עבור לתוכן

מחשב לעריכה וגיימינג ב 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

תקן 80+ שכולל רמות רגיל, ברונז, כסף וכו', נותן את היחס בין ההספק שהספק נותן למחשב ומה שהוא לוקח מהשקע ז"א נצילות. (משתנה קצת בהתאם לעומס).

ספקים מקוטלגים לפי מה שהם נותנים למחשב ז"א ספק 600 בתקנים שונים ייתן למחשב אותו הספק (בתאוריה). התקן הזה לא מצביע על איכות הספק אולי על איזשהו רף מינימלי יש ספקים זבל שעומדים בתקן הזה וסבירים שלא, גם ספק סילבר לעומת ברונז לדוגמא לא בהכרח יותר איכותי, בדר"כ מגולד ומעלה משקיעים רק בספק איכותי. המערכת שלך צפוייה לצרוך (מהספק) בהספק שיא בלי המהרה כ300W שסביר להגיע לזה רק במבחנים סינטטים, בשימוש רגיל מאומץ משחקים תוכנות עריכה וכו' כ250W בהמהרות תוסיף נגיד 100W.

(המהרות קיצוניות לכרטיס (הזה נקודתית פחות) ולמעבד יכולות להגדיל משמעותית), המקדם בטחון זה ההספק של הספק חלקי הצריכה בפועל, ספק איכותי מיועד לתת מה שרשום עליו לאורך זמן מכיוון שיש מקדם בטחון גם בספק עצמו, ז"א ניתן מקדם בטחון 1. אם כל זאת בדר"כ כן מומלץ מקדם בטחון למען שדרוג, יותר שקט וזיוף באיכות או בהספק של היצרנים). עדיף לקפוץ באיכות של ספק מתאים מאשר סתם לשלם על יותר הספק שלא צריך.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
מקדם הגנה של 1.4 יותר ממה שצריך וספק W520 זה הרבה מעל מה שדורש מקדם ההגנה

80+ זה תקן שאומר שמוכח מעל ל80% ניצולת במסילת 12V .

כלמור, ישנם ספקים שונים ומשונים שלא באמת נותנים את מה שהם כותבים ועל מנת לגדוע תופעה זו,

החליטו לתת מדבקת תקן וכך למעשה יוצא שספק 520W שעומד בתקן 80+ הוא בדרך כלל אפקטיבי יותר מ550W רגיל אפילו של אותה החברה.

חשוב לציין שהתקן ניתן בחינם ולא צריך לשלם עליו. כלומר באופן חד משמעי ספק שאין לו תקן - זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא עומד בתקן.

תקן 80+ שכולל רמות רגיל, ברונז, כסף וכו', נותן את היחס בין ההספק שהספק נותן למחשב ומה שהוא לוקח מהשקע ז"א נצילות. (משתנה קצת בהתאם לעומס).

ספקים מקוטלגים לפי מה שהם נותנים למחשב ז"א ספק 600 בתקנים שונים ייתן למחשב אותו הספק (בתאוריה). התקן הזה לא מצביע על איכות הספק אולי על איזשהו רף מינימלי יש ספקים זבל שעומדים בתקן הזה וסבירים שלא, גם ספק סילבר לעומת ברונז לדוגמא לא בהכרח יותר איכותי, בדר"כ מגולד ומעלה משקיעים רק בספק איכותי. המערכת שלך צפוייה לצרוך (מהספק) בהספק שיא בלי המהרה כ300W שסביר להגיע לזה רק במבחנים סינטטים, בשימוש רגיל מאומץ משחקים תוכנות עריכה וכו' כ250W בהמהרות תוסיף נגיד 100W.

(המהרות קיצוניות לכרטיס (הזה נקודתית פחות) ולמעבד יכולות להגדיל משמעותית), המקדם בטחון זה ההספק של הספק חלקי הצריכה בפועל, ספק איכותי מיועד לתת מה שרשום עליו לאורך זמן מכיוון שיש מקדם בטחון גם בספק עצמו, ז"א ניתן מקדם בטחון 1. אם כל זאת בדר"כ כן מומלץ מקדם בטחון למען שדרוג, יותר שקט וזיוף באיכות או בהספק של היצרנים). עדיף לקפוץ באיכות של ספק מתאים מאשר סתם לשלם על יותר הספק שלא צריך.

תודה רבה על ההסבר! לא מובן מאליו בכלל :)

זהו,אני אזמין את המפרט היום או מחר.

שוב תודה רבה על הכל.

פורסם
  • מחבר
מקדם הגנה של 1.4 יותר ממה שצריך וספק W520 זה הרבה מעל מה שדורש מקדם ההגנה

80+ זה תקן שאומר שמוכח מעל ל80% ניצולת במסילת 12V .

כלמור, ישנם ספקים שונים ומשונים שלא באמת נותנים את מה שהם כותבים ועל מנת לגדוע תופעה זו,

החליטו לתת מדבקת תקן וכך למעשה יוצא שספק 520W שעומד בתקן 80+ הוא בדרך כלל אפקטיבי יותר מ550W רגיל אפילו של אותה החברה.

חשוב לציין שהתקן ניתן בחינם ולא צריך לשלם עליו. כלומר באופן חד משמעי ספק שאין לו תקן - זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא עומד בתקן.

רק עכשיו ראיתי שאין לי צורב בכלל..איזה כדאי לקחת?

פורסם

לא כדאי לקחת...

טכנולוגיה מיושנת לאחסון מידע בנפח לא גדול במיוחד וגרוע מכך לא עמיד בתנאי שטח.

כיום ניתן בקלות להתקין מערכת הפעלה באמצעות USB וסגור עניין, מעבר לכך אין שימוש בתקליטורים או צורב.

לא פתחתי את הסידירום שלי כבר חצי שנה נראה לי . .. ההמלצה היא לחסוך את ה100 שקל האלה

במידה ואתה נעול פשוט תיקח את ההכי זול ההפרשים הם מינורים לחלוטין.

פורסם
  • מחבר
לא כדאי לקחת...

טכנולוגיה מיושנת לאחסון מידע בנפח לא גדול במיוחד וגרוע מכך לא עמיד בתנאי שטח.

כיום ניתן בקלות להתקין מערכת הפעלה באמצעות USB וסגור עניין, מעבר לכך אין שימוש בתקליטורים או צורב.

לא פתחתי את הסידירום שלי כבר חצי שנה נראה לי . .. ההמלצה היא לחסוך את ה100 שקל האלה

במידה ואתה נעול פשוט תיקח את ההכי זול ההפרשים הם מינורים לחלוטין.

אבא שלי אוהב להכין מצגת תמונות ולהקרין בסלון נניח מדיסק DVD..יש דרך אחרת?

פורסם

לחבר USB לטלוויזיה ?

להעזר בכבל או CHROMECAST מהסלולר לטלוויזיה ?

DVD תומך USB ?

לחבר מחשב לטלוויזיה בסלון ?

פורסם

תשתמש, תקנה.

פורסם
  • מחבר
לחבר USB לטלוויזיה ?

DVD תומך USB ?

דבר אחרון,אני מקווה.

אם אני רוצה לעשות OC למעבד נגיד ל 4.7GHZ וגם משהו קטן לכרטיס,אני צריך לשקול כבר ספק כוח גדול יותר?

- - - תגובה אוחדה: - - -

לחבר USB לטלוויזיה ?

DVD תומך USB ?

דבר אחרון,אני מקווה.

אם אני רוצה לעשות OC למעבד נגיד ל 4.7GHZ וגם משהו קטן לכרטיס,אני צריך לשקול כבר ספק כוח גדול יותר?

פורסם

לא אין טעם בספק גדול יותר מאחר שהספק הנוכחי כולל ערכי חריגה גבוהים בחשבון.

בלי קשר אני ממליץ להימנע מOC כשאין הכרח לאחד כזה (ואין ... )

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
לא אין טעם בספק גדול יותר מאחר שהספק הנוכחי כולל ערכי חריגה גבוהים בחשבון.

בלי קשר אני ממליץ להימנע מOC כשאין הכרח לאחד כזה (ואין ... )

טוב,הבאתי את המפרט לטכנאי שגר לידי,הוא החזיר לי תשובה אתמול.

ראיתי שהוא שינה את הלוח אם ל GA-Z97P-D3..להגיד לו להחזיר? אין לי מושג למה הוא שם את זה.

וראיתי ש PCIE X1 אין אותו ב Z97m pro4 ASROCK,הוא אמר לי שאי אפשר להכניס כרטיס קול וכו\'..זה נכון?

אני אולי בעתיד ירצה להקליט סאונד אל המחשב ואולי לקנות כרטיס קול..בגלל זה אני שואל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים