פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות בסיסמא. העדפה מאוד גדולה זה אם יש תוכנה שנועלת אוטומטי את התיקיה אם היא לא הייתה בשימוש זמן מסויים. אני לא צריך להסביר למה חיפושים לא העלו תוצאות, גם לא גוגל
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מצטרף לשאלה.המטרה- להגן על הקבצים בתוך התיקייה ממחיקה בטעות על ידי ברגע של עייפותאו עקב חדירת וירוס /חדירה והשתלטות עויינת על מערכת ההפעלה שעלולה למחוק/לשנות/להצפין את הקבצים כדי לסחוט את המשתמש .זה מבחינתי מה שקוראים :last line of defenceאם הפיירוול והאנטי וירוס יכשלו באיתור וניטרול במועד של הווירוס /ההאקר.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים אין כלי שיכול להגן על הקבצים במקרה של חדירת וירוס/רוגלה להצפין עוזר במקרה שתוקף משיג את הקבצים אז יקח לו הרבה זמן לפענח (אם בכלל) הפתרון לזה זה גיבוי לכונן חיצוני, גיבוי לענן....
פורסם 2015 באוגוסט 1810 שנים ליאור 20 שלום רב,אני משתמש בתוכנה מעולה רב תכליתית אשר משפרת את הביצועים של המחשב מכל הבחינות ובין היתר גם נעילת תיקיות מקצועית והכל בחיני חינםוהיא נקראת: TOOLWIZ CARE ללא אף קוד ומומלצת בחום ברשת, כמו כןהאתר/ההורדה ללא וירוסים. אני משתמש בא כבר שנה ולא מתחרט לרגע.ניתן להבחין בצידה הימני של התוכנה כשהיא פתוחה בעמוד הראשי ישנהאפליקציה שנקראת FILE LOCKER ושם אתה בוחר מה לנעול. אני ניסיתיוזה מעולה . נועל עם קוד שאתה קובע ואין גישה לאף אדם חוץ ממך לכלתיקיה שנעלת. תתרשם ממנה ואשמח לתגובה ממך.בהצלחה,דרור.
פורסם 2015 באוגוסט 1810 שנים מחבר תודה רבה לכולם על התגובות : )בעיקרון אני מחפש מה שדרור המליץ. נטו נעילה כדי למנוע גישה.מה שדרור המליץ נשמע טוב. אנסה ואעדכן למי שבעתיד יחפש את אותו הדבר ואולי זה יעזור לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.