עבור לתוכן

ביטול Mod: הורדת האורות מהRadeon 9600P

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס Radeon9600P של GigaCube או GeXCube (קשה כשהחברה משנה את השם שלה כל שבועיים. עכשיו זה Club3D או שזה משהו אחר?) והוא בא עם 3 לדים באיזור המאוורר שמאירים לי את החדר בלילה ודי מפריעים לישון. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להפטר מהם. ניחא אם היו רק מאירים אבל הם מהבהבים בקצבים מוזרים... ועכשיו אחרי המאוורר האחרון שהוספתי בדלת אז גם המארז לא נסגר :-\ אז כל החדר מואר. (עשיתי את הסימונים על הדלת כשהיא הפוכה וכשחזרתי להרכיב אותה חזרה עם החור ראיתי שבמקום שזה יוצא מעל המעבד המאוור פוגע במתקן של הכונני חמש ורבע אינץ'. באסהעעע)

פורסם

1. כותרת יותר עניינית

2. כותרת יותר אינפורמטיבית

3. תשנה את הכותרת למשהו שיותר תואם לתוכן ההודעה

4. CLUB3D חברה בפני עצמה והיא לא קשורה לגיגהקיוב

5. שים חתית איזולירבנד על הנורות

6. איך בדיוק זה מאיר לך את החדר? יש לך חלון במארז או משהו?

פורסם

Vatos-Locos, (חיחיחי) למה 3 הדברים הראשונים שלך אותו משמעות..? ;D

P=.

אתה לא רוצה להיות מודר, למה יש לך חלון ? P=.

סתם..

אם אתה לא אוהב את הלדים, אתה יכול לעשות מה ש Vatos-Locos אמר לך, או שאתה יכול לנתק אותם איכשהו.

אבל זה יכול להיות מסוכן אם אתה לא יודע מה אתה עושה ואתה עלול להרוס משהו אפילו.. :-X

אני לא מבין מה הבעיה בקצת לדים כחולים חמודים..מפריע לישון? מוזר..

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הייתי מספיק ברור. אין לי חלון במארז אבל בכל זאת הכרטיס מאיר את החדר בגלל ששמתי מאוורר על הדלת במקום הלא נכון ועכשיו היא לא נסגרת, Capisci?

אולי אני אנסה לשים עליהם טיפה טיפקס, אני רק פוחד שזה יפריע למאוורר להסתובב, ועוד בעייה זה כשהכרטיס אצלי ביד קשה מאוד לראות את הלדים (כשהם כבויים).

פורסם

התגובות הלא קשורות נמחקו. הסיבה היחידה שהדיון הזה לא נעול היא בגלל שפותח הדיון לא השתתף בחגיגת ספאם שלכם.

פורסם

שמע דפקת את הדלת של המארז שלך לפי מה שהבנתי ואתה נימצא בדילמה:

++ מאוורר = -- שינה

++ שינה = -- מאוורר

תחליט מה אתה מעדיף אישית הייתי לוקח את האופציה השנייה, אני אומר את זה כי אני לא רואה דרך לפתור את הבעיה חוץ מאחת אבל זה יהיה דיי מכוער: במקום שהמאוורר שתקוע בדלת יהיה בתוך המארז ויפריע לך לסגור את הדלת תרכיב אותו מחוץ למארז אולי הוא יבלוט כלפי חוץ אבל לפחות תוכל לישון (רק שהוא לא ירעיש עכשיו :-[).

פורסם

ללילה תניח את הדלת ליד המארז סתם לא תפוסה או שתשים שמיכה ענארף זה בכל מקרה עניין זמני כי הדלת תחזור בקרוב (לא?!)

אני לא מבין איך לדים יכולים להאיר לך את החדר ולהפריע לך לישון זה כולה לדים קטנים אפילו לא אולטרה

בקיצור לא הייתי ממליץ לך לגעת בלדים בקטע של להוציא או למרוח עליהם צבע

איזולירבנד לא מוליך תדביק חתיכה במקום שיושבים הדים (אם הם שטוחים) ואם הם בולטים תעלה עליהם

עדיף כמובן איזולירבנד שחור שיתן לך את המקסימום חסימה לאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים