עבור לתוכן

הוספת זיכרון 256*2 DDR ל 2*256 קיימים

Featured Replies

פורסם

יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR

האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR

השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...

פורסם

אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של זיכרון כדי שכאילו יהיה לך כזה dual dual ddr?

:P

DUAL DDR פועל רק על שני סלוטים... זה שתקנה עוד זיכרון בזוג לא יתן לך כלום חוץ מזה שזה יתפוס לך את כל הסלוטים (במידה ויש לך ארבע סלוטים ולא שלוש...)

תוספת הביצועים תבוא לכמות הזיכרון ולא מצורת ההרכבה (כאילו DUAL) כי כבר קיים DUAL DDR

פורסם
  • מחבר

קודם כל הבנת אותי נכון וללוח אם שלי יש 4 סלוטים והשאלה היא כזאת הרי DUAL DDR עובד על הסלוטים 1 ו - 3 ועל הסלוטים 2 ו - 4

השאלה היא האם ההוספה תיהיה בשיטת DUAL DDR והאם השיפור יהיה משמועותי

כרגע הזכרונות שלי ב 1 ו - 3 ולכן נראה לי שהזכרונות יעבדו על 2 ו - 4 ב DUAL DDR

האם אני צודק או לא ?

(תשמע יש לי דיל טוב על הזכרונות )

פורסם

שמע יתקנו אם אני טועה... אבל אם אתה כבר מפעיל DUAL על 1 ו3 זה שתוסיף עוד זוג זיכרונות ל2 ו4 לא ישנה את העובדה ש 1 ו3 זה DUAL אבל אתה לא תקבל עוד DUAL אם זה מה שאתה רוצה... לדעתי זה לא ישפיע על הביצועים לרעה..

המחשב יעבוד על DUAL של הזיכרונות הקודמים ואתה פשוט מוסיף עוד 512 ראם בSINGLE DDR

פורסם
  • מחבר

השאלה היא ת'כלס - האם כדי וזה ישתלם או השיפור לא יהיה משמעותי

כי תכלס המחשב הזה התוחזק ואומנם אולי זה לא נראה לפי המפרט אבל הוא עובד תותח

אבל תמיד מחפשים שיפורים.

או שפשוט כדח לחסוך קצת ולשפר את הכרטיס מסך

פורסם

מה המפרט שלך ? (לא אני לא יכול לראות לבד זה לא עובד)

פורסם
  • מחבר

P-IV 2.6 HT 800FSB

ABIT IS7-G

400HRZ 2*256DDR

G-FORCE 4 TI 4200 AGP X 8 VIVO

MAXTOR 80GB 7200 8MB BUFFER S-ATA

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על כרטיס מסך...

פורסם

כל סידור סמטרי של הזיכרונות יתן פעולה ב DUAL.

ז"א שאם בסלוט 1 ו 3 יש זיכרונות תואמים ובסלוטים 2 ו 4 יש זיכרונות תואמים זה יפעל בדואל (כאשר אני אומר זיכרונות תואמים זה כולל שאין זיכרונות)

Slot1=Slot3 AND Slot2=Slot4 ==> Dual channel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים