עבור לתוכן

חושש שפרצו לי למחשב (לא דחוף, קחו זמן)

Featured Replies

פורסם

שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1??

בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק איך כי ממה שאני יודע אם יש סיסמא על המחשב התוכנה הזאת די useless...

אחרי השיחזור הכל חזר כרגיל אבל יש מישהו שמתעסק לי במחשב חייב עזרה !!

נערך על-ידי Omri.Xz

פורסם

מכל התיאור שלך, זה בכלל לא נראה כמו נסיון של "פריצה".

אתה בסה"כ נכנס לפרופיל משתמש זמני בגלל בעיה בפרופיל שלך.

ההתייחסות לRDP בנקודת שיחזור כנראה קשורה לעדכון מערכת יותר מאשר התחברות למחשב שלך מרחוק (שגם את זה ניתן לראות ב event viewer).

פורסם

בקיצור - אף אחד לא פרץ לך למחשב. תירגע ותשתה הרבה מים (חם היום). :)

פורסם

מבלי קשר למים - נא לערוך את הכותרת "דחוף" לא כאן.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר
מכל התיאור שלך, זה בכלל לא נראה כמו נסיון של "פריצה".

אתה בסה"כ נכנס לפרופיל משתמש זמני בגלל בעיה בפרופיל שלך.

ההתייחסות לRDP בנקודת שיחזור כנראה קשורה לעדכון מערכת יותר מאשר התחברות למחשב שלך מרחוק (שגם את זה ניתן לראות ב event viewer).

איזה בעיה בפרופיל? אז למה אחרי השיחזור שנכנסתי שוב זה עבד רגיל? והכל חזר? ולמה היה כתוב לי 2user? יש עוד מחשבים בבית אולי זה קשור?

ואין איזה דרך לבדוק לעומק אם זה לא פריצה גבר?

בקיצור - אף אחד לא פרץ לך למחשב. תירגע ותשתה הרבה מים (חם היום). :)

אם אתה אומר לי ככה בודאות אז אתה כנראה מבין הרבה יותר ממני. ותודה רבה אחי אבל אם תוכל בבקשה לפרט לי קצת יותר כי אני לא מבין. איך אתה יודע שזה לא פריצה? זה יעזור לי מאוד אחי תודה רבה מראש

פורסם

בואו לא ניחפז לקפוץ למסקנות.

קשה לקבוע בוודאות ללא תמונה אמינה של האירועים.

אני מציע שפותח הדיון יקח נשימה עמוקה וירגע.

ואחר כך ספר לנו כמה שיותר במדוייק מה קרה בכל שלב ושלב כמיטב יכולתך.

נסה לשמור על תיאור עובדתי בסדר כרונולוגי.

פורסם

התשובה של יבגני מדוייקת. אין מה להסתבך.

פורסם
  • מחבר

תשמעו הרצתי עכשיו AVG והוא מצא לי שתי איומים אחד מהם היה כתוב טרויאן משהו והשני היה זה : http://www.avgthreatlabs.com/ww-en/virus-and-malware-information/content/generic-virus/?name=@EID_pe_iscorrupted&utm_source=TDPU&utm_medium=SCAN&PRTYPE=AVF

ולמרות שהוא הראה 2 איומים הוא עדיין רושם לי שאני 100% protected

אין לי מושג כבר אני מבולבל.

הסברתי בדיוק מה שאני זוכר. לא הייתי צריך לשחזר את המערכת?

נערך על-ידי Omri.Xz

פורסם

תתחיל מזה תכנס לכונן c ובשורת חיפוש תרשום שם של תיקייה או קובץ שאתה זוכר את השם שלהם, במידה ואתה לא מוצא תחפש את המילה desktop, ניתן גם אם התוכנה windirstat לראות פילוח של תיקיות וקבצים, בקיצור תתחיל לחפש את הקבצים.

פורסם

ברצינות, אם מישהו היה רוצה לעשות משהו עם המידע על המחשב שלך ע"י זה שהוא קיבל אליו גישה לא רשמית, זה מה שהוא היה משארי אחריו?

מספיק עם הגן ילדים הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים