עבור לתוכן

איך האינטרנט של 012?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מתכנן להתחבר ל012, השאלה שלי איך האינטרנט שלהם? מקבלים פינג טוב וכו'? הורדות מהירות בהתאם ל100 מגה או שאתה לא באמת מקבל אצליהם 100 מגה? (אני רוצה לעשות 100 מגה) הם הולכים להביא לי ראוטר ותשתית של בזק

תודה לעונים

פורסם

הסיכוי שתקבל 100צ אמיתיים קלוש. זו לא בעיה של 012 אלא מגבלה של התשתית של בזק.

פורסם
  • מחבר
הסיכוי שתקבל 100צ אמיתיים קלוש. זו לא בעיה של 012 אלא מגבלה של התשתית של בזק.

אני יגיד לך את האמת הם בדקו והם אמרו לי ש100 מגה יכול להיות באזור שאני גר אז אני לא יודע, גם אם אני אקבל 80~90 מגה זה עדיין יהיה מעולה

מה אתה אומר עליהם דרך אגב?

פורסם

יכול להיות זה אומר שאפשר לקבל סנכרון של 50+, מה שנקרא "טופ 100".

אני מקבל 64 מגה באיזור חדש יחסית.

אני אישית לא סובל את 012, ביקשו ממני כסף על תמיכה טכנית והשירות שלהם מבחינתי על הפנים.

פורסם
  • מחבר
יכול להיות זה אומר שאפשר לקבל סנכרון של 50+, מה שנקרא "טופ 100".

אני מקבל 64 מגה באיזור חדש יחסית.

אני אישית לא סובל את 012, ביקשו ממני כסף על תמיכה טכנית והשירות שלהם מבחינתי על הפנים.

אני לא זוכר בידיוק מה הם אמרו לי אבל הם בדקו את זה והם אמרו ש100 מגה יגיע או משהו כזה כי אם לא הם לא היו מביאים לי את ה 100 מגה לדעתי, בכל מקרה אם אתה משחק במשחקי מחשב אתה יכול להגיד לי כמה פינג אתה מקבל? ועל כמה אתה מוריד דברים?

פורסם
  • מחבר

עוד אנשים?

פורסם

012 - אחת החברות הכי פח שיש בארץ.

עדיף כבר 018 או CCC.

פורסם
  • מחבר
012 - אחת החברות הכי פח שיש בארץ.

עדיף כבר 018 או CCC.

תפרט אחי

פורסם

מתוך ניסיון אישי מר איתם:

012 בין הספקים שמתערבים הכי הרבה בתעבורת הרשת של הלקוחות: איכות החיבור בדגש על פינג וניתוב לחו"ל בין הגרועים שיש בארץ. (והמצב בנושא קטסטרופה).

012 חוסמים ומקבילים טורנטים, חוסמים פורטים, מגבילים תעבורת רשת לשרתים של חברות מוכרות.

רמת השירות הטכני שלהם בדומה לשאר הספקים הגדולים - תת רמה.

פורסם
  • מחבר
מתוך ניסיון אישי מר איתם:

012 בין הספקים שמתערבים הכי הרבה בתעבורת הרשת של הלקוחות: איכות החיבור בדגש על פינג וניתוב לחו"ל בין הגרועים שיש בארץ. (והמצב בנושא קטסטרופה).

012 חוסמים ומקבילים טורנטים, חוסמים פורטים, מגבילים תעבורת רשת לשרתים של חברות מוכרות.

רמת השירות הטכני שלהם בדומה לשאר הספקים הגדולים - תת רמה.

מה זאת אומרת חוסמים ומקבילים טורנטים? אני נגיד יש לי טראקרים פרטים אני לא יוכל להוריד משם או מה?

פורסם

פתאום לא תיהיה לך גישה לאתר הטורנטים עצמו או שמהירות ההורדה תהיה יותר נמוכה מהמירבית או שאחרי עדכון הטורנטים ההורדה בכלל לא תחל או ההורדה תעצר באמצע ולא תמשיך מ"סיבה לא ברורה" וכד'

הפתרונות הזמניים בדרך כלל יהיו:

ניתוק וחיבור החייגן מחדש.

שינוי פורט בקליינט של הטורנט.

פתרון קצת יותר מורכב אבל מבטיח לך שימוש כמעט שקט בטורנטים בספקים כמו 012, 013 ו014 זה הצפנה של כל תעבורת הרשת שלך,

התוצאה היא שהספק לא ידע מה לתעדף אבל במקביל אם אתה משחק זה לא פתרון מוצלח.

פורסם

דווקא 014 אף פעם לא היו לי בעיות עם טורנטים, והשירות הטכני היה אדיב ודיבר איתי בגובה העיניים ברגע שהבינו שהם לא מדברים עם האדם הממוצע וחסר הידע ברשתות.

אני די מרוצה מהם.

בזק זה סיפור אחר...

פורסם
  • מחבר
דווקא 014 אף פעם לא היו לי בעיות עם טורנטים, והשירות הטכני היה אדיב ודיבר איתי בגובה העיניים ברגע שהבינו שהם לא מדברים עם האדם הממוצע וחסר הידע ברשתות.

אני די מרוצה מהם.

בזק זה סיפור אחר...

אבל אמרת שאתה משלם על 100 מגה ומקבל 64 מגה מה הקטע? זה אפילו לא קרוב ל 100 מגה, אתה לא מתלונן או משהו?

פורסם

כי זה לא 014, זה בזק.

להתלונן לא יעזור לי, לא מולם ולא מול בזק.

נדירים האנשים שמקבלים 100 מגה או קרוב לכך (80-90) בחבילת T100 של בזק, התשתית שלהם יותר מדי ישנה ולא אחידה כדי שהם יוכלו להבטיח מהירות כזאת.

פורסם

אני ב- 012, ודי מרוצה מהם. כמעט ולא הייתי צריך אף פעם תמיכה טכנית מהם, פשוט כי לא היו לי תקלות. וגם כשהייתי צריך, השירות היה סביר.

כל מה שנכתב פה על טורנטים ופינגים לחו"ל אף פעם לא קרה לי. נראה לי שטויות.

אני מוריד על המקסימום טורנטים (70Mbps זה המקסימום שאני מקבל מבזק), ופינגים לאירופה של 65-70ms בלי חבילת גיימר, דבר שלא קיבלתי בשום חברה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים