עבור לתוכן

הסמארטפון החדש של Xiaomi נושא תג מחיר משתלם באופן קיצוני

Featured Replies

פורסם

מתי הוא יוצא לשוק?

פורסם

"בעוד שהחסרון בחריץ microSD להרחבת נפח האחסון הזמין צורמת פה (אם כי לא ממש מפתיעה, שכן ביצרנית הסינית לא ממש מחבבים את הקונספט, בדומה לגישה של אפל, גוגל, סמסונג ושות')"

ההבדל הוא שאצל אפל וגוגל בחרו בגן סגור ובסמסונג זה בגלל העיצוב - כביכול. אצל Xiaomi זה פשוט סתם.

פורסם

יש מס רכישה בקניה ישירה מהאתר הסיני?

פורסם
"בעוד שהחסרון בחריץ microSD להרחבת נפח האחסון הזמין צורמת פה (אם כי לא ממש מפתיעה, שכן ביצרנית הסינית לא ממש מחבבים את הקונספט, בדומה לגישה של אפל, גוגל, סמסונג ושות')"

ההבדל הוא שאצל אפל וגוגל בחרו בגן סגור ובסמסונג זה בגלל העיצוב - כביכול. אצל Xiaomi זה פשוט סתם.

עדכנו את הכתבה, המכשיר כולל חריץ הרחבה.

"עוד חדשות נהדרות – מסתבר כי למרות שהדבר לא צויין על ידי Xiaomi באופן רשמי בשום מקום, פחות או יותר, ה-Redmi Note 2 דווקא כן מכיל חריץ microSD לכרטיסי הרחבה בנפח מירבי של עד 32 ג'יגה-בייט, ובכך הופך למכשיר עוד יותר נהדר עבור כל המשתמשים שנוהגים לצרוך מדיה בהיקפים גדולים במכשיר החכם שלהם. שאפו ל-Xiaomi."

פורסם

כמות התגובות המדאיגה בידיעה הזאת מראה לי שיש המון אנשים שלא מודעים כמה מכשיר כזה יכול לעשות רעידת אדמה בשוק הסמארטפונים העולמי אם ישווק נכון.

פורסם

מעבד מהסדרה החדשה שאינו מבייש את עצמו מול SD/EXYNOS.

גודל 5.5" והמסך איכותי מאוד.

מצלמה לא רעה כלל.

חריץ הרחבה.

תמיכה בכל התדרים.

מערכת ההפעלה עם קהילה ענקית.

מחיר!

פורסם
כמות התגובות המדאיגה בידיעה הזאת מראה לי שיש המון אנשים שלא מודעים כמה מכשיר כזה יכול לעשות רעידת אדמה בשוק הסמארטפונים העולמי אם ישווק נכון.

את רעידת האדמה כבר עשה המייזו m2 note. זה הגל השני...

סמסונג ו-Lg קצת לכלכו השנה עם מכשירי הדגל שלהם. אני מקווה שהמכשירים הסיניים יתנו להם מכה שתעורר אותם ותוציא אותם משאננותם היחסית.

אני כבר לא רואה סיבה להוציא 2500-3000 ש"ח על טלפון, כשאפשר לקבל כמעט אותו הדבר בפחות מחצי מחיר.

נערך על-ידי Animor

פורסם

התגובה שלי היא - פשוט להזמין..

רציתי לברר משה - נכתב משהו על מיסי רכישה? כלומר במכס בארץ??

פורסם

מכירות התחילו הבוקר, קרוב למליון הזמנות so far.

פורסם

יש מס רכישה בקניה ישירה מהאתר הסיני?

רציתי לברר משהו - נכתב משהו על מיסי רכישה? כלומר במכס בארץ??

פורסם

מה כל כך מיוחד במכשיר הזה חוץ מהמחיר שלו? מי היבואן שלו בארץ ומה משך האחריות ואיפה המעבדה נמצאת? ומה לגבי איכות ההרכבה וה GPS שידוע כבעייתי במיוחד

במכשירים סיניים מבוססי MEDIATEK וכד' , ועדכוני גרסה? יקבל או לא יקבל? בקיצור לדעתי האישית בלבד לא צריך מיד לרוץ כמו עדר של כבשים ולקנות כל דבר שרק יוצא לשוק צריך להמתין בסבלנות כמה חודשים ולקבל תמונת מצב אמיתית, כמו שקרה עם ה G4 של LG שכל כך התלהבו ממנו וכעת מתברר שהוא מכשיר לא מוצלח, יש לו מלא בעיות חומרה ותוכנה שעדיין לא נפתרו.

פורסם

מה כל כך מיוחד במכשיר הזה חוץ מהמחיר שלו?

שום דבר.

לכן אני רק קונה אותו.

במחיר של רבע ממכשירים דומים אני מסכים לוותר על עידכוני יצרן זמינים ואחריות יבואן רשמית.

נערך על-ידי yosi b

פורסם

דווקא ל xiaomi יש המון עדכונים, אפילו ברמה שבועית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים