עבור לתוכן

הגדרת dd-wrt כ-repeater על ראוטר linksys wrt54GL .

Featured Replies

פורסם

לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה.

ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2.

מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ?

- תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ??

- תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ?

- תחת Network Address Server Settings מופיעים שתי אפשרות האחת DHCP Server והשנייה DHCP Forwarder מובן שהבחירה השנייה הינה בעצם קבלת כתובת מרחוק .

כמובן שנוסו כל האפשרויות ... ועדיין היכן שהוא אני מפקשש .. ועדיין לא מצליח .

אשמח לכל עזרה .

פורסם

אם המטרה היא לימוד של הנושא - אני עוד יכול להבין את המאמץ - אבל אם אתה מתכוון להשתמש במצב הזה באופן קבוע - אני מציע לך לוותר על המאמץ. ה-LINKSYS הוא נתב בתקן G בלבד והיכולת האלחוטית שלו, במיוחד אחרי הגדרתו כ-REPEATER תהיה פתטית. המהירות האפקטיבית שתקבל תהיה Mbps בודדים שבקושי מתאימים היום לגלישה וקצת דוא"ל - אין מה לדבר על שימוש לצרכים יותר משמעותיים כמו הזרמת אודיו ווידאו.

בכל מקרה, במקום להעזר בסרטונים, יש באתר של DD_WRT מדריך מסודר לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים