עבור לתוכן

מפרט למחשב עבודה לפוטושופ ועוד תוכנות אדובי, סביבות 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, היא מאיירת והיא עובדת בעיקר בפוטושופ אבל כנראה יהיה שימוש ביתר החבילה של אדובי כאשר התוכנה הכבדה ביותר שהיא אולי תשתמש בה היא After effects אבל כנראה שימוש יחסית מינימלי. אני יחסית גמיש עם התקציב אבל נראה לי ש3000 ש"ח אמור להספיק למחשב עבור הצרכים שלה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב די גמיש, נראה לי שמתחת ל3000 המחשב יתפקד פחות טוב בתוכנות כמו אפטר ופוטושופ או יהיה מורכב מחלקים פחות איכותיים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ אבל גם אילוסטרייטור ואפטר אפקטס

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop/Illustrator/After effects עבור פרנסה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא רלוונטי

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, רק מחשב ללא ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא קריטי, אני מאד אוהב אבל את IQPC

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאד חשוב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה לי שקצת הגזמת עם הלהעלות ל5000, היא לא צריכה מחשב גיימינג ובתקציב כזה אפשר לקנות מחשב גיימינג יחסית לא רע.

היא עובדת 90% מהזמן בפוטושופ וגולשת באינטרנט ויש אולי סיכוי קטן שהיא תשתמש לעתים רחוקות באפטר.

פורסם
  • מחבר

תודה, חסר אבל החלק הכי יקר, הכרטיס מסך.

פורסם

KAKADU999

למה אתה מפנה אותו למחשב 2D ולא 3D ?

פורסם

אנשים קונים מחשב לפוטושופ ב-3000 ש"ח, ולאחר חודש מבינים את גודל הטעות...

חברים בפעם האלף! פוטושופ אפטר הם תכנות מקצועיות! כן... לא צייר ולא אופיס מקצועי!

ולכן, מחשב ב-3000 ש"ח וגם ב-5000 ש"ח לא יסחוב את התכנות האלו בעבודה שוטפת לצורכי פרנסה, ולא תיקון צבע לתמונה בגודל 20 מגה.

פורסם

בשביל פוטושופ המפרט שהוצע פה בסדר. אפשר גם לרדת ל i5 ולקנות כרטיס כלשהו בהפרש.

לא יודע בדיוק מהו הכרטיס המשתלם כרגע בתקציב נמוך. אולי GTX750Ti? (איזור 700 \ 800).

נערך על-ידי nachum37

פורסם

מי אמר שאפטר אפקט לא דורש תלת מימד ?

פורסם

KAKADU999, אתה מבלבל במוח עם אפס ידע. תתרכז באיזור ה Off-Topic או FXP ותפסיק להדחף לדברים שאין לך שום ידע בהם.

פורסם

שכחתי לרגע עם מי אני מתעסק...

אני יודע שאני מאכיל את הטרול, אבל צריך לסתום לך קצת את הפה.

אתה פשוט מספים דיון אחר דיון, בפתטיות דוחה ולא תורם אף פעם שום דבר למעט אמונות ודעות, או אפילו שטויות כמו עכשיו.

יש סיבה שנטפלת דווקא לפורום מחשבים מבין כל הפורומים בעולם בנושאים שאינך מבין בהם?

נערך על-ידי nachum37

פורסם

למה שאעשה לעצמי דבר כזה?

מזוכיסט אני עוד לא.

פורסם

לפותח הדיון - אתה יכול בהחלט להתמקד במפרט שהכין rotem-o כבסיס לפני כרטיס מסך (שאגב, יתכן ואינך זקוק לכרטיס חזק - זה תלוי בסוג השימוש).

אתה יכול ללחוץ על שם המשתמש של KAKADU999 ולראות את הודעותיו האחרונות. תראה לבד באיזה "יודע דבר ומבין ענין" מדובר.

פורסם

טוב טוב טוב אני חושב ששמעתי מספיק דעות והינה המלצתי :

קח מחשב טוב שיקנה לך אפשרויות שדרוג למקרה שתהיה בעיה -

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601560113[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪1497/1467[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]B85M-Pro3.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASRock[/TD]

[TD]B85M-Pro3[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro3 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - 4x Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1x PCI Express x16 slots - ...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪296/290[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX316C10FWK2_16.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX318C10FWK2_16[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX318C10FWK2_16 - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v - PC3-15000 - HyperX Fury Series - White - HX318C10FWK2/16...

אחריות לכל החיים[/TD]

[TD]₪459/450[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CT250MX200SSD1.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Crucial[/TD]

[TD]CT250MX200SSD1[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250MX200SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 555/500 MB/s - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪510/500[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]8C-S340015-RRM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]NZXT[/TD]

[TD]8C-S340015-RRM[/TD]

[TD]מארזי מחשב - ATX מארז

8C-S340015-RRM - NZXT - NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - No power supply included...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪375/368[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SS-400ET.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seasonic[/TD]

[TD]SS-500ET[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

SS-500ET - Seasonic - 500W - ATX12V V2.31 compliant - 82% efficiency - 80plus Bronze - Active PFC - 4 and 8pin CPU connectors - 2 x 6pin PCIe connectors - 120mm fan...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪238/233[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Arctic[/TD]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪146/143[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

3522.00 / 3452

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=30519

אמרנו שהשימוש ב AE הוא מינימליסטי ועל זה הסתמכי. אם אתה נתקל בקשיים כנראה שתאלץ להוסיף מאיץ גרפי למערך.

דאגתי לאפיק שדרוג למקרה שכזה. תוכל להתארגן על כרטיס גיימינג אפילו משומש בטווח ה500~1000 שקלים שיעשה לך את העבודה נאמנה.

כנ"ל לגבי דיסק קשיח, אני לא יודע עד כמה זה הכרחי עבור הצרכים שציינת אז בחרתי להשמיט אותו. אם אתה חייב אחד שכזה וגם ברצונך לכלול את מסגרת המאיץ גרפי

אז כנראה שתאלץ לקצץ כאן קצת - מעבד I5 4460 ולהנמיך את הקירור מעבד בהתאם יקנה לך 800 שקלים פנויים לטובת המהלך, אני נגד...

פורסם

KAKADU999

קצת מוזר שכולם פה אחד אומרים (בניגוד אליך גם מנמקים) דבר אחר ממה שאתה מתאר...

אני לא מבין מה אתה קופץ. אתה בכלל מעצב גרפי שיש לך מושג והיכרות עמוקה עם תוכנות Adobe כמו לשאר המשתמשים כאן?

על סמך מה אתה בכלל אומר את הדברים ?

מה בדיוק הבעיה תנסה להסביר במילים כדי שנבין אותך.

פורסם

למה אתה מבלבל במוח?

עיין פה:

http://hwzone.co.il/specslist

למעט הכ. מסך המפרט הזה מספיק + .

הצורה שבה אתה עונה לא עניינית קרובה למדהימה. כאילו עברת על רשימת הכשלים הלוגיים ובדקת איך אתה מיישם את כולם.

מה זה משנה מי תומך בדעתך? מה זה משנה מה אתה חושב לגבי הצרכים לפרנסה? שאלו אותך האם אתה אישית יודע לגבי המפרט הדרוש לגרפיקה, וב. למה לדעתך המוצע פה לא טוב. דבר טכנית, עם עובדות ומספרים. בא נראה האם אתה מסוגל לענות או להתמקד בדובר \ נימה \ תומכים בדעתך \ מזג האוויר.

ניחוש: היות ואין לך מידע רלוונטי לתרום, תיאלץ לבחור באפשרות הברבור, כדרכך תמיד.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים