עבור לתוכן

עזרה עם ראוטר WR514G של TPLINK בשילוב עם מודם HUAWEI HG612

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים,

השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית?

כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה?

סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה

פורסם

קודם כל עלייך להבין שכרגע אתה מחובר מהמחשב ישירות לראוטר משולב מודם, כלומר המודם שלך מתפקד בטור ראוטר,

כדי לחבר ראוטר נוסף/אחר צריך לכבות את החייגן ואת שרת הDHCP בראוטר-מודם הנוכחי ולהפעיל אותם בראוטר "החדש".

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי, אולי זה יעזור אם אנסה להסביר טוב יותר את המצב:

המודם HUAWEI שלי מחובר עם כבל DSL, ועם הLAN2 מחובר למחשב שהאינטרנט בו עובד יופי, המודם עצמו מחייג,

בLAN1 או הפוך, אין באמת הבדל בתוצאות, אני מחובר לראוטר TPLINK המיושן שלי שלא עוזר לי בכלום, אם אני מנסה להשתמש במודם כBRIDGE, ואז בראוטר TPLINK לחייג, זה פשוט לא עובד,

כשהרשת היתה במהירות של 15MB, חייגתי דרך הTPLINK והשתמשתי בHUAWEI כBRIDGE והכל היה סבבה. הבעיה היא עכשיו כשהמהירות עלתה ל40MB

פורסם

ה-514G הוא נתן מיושן וחלש מאוד - הגיע הזמן להתקדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים