עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הגדרת dd-wrt כ-repeater על ראוטר linksys wrt54GL .

Featured Replies

פורסם

לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה.

ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2.

מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ?

- תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ??

- תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ?

- תחת Network Address Server Settings מופיעים שתי אפשרות האחת DHCP Server והשנייה DHCP Forwarder מובן שהבחירה השנייה הינה בעצם קבלת כתובת מרחוק .

כמובן שנוסו כל האפשרויות ... ועדיין היכן שהוא אני מפקשש .. ועדיין לא מצליח .

אשמח לכל עזרה .

פורסם

אם המטרה היא לימוד של הנושא - אני עוד יכול להבין את המאמץ - אבל אם אתה מתכוון להשתמש במצב הזה באופן קבוע - אני מציע לך לוותר על המאמץ. ה-LINKSYS הוא נתב בתקן G בלבד והיכולת האלחוטית שלו, במיוחד אחרי הגדרתו כ-REPEATER תהיה פתטית. המהירות האפקטיבית שתקבל תהיה Mbps בודדים שבקושי מתאימים היום לגלישה וקצת דוא"ל - אין מה לדבר על שימוש לצרכים יותר משמעותיים כמו הזרמת אודיו ווידאו.

בכל מקרה, במקום להעזר בסרטונים, יש באתר של DD_WRT מדריך מסודר לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.