פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים מחבר אני שכחתי מה אני בדיוק עשיתי בהתקנה, אני בלי נדר אנסה להתקין את זה שוב כמו שאני מעדיף ולזכור במה בדיוק אני בחרתי בהתקנה, ואם עדיין הבעיה לא תפתר אז בלי נדר אני גם ארשום פה במה בדיוק אני בחרתי בהתקנה הזאת.- - - תגובה אוחדה: - - -למה עכשיו בפיירפוקס שאני רוצה לצפות בסרטון של HD אני מקבל רק 360 P?וגם האפשרות של העתק את הסרטון מהזמן שבו הוא הופסק כבר לא קיימת?מה התקלה? נערך 2015 באוגוסט 1210 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים מחבר בינתים זה קשה לי לצלם מסך על שלב או בצורת וידאו.ומה בקשר לשאלה השניה שלי?זה בקשר לעזרה בהדרכה.אני התקנתי לפי ההוראות אבל במכונה הוירטואלית שאני לוחץ על התחל זה לא מקבל את הלינוקס. נערך 2015 באוגוסט 1210 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים אני באמת מתחיל להבין עכשיו למה העיפו אותך מהפורום של HT.בקצב הזה, גם פה תמצא את עצמך עם באן.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחבר אז לפחות אל תחייבו אותי לצלם כל שלב שאני עושה כי זה קשה לי כולל צילום של וידאו.ואל תתנשאו מעליי כי זה מעליב אותי.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים בוא נעצור רגע, ניקח נשימה עמוקה ו....אוקי עכשיו נמשיך.בוא תסביר לנו מה בדיוק אתה מנסה לעשות, מה ניסית כבר ומה התוצאה של מה שעשית.אחרי שיהיה לנו את הפרטים האלה יהיה אפשר להמשיך.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחבר אני התקנתי מכונה וירטואלי כמו שהראו בסרטון ביו טיוב, אבל אחרי ההתקנה שאני לוחץ על אפשרות START זה לא מעביר אותי אל הLIVE USB של הלינוקס ואני לא הצלחתי להבין מה הסיבה? בסרטון הזה מראים על התקנה ושימוש בנושא ההתקנה אני הצלחתי להתקין אבל בנושא השימוש זה לא עובד לי בניגוד לזה שבסרטון הזה שהוא לוחץ על START שזה עובד לו הוינדוס מהLIVE CD. במקום זה אני מקבל מסך לכידה. נערך 2015 באוגוסט 1310 שנים על-ידי רמי אשכנזי
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה לעשות.בכל מקרה תקרא את ההודעה שרשומה לך שם:No bootable medium foundה vm לא מזהה את הדיסק/ISO שלך או שאי אפשר לעשות בוט ממנו
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחבר אז איך אפשר לעשות שהוא יזהה?כי מהבוט בביוס אני יכול לעבור לLIVE USB.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחבר אני עשיתי לפי המדריך אבל בבחירת מקום להפעלה נוספת שאני לוחץ על OPEN זה לא מקבל את הלינוקס LIVE USB האם זה בגלל שהוירטואל משין מפעיל רק LIVE DISK ולא LIVE USB?
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים לא זה בגלל שככל הנראה לא חיברת את ה- USB למכונה הוירטואלית. תפעיל את המכונה, תחבר את הכונן (תמונה), תרסט את המכונה. ייתכן שתצטרך לשנות את סדר הבוט בביוס של המכונה. לא יודע בדיוק איך זה עובד ב- virtualbox אבל כשתפעיל את המכונה אתה תראה לכמה שניות אפשרות להכנס להגדרות bios כמו במחשב רגיל. משם תגדיר את ה- USB כראשון בבוט נערך 2015 באוגוסט 1310 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים נראה שגם virtualbox לא אוהב עשות בוט מ- USBאני מניח ש- PLOP יעבוד גם פה, או אפשר עם: http://lifehacker.com/how-to-boot-from-a-usb-drive-in-virtualbox-1648868568
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.