פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים שלום,יש לי כתובת אייפי דינמית משתנה אבל עם זאת גם כתובת אחת ראשית (של IPv4) שהיא קבועה ומאפשרת פתיחת פורטים, בעזרתה הצלחתי לפתוח 2 פורטים של TCP, פורט 80 ו443, אבל פורטים אחרים כגון 6672 (UDP או TCP) מסרבים להיפתח, לא משנה מה אני מנסה.דברים שכבר ניסיתי : הוספתי בצורה תקינה ונכונה את הפורטים לעמוד פתיחת הפורטים שיש לי בראוטר (בתור TCP/UDP).הוספתי חוקים בפיירוול של וינדוס כדי שזה לא יחסום את הפורטים (גם ל-TCP וגם ל-UDP).ניסיתי לפתוח את הפורטים בעזרת האפשרות של port triggering בראוטר.ביטלתי את ההגנת זמן אמת שיש לאנטי וירוס שלי.ביטלתי את הפיירוול של וינדוס.ביטלתי את הפיירוול של הראוטר.אפילו התקשרתי לספק האינטרנט ובררתי אם הם חוסמים פורטים, הנציג טוען ששאל טכנאי אם הם חוסמים פורטים והוא טוען שהם לא חוסמים שום דבר (יש לי תחושה שהם כן חוסמים ויש פה עניין של תעדוף למשתמשי חבילות גיימר וכאלה, להם כל הפורטים לא חסומים..)עשיתי את הכל ממש כמו שניתן לראות וחלק מהפורטים פשוט מסרבים להפתח..מה יכול עדיין לחסום את זה? הספק בכל זאת?אם כן איזה ספק אינטרנט מומלץ שהוא לא חוסם פורטים..?בתודה מראש לעוזרים.
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים יכול להיות שהאפליקציה שאתה מריץ מאזינה בכלל לפורטים אחרים?מה אתה בדיוק מנסה להריץ? תפעיל את האפליקציה שלך ואזהתחל - > cmd - > תכתוב netstat -a | find "6672"ה" " זה על הפורט הסדר התבלגן קצת בהודעה.
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים מחבר איך שידוע לי בוודאות לא..כלומר זה מאה אחוז אמור להאזין לפורטים מסויימים שאחד מהם הוא 6672, זה לGTA Online..וזה בדיוק מה שרוקסטאר ממליצים בעצמם באתר הרשמי.עשיתי קופי פייסט ממש לפקודה שרשמת עם תוספת של מרכאה בסוף, ככה : "netstat -a | find "6672אבל זה לא רשם כלום זה הוסיף שורה חדשה ללא שום הודעה שום כלום..אולי הפקודה לא נכונה במאה אחוז?
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים תעשה את זה כשהמשחק פתוח.אם לא רשום כלום, אין לך שום דבר באותו זמן שמאזין לפורט הזה.לפי מה החלטת שההפנייה של הפורט לא עובדת בכלל?
פורסם 2015 באוגוסט 810 שנים מחבר אוקיי מסתבר שהייתה טעות בטקסט מבחינת סדר של תווים אז רשמתי את זה נקי בעצמי מההתחלה והפקודה עובדת עכשיו,אז למשל פורט 80 מראה לי שהוא פתוח עם הפקודה הזו אבל פורט 6672 פשוט לא מראה כלום, זה פותח שורה חדשה וממתין לטקסט חדש שארשום.עריכה : ההפנייה של הפורט סגורה על פי הבדיקה שעשיתי באתר CanYouSeeMe.orgאנסה את זה עכשיו שהמשחק פתוח ואעדכן.זה מעניין עכשיו זה מראה לי דווקא משהו בזמן שהמשחק רץ ברקע, עם בדיקה של פורט 6672 בעזרת הפקודה של netstat הדבר היחיד שזה רשם זה :" UDP 0.0.0.0:6672 *:*"זה סגור? נערך 2015 באוגוסט 810 שנים על-ידי 1987_EC_HWzone
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים המחשב יאזין לפורט רק כאשר תוכנה מסוימת תבקש לקבל אליו חיבורים.זה אומר שברגע שהמשחק פתוח המחשב מאזין לפורט 6672 בUDP.אתה צריך לעשות ipconfig במחשב, לקחת את הכתובת שנמצאת בIp address ואליה להפנות את הפורט בנתב.
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר זה בדיוק מה שעשיתי..וכמו שאמרתי עם אותה כתובת הצלחתי לפתוח 2 פורטים של TCP שהיו סגורים, פורט 80 ו443.אבל למרות שהמשחק היה פתוח זה בכל זאת לא האזין בכלל לפורט 6672 UDP...הוא רק הראה שהוא קיים שם ברשימה אבל לא היה רשום שהוא פעיל או משהו.אני בבעיה.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מה זה המשחק הזה?יכול להיות שיש פורטים נוספים שצריך לפתוח.תנסה קודם כל מהlan שלך, תתקין את המשחק על מחשב נוסף בבית ותנסה להתחבר לכתובת הLANית.תנסה להגדיר את המחשב שלך כdmz בנתב (סיכון אבטחה, תעשה רק לצורך בדיקה).במידה ולא תצליח להתחבר גם ממחשב אחר ברשת, הבעיה היא לא בנתב, אולי בפיירוול של המחשב.במידה ותצליח להתחבר, יכול להיות שיש פורטים נוספים שצריך לפתוח.
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים מחבר בשביל GTA Online צריך לפתוח את כל הפורטים האלה :TCP Ports: 80, 443UDP Ports: 6672, 61455 - 61458אותם כבר שמתי בעמוד פתיחת הפורטים של הנתב אבל הם לא נפתחים חוץ מאלה של הTCPאין לי גישה למחשב הנוסף שבבית (הוא לא שלי), ולמען הסר ספק ושלא תהיה אי הבנה זה לא שאני לא יכול להתחבר למשחק באונליין הוא מתחבר באופן כללי רק שאני סובל מכל מיני בעיות בחיבור למשחק בגלל פורטים סגורים. למשל : לפעמים הוא מראה פתאום שכל השחקנים עזבו את המשחק ורק אני נשאר לבד בסרבר. או שזה על ההתחלה שם אותי בסרבר כלשהו לבד.או שזה רושם פתאום בעייה בשמירת המשחק באונליין ושהשרתים של החברה לא זמינים (למרות שהם כן). או שבכלל לפעמים הוא רושם שהיה טיימהאוט (timeout) בנסיון להטעין את משחק האונליין אז הוא מחזיר אותי לאופליין.כל זה הבנתי שקורה בגלל שהפורטים חלקם עדיין סגורים.ולסכן את המחשב עם פתיחת DMZ זה קצת מסוכן מדי, אם היה מדובר בפיירוול הייתי מצפה לראות שאחרי שבטלתי אותו כבר זה היה אמור להראות שהפורטים נפתחו, מה שלא קרה.אגב מבדיקה שעשיתי באתר שבודק מצב של פורטים קבלתי תוצאה שאומרת לי שהפורט 6672 הוא מפולטר..כנראה שפיירוול כלשהו עושה לזה פילטר,איך אפשר לבטל בעצם את הפילטר לפורט הזה כדי שהוא יפתח? נערך 2015 באוגוסט 1110 שנים על-ידי 1987_EC_HWzone
פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים כשאתה מבצע את הבדיקה אתה צריך שהמשחק יהיה פתוח ברקע.תפתח את המשחק ותעשה את הבדיקה שהסברתי לך למעלה לכל אחד מהפורטים שציינת.אחרי שתראה שהמחשב שלך מאזין לכל הפורטים תבדוק מבחוץ.תשים את המחשב שלך כDMZ רק בשביל בדיקה, לא יקרה כלום ב20 דקות.ותבטל את הפיירוול על המחשב.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחבר אוקי אבל נראה לי שהבעיה היא שהפורט מפולטר על ידי פיירוול כלשהו...ככה הבנתי לפי הבדיקה באתר אחד שעשיתי בזמן שהמשחק רץ ברקע, רק שביטלתי את כל הפיירוולים שיש לי כולל האנטי וירוס וזה עדיין לא נפתח..(ולפתוח גם DMZ זה לדעתי יהיה לא אחראי) נערך 2015 באוגוסט 1310 שנים על-ידי 1987_EC_HWzone
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים אז שוב אתה חוזר לאותו המקום.תעשה את הבדיקה למספר דקות, אתה לא צריך להריץ את זה למספר ימים.לא אחראי? עם כל הכבוד, לא אמורים להיות לך על המחשב מסמכים מסווגים או מידע רגיש.אין לך מה לפחד מהפעיל DMZ ל 10 דקות.עוד בדיקה שאתה יכול לנסות, תבדוק אם המשחק תומך בUPNP.אם כן, תוודא שעל הנתב מופעל UPNP והפורטים אמורים להיפתח לבד.אני חושב שבשביל לשלול את הבעיה של הפיירוול פשוט תפעיל DMZ. נערך 2015 באוגוסט 1310 שנים על-ידי Tomerb1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.