עבור לתוכן

לאיזה טווח מחירים עליי לצפות ממסך מחשב

Featured Replies

פורסם

סיימתי צבא ואני מתכנן לעבור מהבית של ההורים שלי, לדירה משלי. החלטתי שמחשב הנייד שלי כבר לא מספיק לי ולכן אני מתכנן לבנות מחשב נייח מ-0

לכן אני מעוניין לברר לגבי מחירים שאני צריך להתכונן אליהם, לגבי מסכים ושאר הציוד ההיקפי ולאחר מכן לפי זה להחליט כמה תקציב לשים על המחשב הנייח עצמו.

קראתי את המדריך של QTTP על כל הקריטריונים ואני חושב שיש לי יותר שאלות מתשובות עכשיו ><"

השימושים שלי למחשב ולמסך בעיקר:

משחקים - מכל הסוגים, אני מאוד מגוון, אז שיתאים גם למשחקים מהירים כמו מירוצים וFPS (זמן תגובה וזמן השהייה נמוכים)

סרטים וסדרות - שיהיה נעים לצפייה במשך זמן ארוך, תכני FHD

עיצוב גראפי - בעיקר פוטושופ, זה כתחביב אצלי, אך אני מניח שעדיף שהמסך יעבוד בעומק של 8 ביט שאקבל צבעים טובים יותר בעבודות שאעשה.

תכנות - גם כן, כרגע זה בשלב של תחביב, אך יתכן ובעתיד הקרוב אצטרך לעשות זאת בתדירות גבוהה יותר, אז אני צריך מסך שאפשר לשבת שעות ארוכות מולו בלי לסבול יותר מידי

טכנולוגיית הפאנל ותאורה אחורית לא חשובה לי כל עוד היא תספק את הסחורה, תתאים לדרישות, אמינה ועמידה לאורך זמן.

גודל 24" פלוס מינוס, ראיתי גם מסכי 23.8" אז אם יש מסך קטן אך איכותי יותר, השתי עשיריות אינץ' האלה לא יזיזו לי.

רזולוציה 1080p בקצב ריענון של 60Hz , עד כה לא הייתה לי בעיה עם קצב ריענון כזה ואני מניח שאין טעם להשקיע ביותר מזה כי אני לא משחק הרבה.

אך אשמח לדוגמא גם של מסך שמסוגל להפיק תמונה ב120Hz (או יותר- אני לא יודע מה נפוץ עכשיו) בשביל השוואה ולשקול אם בכל זאת כדאי.

חיבורים סטנדרטיים כמו DVI, HDMI מה שנפוץ בכרטיסי מסך כיום, לא צריך משהו מיוחד, לא הולך לעשות טריפל מסכים או משהו.

כל שאר הפיצ'רים כמו אודיו, קצב רענון משתנה, 3D, וכל השטויות של ההטיה-הגבהה מיותרים מבחינתי

אז כמו שאמרתי, אשמח לדעת לאיזה מחירים לצפות לאור הדרישות שלי, ואם יש מסכים שאתם מכירים שעומדים בדרישותיי, אשמח לקבל דגם שאוכל לעשות עליו תחקיר, לראות כתבות וכאלה. שאוכל להגיע לחנויות עם כיוון כלשהו כשארצה לראות את המסכים.

תודה מראש וסליחה על ההודעה החופרת.

פורסם

נראה שמסכי "24 FHD IPS 60HZ סטנדרטיים יתאימו לך. בפועל הם כולם "23.8, פשוט לפעמים מעגלים ל"24 ולפעמים לא. טווח מחירים טוב למסכים כאלה הוא 1000-1500 שקלים. אין סיבה להוציא יותר על מסך כזה, וגם אין סיבה, לאור כל מה שאמרת, לפזול לתחומים אחרים כמו 120HZ, 3D וכו'.

אם אתה מתכוון לחבר לשם רק מחשב, אז יספיק לך גם הפשוט מכולם, כמו הP2414H:

http://www.ret.co.il/m/158806

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :)

פורסם

מחזק את מה שנאמר.

1000 שח נראה שזו אחלה אופציה עבורך .

מסך FHD בגודל 24 עם פנל IPS סוגר לך את הפינה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים