פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים eg- תגובה חמודה! טכנית, מעבדים עם מכפלה פתוחה ויכולות המהרה כבר היו קיימים בניידים – אך אלו היו ניידים מאוד אקזוטיים וספציפיים שכללו מעבדי K שולחניים במארז נייד אימתני, בניגוד למוצר הייעודי שמובטח לנו כאן אני רואה נבהלתם מהתגובה של יניב (סנה) על הזיאונים הניידים.. נערך 2015 באוגוסט 1910 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים אני רואה כבר ת'פסיכים מחליפים לקירור מים בנייד. כמו המשוגע הזה (5GHZ במחשב נייד :-):
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים מדהים כמה אנשים יצאו מגדרם כדי לקרוא למחשב "נייד", רק כדי להשקיע פי 2 בחומרה שאין בה שימוש מחוץ לשקע חשמל. מארזי MATX חבר'ה, ש כאלה קטנים וזולים, אחלה פתרון למחשב "נייד".
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים כשתעבור בין 4 משרדים שונים בשבוע אחד. (כל פעם ליום עבודה במקום אחר)ברכבת. (הפסקתי לנהוג)תבין את הצורך למחשב עבודה ראשי חזק ללא פשרות שגם יכנס בתיק גב.- - - תגובה אוחדה: - - -והבשורה של אינטל פה בשתי הכתבות האחרונות זה שהמחשבים הללו נעשים קלים דקים ובעיקר קרירים יותר.ויותר זמן סוללה בלי לוותר על כח?...אולי.
פורסם 2015 באוגוסט 2010 שנים ל se7enהיום יש מספיק אפפS שעושות עבודה בדומה ל TEAMVIEWER. המשתמש לא צריך כח, נדרש רק חיבור אינטרנט יציב.
פורסם 2015 באוגוסט 2010 שנים תעבוד אתה ככה.אני לא בעונש.ועובדה שהשוק מסכים איתי ומספק מכונות מתאימות.אין ביקוש אין היצע וכן להפך.
פורסם 2015 באוגוסט 2110 שנים אני מכיר מישהו שעובד ככה. יש לו נייח חזק איפשהו במחסן בברוקלין, והוא עובד (גרפיקה ועימוד) כבר שנים מעמדות מרוחקות. נראה לי שהוא לא ראה את המחשב הזה פיזית כבר המון זמן.מצד שני האינטרנט פה מהיר ויציב עם מהירות העלאה טובה, אז זו לא דוגמה.
פורסם 2015 באוגוסט 2110 שנים לא יכול לסמוך על כלום עם כל המקומות שעבדתי בהם עם המחשב הזה בשנה וחצי האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.