עבור לתוכן

מחשב לעריכת תמונות ב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח במידת הצורך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (די מסיבית) - פוטושופ וכדומה. כמו גם שימוש ביתי כללי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש באופן תדיר. בעיקר פוטושופ.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מסך של 22 אינץ.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לקנייה מאיזור ירושלים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע - שבועיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס רשת פנימי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין צורך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בתודה מראש!

פורסם

כשאמרתי כרטיס רשת פנימי התכוונת לWi-Fi? כי לא התחשבתי בזה, לא הייתי בטוח... בכל אופן זה המפרט שאני ממליץ לך:

plonter_logo.pngהצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]CM8064601560722.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Intel[/td]

[td]CM8064601560722[/td]

[td]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪890/872[/td]

[/tr]

[tr][td]B85M-Pro3.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ASRock[/td]

[td]B85M-Pro3[/td]

[td]לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro3 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - 4x Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1x PCI Express x16 slots - ...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪296/290[/td]

[/tr]

[tr][td]HX316C10FB_4.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]HyperX[/td]

[td]HX318C10FB_8[/td]

[td]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX318C10FB_8 - HyperX - 8GB DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v - PC3-15000 - HyperX Fury Series - Black - 8192MB - HX318C10FB/8...

אחריות לכל החיים[/td]

[td]₪237/232[/td]

[/tr]

[tr][td]CT250MX200SSD1.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Crucial[/td]

[td]CT250MX200SSD1[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250MX200SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 555/500 MB/s - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪510/500[/td]

[/tr]

[tr][td]4260285296406.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]NANOXIA[/td]

[td]4260285296406[/td]

[td]מארזי מחשב - ATX מארז

4260285296406 - NANOXIA - Deep Silence 4 Black case - 2X5.25 bays - 1X 2.5 and 6X 3.5 or 2.5 inch bays - USB3.0 and audio front ports - 2X120mm silent fans included - Dimensions H*W*D : 38*20*48cm - mATX - NPS...

שנה אחריות[/td]

[td]₪389/381[/td]

[/tr]

[tr][td]VP-500PC.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]VP-300PC[/td]

[td]ספקי כח - ATX

VP-300PC - Antec - VP-300PC - 300W - ATX12V v2.3 compliant - 120mm silent fan - 8pin cpu connector - 6pin PCIe connector...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪157/154[/td]

[/tr]

[tr][td]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Arctic[/td]

[td]UCACO-FI11001-CSA01[/td]

[td]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/td]

[td]₪146/143[/td]

[/tr]

[tr][td]SERVICEFORUM.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Plonter[/td]

[td]SERVICEFORUM[/td]

[td]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

[/td]

[td]₪1/1[/td]

[/tr]

[/table]

2626.00 / 2573

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=30678

(KAKADU999 זה במיוחד בשבילך!)

* רשימה קצרה המונה את האפקטים הבודדים שעושים שימוש בהאצה גרפית:

https://helpx.adobe.com/photoshop/kb/photoshop-cs6-gpu-faq.html#cs6_features

במידה וזה רלוונטי עבורך, תוכל לקצר את זמן הרינדור של האפקטים הללו למחצית הזמן (לא הדבר הכי קריטי בעולם...)

זאת באמצעות הוספת מאיץ גרפי לחומרת המחשב. אני ממליץ על המינימליסטי עבור האצת Cuda של תוכנות Adobe:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-2579

** במידה והרעש באמת כל כך קריטי, לא רק ששמתי לך מארז עם בידוד אקוסטי וקירור מעבד שקט במיוחד, נשאר גם מספיק תקציב לשדרג הספק לאחד בעל קירור פסיבי:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=X-400FL

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

הי,

האם כרטיס מסך לא הכרחי למפרט המחשב?

וגם, המחשב אומנם מיועד בעיקר עבור שימוש בפוטושופ, אבל הוא לא נמצא תחת קטגוריית "פרנסה" אלא תחת קטגוריית "תדיר", ולכן לא נראלי שהפוסט שקישרת אותי אליו מתאים למקרה שלי.

פורסם

תגיד לי מה הכל צריך ללמד אותך מאפס ?

זה הקשר בין פוטושופ לCuda:

ואני לא מבין מה אתה רוצה. יש רשימת פילטרים מסודרת שמציגה אילו פילטרים עושים שימוש בהאצה גרפית.

זו רשימה מצומצמת למדיי וברזולוציות סטנדרטיות ההבדלים לא יורדים ממחצית הזמן. מי שזה כן קריטי לו יקנה כרטיס מסך חיצוני ומי שלא, לא.

וזה לא היית אתה, אני הוא זה שאמרתי שיש כאלה שמתעסקים בזה בפועל ויש כאלו שיודעים כי הם שמעו דעות שגויות של אחרים.

תפסיק לדבר פה שטויות ולבלבל לו תמוח כי אתה טועה ומטעה בענק עם הדוגמאות התלושות מהמציאות שלך .

פורסם

תראה אני מדבר עובדות בשטח. לא המצאות שמבוססות על כלום ושום דבר.

אתה רוצה להתווכח עם עובדות, אתה מוזמן. אני ממש לא הכתובת...

אבל אם תעז לומר שההמלצה\ות שלי הן בגדר אחיתפל, לא אעבור לך על זה בשתיקה ללא נימוק המבסס את עמדתך בנושא.

קפיש?

פורסם

אם לא קלעתי לטעמך עם ההסבר האחרון, נסה להירגע ולשאול את השאלה באופן שונה כך שאבין על מנת שאוכל לענות לך.

פורסם

האמת שלא כלכך הבנתי את השאלה מפני שחלק עיקרי ממנה כלל לא התקשר למה שנאמר טרם לכן.

אז פשוט הנחתי שאתה לא מבין מה הקשר בין פוטושופ להאצת Cuda ובצדק, זה לא כלכך מצויין בשום מקום פורמלי בניגוד לPR או AE.

אתה הולך סחור וסחור בקום לשאול שאלה רלוונטית אם אתה כלכך רוצה תשובה.

פורסם

אין. יש נו מנוע אחר OPEN CL.

מתי המבחן נגמר אני צריך לשירותים

פורסם

כמובן שיתאים ויעבוד ויאיץ והכל טוב ויפה.

אך השאלה המתבקשת לי אלייך היא אם וכאשר החלטנו לרכוש כרטיס במיוחד לטובת אדובי פוטושופ,

אז מדוע עלינו לקחת R9 2X כשיש לנו במחיר מעולה ל640 שתומך בCuda כמו שצריך וזהו?

ודרך אגב אתה מתעסק בתפל. הסיכוי שהוא יקנה כרטיס אחרי שהוא יבין שממש אין צורך, מאוד קלוש.

וגם אם כן סביר שהוא ייתעץ בפורום המתאים לך והכל יהיה טוב כי אתה תעזור לו שם, לא ?

פורסם

רואי שתסביר את עצמך לטובת פותח הדיון. הוא אמור להבין מזה משהו לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים