עבור לתוכן

שאלה בקשר לאינטרנט של הוט

Featured Replies

פורסם

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם?

שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי, כל ספק אינטרנט יספק את הסחורה, אני בוחר את החברה לפי המחיר והוטנט ב-20 שקל מתאימה לי מאוד. המהירות המינימאלית שהוט מתחייבת עליה היא מאוד נמוכה, אבל אם אתה מתחבר למהירות של 100M תקבל משהו מאוד קרוב לזה.

פורסם
  • מחבר
לדעתי, כל ספק אינטרנט יספק את הסחורה, אני בוחר את החברה לפי המחיר והוטנט ב-20 שקל מתאימה לי מאוד. המהירות המינימאלית שהוט מתחייבת עליה היא מאוד נמוכה, אבל אם אתה מתחבר למהירות של 100M תקבל משהו מאוד קרוב לזה.

מה זאת אומרת משהו קרוב לזה? כמה מהירות אני אקבל לדעתך? לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

פורסם

שהוט בהשוואה לבזק מספקים את מה שאתה משלם עליו.

פורסם

אף פעם לא חווית נפילות במהירות?

כשהייתי מחובר להוט על 100 מגה היו שעות מסוימות שהאינטרנט היה איטי בטירוף, מוזר שכמעט כל יום יש "כנראה תקלה אזורית".

תבדוק עם אנשים שגרים באזור שלך, בדרך כלל דרכם תדע כמה תקבל.

נערך על-ידי ralman

פורסם
  • מחבר
שהוט בהשוואה לבזק מספקים את מה שאתה משלם עליו.

מצויין לפחות יהיו הורדות מהירות, איך HOTNET כספק? מומלץ?

פורסם

לפי דעתי עושים את העבודה בדיוק כמו שאר הספקים.

פורסם
  • מחבר
לפי דעתי עושים את העבודה בדיוק כמו שאר הספקים.

אוקיי, התקשרתי אליהם להתחבר היום בבוקר מוזר שרק יהיה אפשר שבוע הבא... תודה בכל מקרה

פורסם
מה זאת אומרת משהו קרוב לזה? כמה מהירות אני אקבל לדעתך? לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

אתה תקבל בין 90M ל-100M, כאשר בקוב הזמן תהיה מאוד קרוב ל-100M - כל זה כמובן רק בהוט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אף פעם לא חווית נפילות במהירות?

כשהייתי מחובר להוט על 100 מגה היו שעות מסוימות שהאינטרנט היה איטי בטירוף, מוזר שכמעט כל יום יש "כנראה תקלה אזורית".

תבדוק עם אנשים שגרים באזור שלך, בדרך כלל דרכם תדע כמה תקבל.

אני מחובר בחבילת 200M ובלמעלה מ-90% מהזמן מקבל את מלוא המהירות של החבילה. לפחות באיזור שלי התשתית של הוט כל הזמן עוברת שדרוג ואני כמעט ולא נתקבל בבעיות מהירות.

פורסם
  • מחבר
אתה תקבל בין 90M ל-100M, כאשר בקוב הזמן תהיה מאוד קרוב ל-100M - כל זה כמובן רק בהוט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מחובר בחבילת 200M ובלמעלה מ-90% מהזמן מקבל את מלוא המהירות של החבילה. לפחות באיזור שלי התשתית של הוט כל הזמן עוברת שדרוג ואני כמעט ולא נתקבל בבעיות מהירות.

מאיפה אתה? אני מנתניה.

אתה משתמש בספק שלך HOT NET נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים