פורסם 2004 באפריל 121 שנים יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDRהאם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...
פורסם 2004 באפריל 121 שנים אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של זיכרון כדי שכאילו יהיה לך כזה dual dual ddr? DUAL DDR פועל רק על שני סלוטים... זה שתקנה עוד זיכרון בזוג לא יתן לך כלום חוץ מזה שזה יתפוס לך את כל הסלוטים (במידה ויש לך ארבע סלוטים ולא שלוש...) תוספת הביצועים תבוא לכמות הזיכרון ולא מצורת ההרכבה (כאילו DUAL) כי כבר קיים DUAL DDR
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר קודם כל הבנת אותי נכון וללוח אם שלי יש 4 סלוטים והשאלה היא כזאת הרי DUAL DDR עובד על הסלוטים 1 ו - 3 ועל הסלוטים 2 ו - 4השאלה היא האם ההוספה תיהיה בשיטת DUAL DDR והאם השיפור יהיה משמועותי כרגע הזכרונות שלי ב 1 ו - 3 ולכן נראה לי שהזכרונות יעבדו על 2 ו - 4 ב DUAL DDR האם אני צודק או לא ?(תשמע יש לי דיל טוב על הזכרונות )
פורסם 2004 באפריל 121 שנים שמע יתקנו אם אני טועה... אבל אם אתה כבר מפעיל DUAL על 1 ו3 זה שתוסיף עוד זוג זיכרונות ל2 ו4 לא ישנה את העובדה ש 1 ו3 זה DUAL אבל אתה לא תקבל עוד DUAL אם זה מה שאתה רוצה... לדעתי זה לא ישפיע על הביצועים לרעה.. המחשב יעבוד על DUAL של הזיכרונות הקודמים ואתה פשוט מוסיף עוד 512 ראם בSINGLE DDR
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר השאלה היא ת'כלס - האם כדי וזה ישתלם או השיפור לא יהיה משמעותי כי תכלס המחשב הזה התוחזק ואומנם אולי זה לא נראה לפי המפרט אבל הוא עובד תותח אבל תמיד מחפשים שיפורים.או שפשוט כדח לחסוך קצת ולשפר את הכרטיס מסך
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר P-IV 2.6 HT 800FSBABIT IS7-G400HRZ 2*256DDRG-FORCE 4 TI 4200 AGP X 8 VIVOMAXTOR 80GB 7200 8MB BUFFER S-ATA
פורסם 2004 באפריל 221 שנים כל סידור סמטרי של הזיכרונות יתן פעולה ב DUAL.ז"א שאם בסלוט 1 ו 3 יש זיכרונות תואמים ובסלוטים 2 ו 4 יש זיכרונות תואמים זה יפעל בדואל (כאשר אני אומר זיכרונות תואמים זה כולל שאין זיכרונות)Slot1=Slot3 AND Slot2=Slot4 ==> Dual channel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.