עבור לתוכן

PHENOM X6 1075T + GIGABYTE GA MA770 UD3 ועוד

Featured Replies

פורסם

בנוסף, זכרונות G.SKILL DDR2 1066MHZ 2X2GB

ספק כח OCZ SXS500W

כרטיס מסך 6950 2GB

ומארז ANTEC 1200, כדי להשאיר ולהכניס לתוכו את המחשב הבא נכון?

פורסם

אני מעריך את המחשב שלך בצורה הבאה:

המעבד + הלוח 400-450 (הלוח בינוני אבל המעבד הוא מהחזקים של התושבת)

הזיכרונות 150-200

כרטיס המסך 300-350 (תלוי בגרסה)

הספק 100-150

ז"א סה"כ בין 950 לבין 1100 שקלים. (בלי המארז)

המארז נחמד, אבל בלי המארז אני חושב שתתקשה למכור את המחשב כיחידה אחת..

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, אז לדעתך כדאי לי לרכוש מארז סביר באיזור ה200-300 ש"ח, להעביר אליו הכל, ולהתקדם הלאה למערכת שתיהיה בתוך המארז שלי? בכל זאת הוא עלה מעל 800 ש"ח בזמנו, והוא רכיב פיזי לחלוטין ולא חומרתי, לכן אין לו ממש התיישנות, אולי חוץ מהמאווררים שעדין פועלים מצוין.

הכרטיס מסך - מה הכוונה בגרסא? הקירור שלו סטוק, הוא מהראשונים וניתן לפתוח אותו ל6970 ע"י לחיצה על כפתור

פורסם

כן, אני חושב שלקנות מארז סביר ולהעביר הכל אליו זה רעיון לא רע בכלל, ותוסיף את העלות שלו למחיר הכולל של המחשב. +-

לגבי כרטיס המסך, אין שם טוב לקירורי סטוק, וזה שהוא נפתח ל6970 לא יקרוץ להרבה אנשים (שמבינים כי ההבדל בין 6970 לבין 6950 עם OC הוא שולי).

כנראה שתצטרך להחשיב אותו באזור המחיר הנמוך יותר אבל זה תלוי בך :)

מחשב כזה, עם מארז חדש ונוצץ, הוא אחלה גם לגיימינג וגם לשימוש יומיומי, ואני לא רואה שום סיבה שהוא לא יימכר בסביבות 1200 שקל.

מחשב קומפלט במחיר של מעבד חדש :)

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, אנצל הזדמנות זו ואשאל לכמה כסף אני זקוק היום להרכבת מחשב שיוכל לעמוד בדרישות המקסימליות של המשחקים של היום, ברזולוציה 1080P, ושיכלול SSD מינימום למערכת הפעלה?

פורסם

מ4K ומעלה, אפשר להעמיד מחשב גיימינג ראוי.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

נראה לי זו התגובה הכי מהירה שקבלתי בפוסט, תודה רבה, אגב, הרבה זמן לא התעסקתי בשוק ורק עכשיו אני קורא כתבות ומתעדכן (שחרור מהצבא וכו') - ראיתי הרבה מערכות בסיסיות יחסית מבוססות על קירורי מים (אפילו לכרטיס מסך), מה שפעם היה נחשב "אקסטרים" הבנתי שהיום כבר הפך לMAINSTREAM, האם בתקציב של 5K אפשרי, וכדאי, להכניס קירור מים למעבד/כרטיס מסך?

פורסם

עניתי מהר, בדיוק עיינתי במועדפים :D , אבל שיניתי קצת את תשובתי כשראיתי שמדובר בגיימינג ב1080P.

בגדול ב4-4.5K אפשר להכיל מחשב ראוי בהחלט לגיימינג ברזולוציה זו, מבוסס I5, לוח אם טוב וכרטיס מסך חזק בדמות gtx 970.

עם מתיחת התקציב, אפשר תמיד לשדרג לI7 ולקחת כרטיס יותר חזק.

לגבי קירור מים, אפשרי, אך לטעמי מיותר. קירור אוויר טוב עם מארז מאוורר היטב, יעשה את העבודה מעולה.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

טוב אז לא השתנה הרבה, ניתן להסיק ממה שאמרת שקירור מים באמת עדיף במערכות יותר תובעניות (OC עם העלאות מתח וכו') ?

האם המערכת מבוססת I5 - כוללת מעבד קצה של I5? שילוב של המעבד הזה יחד עם GTX970 ו8 - 16 ג'יגה של RAM יספיקו למשל בשביל WITCHER 3 על הגדרות מקסימליות ב1080P?

פורסם

בהחלט!

בהתחשב בעובדה, שהמחשב שלי (מפרט בצד) אוכל את witcher 3 בלי מלח ב1080P.

אגב, מארז מאוורר היטב עם קירור אוויר איכותי למעבד יכול להתמודד גם עם OC , אין לך מה לדאוג.

את הכרטיס, תקנה בגרסת קירור טובה, והוא ידאג לצנן את עצמו :D

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים