פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים אהלן ישלי במארז כפתור של לד שאינו בשימוש (הוא היה שולט בלד של מאוורר סטוק שהורדתי) החיבור הוא כזה יש אופציה להוסיף לדים למארז ולהשמיש את הכפתור הזה ? תודה מראש
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים מחבר סליחה על הבורות, אבל אם תוכל להדריך אותי איך אני עושה את זה .. אני יותר מאשמח
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים אתה מתכוון מה לקנות בכלל, או שיש לך כבר לדים בצורה כלשהי ואתה רוצה רק לחבר?
פורסם 2015 באוגוסט 1710 שנים אם היית מחבר את הלדים להאיר קבוע, היית מחבר את ה + ו - שלהם ל 12V ממתאם מולקס (כמו זה של מאוורר מארז). כשאתה רוצה להשתמש במפסק, פשוט תעביר את 1 מהחוטים (או ה + או ה -) דרך המפסק במקום לחבר אותו ישירות בין הסרט לדים והמולקסהסרט לדים לא צריך להיות מסוג מסויים כלשהוא, רק שיהיה 12V. האורך המקס' שלו מוגבל לפי הזרם שאפשר להעביר דרך מפסק כזה, בסך הכול זהו מפסק קטן ולא נראה לי שהוא יעמוד טוב ב 1A או יותר. הוא יחזיק כמה מאות mA, שהם כמה עשרות לדים קטניםחוץ מהסרט לדים, תצתרך גם להדביק אותו למארז בצורה שהוא לא יקצר לכלום - למשל, שמגעי ההלחמה המתכתיים שיש בצד האחורי של סרטי לדים, או הקצה החתוך של הסרט, לא יקצר לגוף המארז. את זה ניתן למנוע על ידי הדבקה של פס polyimide על המתכת, ועליו הלדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.