עבור לתוכן

svchost הרס לי את החיים :(

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע.

אשמח לעזרה מכם, תודה וערב טוב!

פורסם

חיפוש פשוט בגוגל היה מלמד אותך שזה תהליך פנימי של מערכת ההפעלה שמפעיל דרכו כל מיני services מסוגים שונים.. יש דרכים לזהות מי ה-service הבעייתי ולנטרל אותו, למשל כמו שמוסבר כאן:

svchost.exe is the process that runs all your windows services. One of them has gone mad apaprentely. right click on svchost.exe and select "Go to Service(s)". That will tell you which service it is, and you can use services manager to restart or disable it if you dont need it.For a better description with nice screenshots check out:

פורסם
פורסם

לא צריך להסיר עידכונים , פשוט תסגור את העדכון האוטאמטי , ופעם בכמה זמן תעדכן ותסגור בחזרה .

פורסם
  • מחבר
חיפוש פשוט בגוגל היה מלמד אותך שזה תהליך פנימי של מערכת ההפעלה שמפעיל דרכו כל מיני services מסוגים שונים.. יש דרכים לזהות מי ה-service הבעייתי ולנטרל אותו, למשל כמו שמוסבר כאן:

לא שאלתי מה זה SVCHOST. השירות הבעייתי הוא של הווינדוס אפדייט.

1. אני לא מאמין שמישהו שהתייאש מחיפוש בגוגל יראה סרטון של שעה ו20 דקות

2. זה ווינדוס 8

- - - תגובה אוחדה: - - -

ניסיתי בשעה האחרונה כמה דברים (FIX IT, מחקתי קובץ לוג EDB) , ועכשיו WINDOWS UPDATE לא מצליח למצוא עדכונים.

אלה השירותים הבעייתים:

BITS

IKEEXT

iphlpsvc

LanmanServer

SENS

Schedule

Themes

ProfSvc

Winmgmt

wuauserv

פורסם

זו בעיה ידועה. בפעם האחרונה שבדקתי (לפני כמה חודשים) זה חיכה לתיקון ממיקרוסופט.

פורסם

זה ממש לא מה שכתבת בהודעה שלך שעליה הגבתי.

שלום לכולם

כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע.

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה ממש לא מה שכתבת בהודעה שלך שעליה הגבתי.

שלום לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים