עבור לתוכן

תופעה מכוערת ברוסיה - נסיעה על מדרכות ודרכים להולכי רגל

Featured Replies

פורסם

חחח, פור מאדר ראשה.

הרוסים ידועים בתור חוליי תאונות דרכים... לא מופתע.

פורסם

יש ערוצי יוטיוב שלימים שעוסקים רק בתאונות דרכים (רובן טיפשיות ברמות על) ומכות דרכים ברוסיה.

פשוט מפגרים.

פורסם

בארץ אנחנו לא רחוקים מהם.

קטנועים ואופנעים בארץ בכיף נוסעים על כל מדרכה וכל כיוון שהם רק חפצים בו.

רכבים נוסעים נגד כיוון התנועה בארץ בשביל לעשות קיצורי דרך ואני לא מדבר רק על כביש שומם שנוסעת בו מכונית פעם בה, אלא על כבישים ראשיים.

יש גם מנייאקים שמחליטים פשוט להחנות את האוטו שלהם באמצע הכביש בפתאומיות ולחסום נתיב שלם בכביש יחסית ראשי בלי התרעה מראש.

על עצירה להולכי רגל כבר בכלל לא מדברים, רק מדברים על זה שאם הולכי רגל אמיצים מספיק לעשות משחקי כח עם המכוניות כי אחרת אף מכונית לא תעצור לך אלא אם כן תשים את הגוף שלך במסלול הנסיעה שלה.

פורסם
  • מחבר

אין מה להשוות, המצב פה הוא גן עדן ביחס למה שהולך ברוסיה.

פורסם

הם מפגרים לגמרי על הכביש.

כאלו רמות של חוסר בינה וחוסר מודעות סביבתית שאי אפשר להבין.

https://www.youtube.com/user/7CarCrashCompilation/videos

תהנו ערוץ שלם רק של תאונות דרכים ו-ROAD RAGE.

90% מרוסיה.

פורסם

זה חלקית בגלל שהם מפגרים וחלקית בגלל שמצלמות dashboard הרבה יותר פופולריות ברוסיה מאשר במקומות אחרים.

פורסם

אני מדבר על אופי התאונות יחסית לארה"ב למשל.

פורסם

סליחה על הגזענות .

אבל לימדו אותי .רוסים=וודקה =אלכוהול

והתוצאה ידועה לכל

אבל לא רק. התשתיות כנראה לא משהו. פשוט מטורף מה שהולך שם.

זה טרור מכוניות

פורסם

אלכוהול בכבישים יש מספיק בכל מקום, אתה מוזמן לחפש dui crash ולמצוא גם המון סרטונים מארה"ב. ההבדל הוא שברוסיה בכל רכב יש מצלמה, ובארה"ב רוב הסרטונים צולמו מניידות משטרה

פורסם

אתם מודעים שברוסיה יש משהוא כמו שלוש מאות מיליון אנשים? מין הסתם תראו יותר מקרים ויותר מקרים חמורים.

אם בישראל היו שלוש מאות מליון איש תאמין לי שאנשים היו אוכלים אחד את השני פה בלי מלח ומפוצצים לתינוק של השכן את הגולגולת.

פורסם

טירוף לא קשור לכמות האנשים.

הוא כן קשור לאיכות האנשים ויותר מדויק חוסר האיכות

פורסם

קשור גם וגם.

אם כל זה שאלימות זה דבר נורא, אחת הסיבות שקשה לחקור אקדמית גורמי פשיעה זה בגלל שרק אחוז יחסית קטן מהאזרחים נקלע לפשע אלים או לתאונה קשה.

כשיש יותר אנשים כמות מקרי האלימות עולה וגם חומרת המיקרים.

אלימות זה כמעט אקראי שזה כמו משחק של הסתברות.

ו"האיכות" של האנשים בארץ לא מדהימה.

בארה"ב יש כל מיני רוצחים סדרתיים מטורפים שחוטפים אנשים וקושרים אותם בחדר קטן ואונסים ומענים אותם במשך שנים עד שהם מתים.

זה קשור לכמות הגדולה של האנשים.

עוד משהו שקשור אוליי זה באמת המגוון של האנשים. ככל שיש עירבוב תרבויות ככה יש יותר חיכוך ושינאה בין התרבויות המתחרות.

DIVERSITY DOESN'T WORK.

להלן מיקרי האלימות בין השחורים והלבנים בארה"ב.

בזה ישראל עוד איכשהו בסדר, אבל השמאלנים רוצים להביא לפה ערב רב כדי שנהפוך לארה"ב.

פורסם

קשור לכמות המצלמות שיש לאנשים. מאותה סיבה יש compilations שלמים של המטאוריט שנפל בצ'ילאבינסק ב 2013, הוא הוקלט באלפיי מצלמות....

פורסם

תשמע הם מפגרים במיוחד בקטע הזה.

אם נקח 50 מרוסיה 50 מארה"ב תבחן את זה תראה שאופי התאונות על פי רוב שונה לגמרי.

וכמות ואכזריות המכות שם על הכביש בכלל מטורף.

כמו ערבים רק שמדברים רוסית והם וורודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים