פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר זו בעיה שלהם !זה בעיה של מייקרופסט? אז למה לאנשים אחרים זה עובד המקשים?
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר יש לך אפשרות לחבר מקלדת ו\או עכבר PS\2?המחשב שלי ישן לא חושב שיש לי אפשרות כזאת.איך אוכל בכל זאת לתקן את הבעיה?
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר אם המחשב ישן בטוח יש לך אפשרות כזאת.כן יש לי אפשרות כזאת. אבל מאיפה אני ישיג עכשיו עכבר כזה?????
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים אני לא מבין אותך... רשמת שחדעתך למחשב אין, עכשיו יש, אבל לא תמצא עכבר, נכון, אז כדאי שתחפש, למשפחה, חברים וכו... תמיד למישהו יש. לי לדוגמה יש סטים ישנים של IBM. ואני מכיר עוד כמה שיש להם או שמשתמשים בכאלו ביום יום.תתחיל לעשות דברים ולחקור לפני שאתה מגיב כאן.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר אני לא מבין אותך... רשמת שחדעתך למחשב אין, עכשיו יש, אבל לא תמצא עכבר, נכון, אז כדאי שתחפש, למשפחה, חברים וכו... תמיד למישהו יש. לי לדוגמה יש סטים ישנים של IBM. ואני מכיר עוד כמה שיש להם או שמשתמשים בכאלו ביום יום.תתחיל לעשות דברים ולחקור לפני שאתה מגיב כאן. יש לי כזה דבר: זה יעבוד עכבר לא אלחוטי עם זה? נערך 2015 באוגוסט 1010 שנים על-ידי Devil2006
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.