 50 - 60 סנטימטר ממנו. (מרחק ישיבה ליד שולחן עבודה) ברור שאשמח לשטח מסך גדול ככל שאפשר, אך האם 27" לא יהיה גדול מידי למרחק הזה?

2. אני מניח שאלך על פאנל IPS. ממה שראיתי למסכים האלו זמן תגובה של 8MS והיקרים יותר 5MS.

המסך שלי כיום הוא עם זמן תגובה של הוא 1MS (המסך אינו מסך לד) האם זמן התגובה של 8MS הזה בעיתי למשחקים? קראתי בפורום הסברים שהעניין של זמן התגובה הוא כבר לא רלוונטי, אך אשמח לתשובה של מישהו עם מסך עם זמן תגובה שכזה שחווה על בשרו את העניין. ממש לא בא לי לקבל מריחות במשחקים שלי.

מצד שני לא ראיתי מסכים עם פאנל IPS וזמן תגובה נמוך מ 5MS למעט המסך של ASUS שעולה 3800 ש"ח. סכום שממש לא בא לי להשקיע במסך.

3. שמעתי שבמסכים עם רזולוציות מעל 1920 על 1080 המסכים של הווינדוז יוצאים מאוד קטנים וקשה לעבוד איתם, האם זה נכון? אני מזכיר שאני יושב שעות מול המסך.

סתם כהערה - השבוע קניתי לילדים מסך לד של dell בגודל 23.8" פאנל IPS ב 900 שח והוא מצויין. אבל למעט גלישה באינטרנט לא בחנתי עליו משחקים אז אינני יודע לגבי עניין זמן התגובה.

האמת אני די עובד עצות.

אשמח לתשובה מפורטת ככל שאפשר במיוחד ממי שמשחק על מסכים עם זמן תגובה גבוהה. האם זה באמת משפיע או לא.

אם אפשר אשמח גם להמלצות על מסכים ספציפיים.

אלפי תודות.

חנן

פורסם

1. אם אתה לא מרגיש שהמסך הנוכחי מגביל אותך, הייתי נשאר עם "24. למרחק הזה לא צריך "28

2. אכן לא רלוונטי.

3. זה אולי נראה ככה בהתחלה, אבל מתרגלים. בכל מקרה, מסכים כאלה יעלו יותר מ2000 שקלים (אלא אם מזמינים באיביי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים