עבור לתוכן

יש לי תקציב בסביבות 1000 ש"ח איזה צורב כדאי לי

Featured Replies

פורסם

איזה צורב כדאי לי לקנות?

פורסם

חחחחח... :)

פלקסטור x40x24x10 עולה 800-900 שקל :smoke:

והוא הצורב הכי טוב לכל הדעות.

פורסם

איזה צורב כדאי לי לקנות?

אתה יכול לקחת באיזשהו מכרז את הRICOH MP7200 בקצת יותר מ50% מהתקציב שלך ואת השאר תחסוך לכ.מסך או משהו אחר שתצטרך

פורסם

תסתכל גם על צורבים של Lite-on.

פורסם

חחחחח...  :)

פלקסטור x40x24x10 עולה 800-900 שקל :smoke:

והוא הצורב הכי טוב לכל הדעות.

הוא עולה כבר 700 ומשהו בפלונטר, אני חושב...

פורסם
  • מחבר

צורב פלקסטור הזה עולה עכשיו 900 ש"ח

פורסם

הכי זול זה אצל למיר והוא עולה 836 ש"ח.

פורסם

אם אתם חברים בחבר אז יש שם ב760 אם אני לא טועה...

mcc.co.il

תיקון, 796.

פורסם

אים תקנה ריקו 7200A גם תהיה מרוצה מאוד וגם לא תימצא את עצמך בעוד חודש עים צורב ששוה פחות מחצי מהמחיר ששלימתה עליו !!!

דן

cwm39.gif

פורסם

או יאמהה או ריקו

תשאיר כסף לכרטיס מסך

פורסם

תסתכל גם על צורבים של Lite-on.

Lite-On?!?! :AR15:

אני אומנם לא יודע איך הצורבים שלהם, אבל תתרחק מסידי-רומים שלהם, זה חלק מהסידיס שיש במחשבים בצבא, וזה כבר אומר המון... ובתור מפעיל מחשב יש לי ניסיון דיי רע איתם.

יש לך ניסיון איתם athlon?

פורסם

הצורבים של Lite-on הם מעולים, זולים מאוד, מחזיקים משהו כמו שנה שנה וחצי, צורבים את כל ההגנות, וממש לא יקרים. היה לי סידירום אחד שלהם ומאוד אהבתי אותו, אתה מוזמן לקרא בכל פורום של צריבת תוכנת על איכות הצורבים שלהם.

עכשיו שאתה אמר לי שהצבא משתמש בהם, cwm8.gif אני לא רוצה לגעת בהם לא כי הם לא טובים. זה אותה סיבה למה אני בחיים לא אקנה פיג'ו, פיאט פונטו, מאזדה(יש למשטרה) או כל מוצר שיש לצבא/למשטרה בצורה המונית אני לא קונה.

פורסם

גם רובה M16 לא היית קונה? ;D

פורסם

גם רובה M16 לא היית קונה?  ;D

הייתי מעדיף רובה רוסי. לכן אני גם שנוא בויינג, כי התעשיה האוירית משתשמת בהם, אני גם לא אהב את אלעל כי אל הטייסים שלהם באים מהצבא, כי אלעל זה כמו חייל האויר שתיים. אלעל נותנת לתעשייה האוירית את המטוסים הישנים של ה707 הישנים של משמשים את התעשייה האווירית ואתה מוזמן לראות את קולקציית המטוסים הלבנים של ה707 בנתב"ג חונה בשטח של התעשייה האוירית. מטוסי הCargo של אלעל מעבירים חומריים כימיים בשביל הצבא ונשק, וגם משמשמים כמטוסי ריגול בלי שאנשים יודעים את זה, לכאורה. מה גם שבויינג זה חברה אמריקאית גדולה ומגעילה וAirBus הם מטוסים הרבה יותר טובים, שנותנים הרבה יותר ביצועים ותעולת ביחס לעלות שלהם. רק אלעל אטומה וקונה את מה שנח לישראל ביחס לארה"ב.

פורסם

הייתי מעדיף רובה רוסי. לכן אני גם שנוא בויינג, כי התעשיה האוירית משתשמת בהם, אני גם לא אהב את אלעל כי אל הטייסים שלהם באים מהצבא, כי אלעל זה כמו חייל האויר שתיים. אלעל נותנת לתעשייה האוירית את המטוסים הישנים של ה707 הישנים של משמשים את התעשייה האווירית ואתה מוזמן לראות את קולקציית המטוסים הלבנים של ה707 בנתב"ג חונה בשטח של התעשייה האוירית. מטוסי הCargo של אלעל מעבירים חומריים כימיים בשביל הצבא ונשק, וגם משמשמים כמטוסי ריגול בלי שאנשים יודעים את זה, לכאורה. מה גם שבויינג זה חברה אמריקאית גדולה ומגעילה וAirBus הם מטוסים הרבה יותר טובים, שנותנים הרבה יותר ביצועים ותעולת ביחס לעלות שלהם. רק אלעל אטומה וקונה את מה שנח לישראל ביחס לארה"ב.

גם טכנאי מטוסים, וגם חוקר קונספירציות. יש עוד משהו באמתחתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים