עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט חשמל תואר שני עד 4.5k

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח.

כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי.

לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב)

כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה.

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062

כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי.

להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר:

* מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש אותי גם לפנאי סרטים ומשחקים (Football Manager)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 13.3 או 14 אינץ. נראה לי עדיף מסך מאט כי יש הרבה תאורה בכיתות* רזולוציית המסך? לא משנה לי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה רגיל.... לא ממש אוהב את הנקודה האדומה של IBM

* משקל רצוי? קל ככל הניתן (קטן מ-2 ק"ג)* האם נדרש זמן סוללה ארוך? סדר גודל של כ-5 שעות לאופיס

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI בשביל לחבר אותו ל-TV לסרטים.

* Bluetooth? לא רלוונטי* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מניסיון במחשב הנייח מספיק לי 128GB SSD

* כונן אופטי? לא נדרש.... אם ידרש נקנה חיצוני* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רוצה שתהיה חברה עם שירות נורמלי ושזה לא יהיה ACER או HP כי יש לי ניסיון רע איתם (אלא אם הם השתפרו בשנתיים האחרונות).

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא עולה לי דרישה מיוחדת

תודה לכל העוזרים!

פורסם

ברשות המוסד שאני עובד בו יש 150 נייחים ו 50 ניידים.

מנסיון רע עם 10 ניידי HP שהזמנתי לא אוכל להמליץ עליהם, אני מאוד ממליץ על ניידי דל, רק על הדגמים עם אחריות באתר הלקוח!

תוך יומיים שלוש הטכנאי מגיע ומתקן במקום.

מה גם ש 3 פעמים לפנים משורת הדין דל שלחו טכנאי לטפל במחשבים שלנו מנזקים של משתמשים, הפלת מחשב, שבירת ראש אזניות בתוכו, השירות שקיבלתי היה מעולה. וגם המחשבים מאוד אמינים.

אני תמיד מזמין את הדגם של 14" שהוא מאוד נח לעבודה.

כרגע אני כותב ממחשב 5470 עם i5-4200U ,זיכרון 4 גיגה. SSD 120GB.

בהצלחה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים