עבור לתוכן

מהיר וגם סביר: נתב ה-DIR-825/AC של D-Link בביקורת

Featured Replies

פורסם

האם הנתב הזה יעבוד טוב ברשת ה unlimted?

פורסם

עד למהירות של כחצי גיגה בקווי - יעבוד היטב.

פורסם

ומה לגבי מהירות יותר גבוהה מחצי גיגה האם ל LinkSYS WRT1900AC יש יתרון בקווי?

תודה.

פורסם

היי,

כרגע יש לי נתב של TPLINK דגם WR1043ND שהיכולות האלחוטיות שלו לא משהו. הוא מוצב בסלון ובחדר שינה אין כמעט קליטה.

אם אקבלשיפור אם אשדרג לנתב המדובר כאן?

תודה.

פורסם

מבחינת קליטה , לא נראה ה לי, ל-1043 יש אנטנות חזקות יותר.

פורסם

ומה לגבי מהירות יותר גבוהה מחצי גיגה האם ל LinkSYS WRT1900AC יש יתרון בקווי?

תודה.

לפחות לפי ההצהרות, UNLIMITED מתכוונת לשווק 3 מהירויות 100M, 200M ו-1G. בשלב הזה היא מציעה רק 100M. עוד חזון למועד עד שנראה מהירויות גבוהות יותר ובטח עד שהפריסה של UNLIMITED תהיה רחבה יותר. בשלב הזה כמעט כל ראוטר יתאים לרשת של UNLIMITED וללינקסיס אין יתרון בולט אל מול הדלינק.

פורסם

אתה בטוח שהם לא מספקים מהירויות מעל 100M?

ולגבי היכולות האלחוטיות האם יש יתרון ל linksys?

השאלות שלי נובעות מזה שבקרוב הם מחברים אותי ל unlimted ואני מעוניין לרכוש ראוטר טוב שייתן לי ביצועים טובים ברשת שלהם.(אין לי מגבלת תקציב)

מה אתה ממליץ?

נערך על-ידי orenhazan

פורסם

באתר שלהם כתוב שהם מספקים גם 200M ו-1G אבל אני לא מכיר מישהו שהתחבר במהירויות הללו. ל-LINKSYS יש יתרון ביכולת האלחוטית (AC1900 לעומת AC1200) - השאלה היא אם יש לך מכשירי קצה שתומכים במהירויות הללו. בכל מקרה, אם פער של פי 4 במחיר אינו מרתיע אותך, כנראה שאתה גם יכול לרכוש הרבה יותר מה-LINKSYS....

פורסם
באתר שלהם כתוב שהם מספקים גם 200M ו-1G אבל אני לא מכיר מישהו שהתחבר במהירויות הללו. ל-LINKSYS יש יתרון ביכולת האלחוטית (AC1900 לעומת AC1200) - השאלה היא אם יש לך מכשירי קצה שתומכים במהירויות הללו. בכל מקרה, אם פער של פי 4 במחיר אינו מרתיע אותך, כנראה שאתה גם יכול לרכוש הרבה יותר מה-LINKSYS....

תודה לך על התשובה סתם מתוך סקרנות על איזה ראוטר היית ממליץ ללא מגבלת תקציב מעל ה linksys?

פורסם
לפחות לפי ההצהרות, UNLIMITED מתכוונת לשווק 3 מהירויות 100M, 200M ו-1G. בשלב הזה היא מציעה רק 100M. עוד חזון למועד עד שנראה מהירויות גבוהות יותר ובטח עד שהפריסה של UNLIMITED תהיה רחבה יותר. בשלב הזה כמעט כל ראוטר יתאים לרשת של UNLIMITED וללינקסיס אין יתרון בולט אל מול הדלינק.

רק שתדע הם משווקים כבר מזמן מהירות של 1 גיגה וזאת החבילה שאני הולך להתחבר אליה.

http://www.hometheater.co.il/vp2298995#2298995

http://www.hometheater.co.il/vp2299046#2299046

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

double post.

נערך על-ידי Qtec

פורסם

סקירה מעולה, נהניתי לקרוא :yelclap:

לגביי המהירויות - לדעתי מצבים בהם נדרשת סביבה של 1900 הם נדירים ולכן פחות רלוונטים כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים