עבור לתוכן

AMD R9 Nano

Featured Replies

פורסם

הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר?

תודה.

פורסם

על בסיס נתונים על הדף וגם ממה שמשתמע מAMD, הוא יהיה מעל הרמה של הR9 390X. מבחינת המחיר הוא כנראה יהיה טיפה יותר יקר, 450-500$ אני משער.

פורסם

נתחיל מזה, כמו זמן אתה מוכן לחכות? גם אם הוא יושק מחר, ייקח חודש-חודש וחצי עד שיגיע לארץ. וזה כנראה לא יקרה מחר..

פורסם

לא הגזמת קצת? חודש חודש וחצי? זה באמת כל כך הרבה?

אני חושב שמרגע ההשקה, ניתן יהיה להשיג אותו תוך שבועיים ומטה אפילו בחנויות נבחרות. אבל יכול להיות שאני טועה :)

בכל מקרה, אם התחזיות האופטימיות לגבי הכרטיס הזה אכן יתממשו זה הולך להיות כרטיס להיט! ולדעתי בהחלט שווה המתנה.

כל היתרונות של nvidia על amd במשך השנים נמחקים בכרטיס הספציפי הזה. גם חזק מאוד, גם מזערי וגם חסכוני .

ובכלל, מהי המתנה של חודש לעומת 3-4 שנים של שימוש :) (אם יש אפשרות להמתין)

נערך על-ידי OvO

פורסם

המתחרה של הכרטיס הזה הוא רק 970 מבחינת תועלת ביצועים. הוא צריך לתת ביצועים עדיפים ולעלות קרוב מאוד ל 970 מקוסטמים טובים. אחרת הוא יהיה עוד כרטיס טוב בפני עצמו שלא עומד במבחן השוק.

ראיתי דיבורים על השקה צפויה ב 27 החודש, לא בטוח שזה רשמי. תמיד יש 3 שבועות שאפשר להזמין מראש עד שמגיעות חתיכות לארץ בחנויות הנבחרות.

זה כבר חודש. אם אתה בן אדם אז תחכה עוד שבוע שבועיים לפחות להתייצבות מחירים.

ומה עם תגובת הנגד של NV להשקת NANO? נראה לך שהם לא יחדשו\יעדכנו מחירים בתגובה? לא יהיה שווה לחכות עוד שבועיים למה שהם יעשו?

לגבי המתנה אני מסכים, אני מוכן גם לחכות עוד שנה וחצי לכרטיס הנכון ואז הוא סוחב אצלי 5-6 שנים. לא חושב שהרוב ככה ולכן מאוד רלוונטי לשאול.

נערך על-ידי omertgm

פורסם

הnano אמור להיות מבחינת ביצועים בין 980 ל fury

390 כבר מתחרה ב970 ומציג ביצועים טובים יותר

פורסם

הכרטיס הזה עושה לי חשק לקנות מארז קטן, כבר יש לי לוח אם קטן, ובשילוב עם הכרטיס הזה תהיה לי מפלצת גיימינג קומפקטית :)

פורסם
הnano אמור להיות מבחינת ביצועים בין 980 ל fury

390 כבר מתחרה ב970 ומציג ביצועים טובים יותר

אני אבחר 970 מקוסטם על 390 מקוסטם בכל יום. מבחינת מכלול הפרמטרים לי אין ספק.

נאנו, לטעמי, צריך להיות שובר השוויון של AMD כמו ש 970 היה. לא מספיק לו להיות בערך אותו דבר, תלוי במשחקים ותלוי בהעדפות אישיות. יש להם פה פוטנציאל ענק לתת מכה מוחצת. הם רק צריכים לממש אותו ולתמחר נמוך מספיק.

אני לא אופטימי לתרחיש הזה במיוחד, ידוע כבר שיש בעיית זמינות שבבי FURY. מצד שני הם בטח חיכו עם השקת הננו רק כדי לבנות סטוק אז יש אפשרות למלאי מספיק גדול. בכלליות, זמינות נמוכה ומחיר תחרותי חזק לא הולכים יחד. ננו, בשונה מ 970 כשיצא, נכנס למגרש צפוף למדי.

אגב, מאחר ו 970 ו 980 כל כך קרובים בביצועים אז בהכרח ננו צריך להתעלות גם על 980. 980 פשוט יקר מדי ולכן ההשוואה היא מול טווח המחירים הרלוונטי.

נערך על-ידי omertgm

פורסם

בקיצור יהיה מעניין.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שAMD לא התמהמהו סתם עם הכרטיס, ושזה בשביל למנוע את בעיית הזמינות כמו שהייתה לכרטיסים היקרים יותר בסדרה של fiji שהושקו ביולי. הם בונים פה חתיכת הייפ שאני מאוד מקווה שיעמדו בו.

אני זוכר לאדומים חסד נעורים ומאוד הייתי רוצה לתמוך בהם, רק שלא יזלזלו באינטליגנציה של הלקוחות (הארבע-חמש סדרות אחרונות היו rebrands).

נחכה לחמישי ונראה מה הם שווים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים