עבור לתוכן

כרטיס שיחליף את ה Radeon HD 7950 התקול שלי 900~1,200 ש"ח (גמיש)

Featured Replies

פורסם

או שתחרוג במעט ותקח GTX970 או שתקנה אותו ביד שנייה

הכרטיס הזה יתן לך אולטרה@60FPS עם המחשב שלך ללא שינוי נוסף

פורסם
וואו, איך שהוא פספסתי מקודם את ההודעה עם ה970, נראה טוב!

Silencio 550 cool master

זה המארז שלי. יכנס? ממה שראיתי:

http://www.anandtech.com/show/5485/amd-radeon-hd-7950-launch-recap

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-970/specifications

הגדלים של ה970 והHd9750 באותו איזור מיקוד פחות או יותר.

ייכנס לאחר הוצאה של חלק מכלוב הקשיחים.

ולא בודקים באתר של Nvidia את אורך הכרטיס, בכל מקרה זה הדגם

GV-N970WF3OC-4GD - Gigabyte

^וכמו שכתבתי קודם זה האורך

gRAutfs.png

לעומתו הHD7950 קצר ב20מ"מ וההבדל הזה יכול לגרום לזה שהוא ייכנס במארזים מסויימים בעוד שה970 פשוט לא ייכנס אבל יש גם גרסאות מוקטנות יותר או פשוט קצרות יותר אבל לא תמיד אולי במחיר משתלם.

HD 7950 3G D5 - SAPPHIRE

lUPHN4k.png

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני הולך על ה970 שבמבצע.

תודה רבה רבה לכל העוזרים :)

פורסם

אחלה כרטיס שבעולם! תהנה!

פורסם
  • מחבר

אני מגיב כאן רק בשביל לציין לטובה את השירות והמקצועיות של החבר'ה ב

startpc.

אם הממשלה שלנו הייתה מתנהלת כמו שהם מנהלים את החנות היינו כבר מעצמת על :)

הזמנתי בראשון בלילה את הכרטיס, בשני התקשרו אלי בשביל לקחת פרטי כרטיס אשראי כשהייתי בעבודה.

רק בשביל לוודא אמרתי להם שאני לא בבית אבל עלתה שאלה בפורום האם המארז שלי יצליח להכיל את הכרטיס וגם שאני עם ספק עם הספק נמוך.

ישר הבחור שידברתי איתו קרא לשני חברים, העביר לראשון את הדגם של הספק ולשני את הדגם של המארז.

אחר כך הם הוציאו מחשבונים, תיקתקו כמה מספרים, עשו כמה המרות ואמרו לי כמה מקום ישאר לי במארז וגם כמה הספק המערכת שלי תצרוך עם הכרטיס.

בשלישי קיבלתי שני טלפונים, הראשון התנצל מקרב לב שההזמנה תגיע רק ביום שלמחרת וביקש כתובת חלופית (אני גר בחור) והוא רצה לוודא שUPS ימציאו אותי, והשני התקשר לברר אם הצלחתי להפעיל את המשחק במתנה (סתם כך מיוזמתם).

לסיכום החפירה: קיבלתי תחושה של אנשים שאוהבים את מה שהם עושים ושאכפת להם.

ממליץ בחום!

פורסם

תודה על שיתוף חווית הקנייה, בזמן האחרון אני ממליץ על קניית כרטיסים מסוימים מהם, ללא שום ידיעה על טיב השירות :D

עכשיו אני רגוע :)

פורסם
אני מגיב כאן רק בשביל לציין לטובה את השירות והמקצועיות של החבר'ה ב

startpc.

אם הממשלה שלנו הייתה מתנהלת כמו שהם מנהלים את החנות היינו כבר מעצמת על :)

הזמנתי בראשון בלילה את הכרטיס, בשני התקשרו אלי בשביל לקחת פרטי כרטיס אשראי כשהייתי בעבודה.

רק בשביל לוודא אמרתי להם שאני לא בבית אבל עלתה שאלה בפורום האם המארז שלי יצליח להכיל את הכרטיס וגם שאני עם ספק עם הספק נמוך.

ישר הבחור שידברתי איתו קרא לשני חברים, העביר לראשון את הדגם של הספק ולשני את הדגם של המארז.

אחר כך הם הוציאו מחשבונים, תיקתקו כמה מספרים, עשו כמה המרות ואמרו לי כמה מקום ישאר לי במארז וגם כמה הספק המערכת שלי תצרוך עם הכרטיס.

בשלישי קיבלתי שני טלפונים, הראשון התנצל מקרב לב שההזמנה תגיע רק ביום שלמחרת וביקש כתובת חלופית (אני גר בחור) והוא רצה לוודא שUPS ימציאו אותי, והשני התקשר לברר אם הצלחתי להפעיל את המשחק במתנה (סתם כך מיוזמתם).

לסיכום החפירה: קיבלתי תחושה של אנשים שאוהבים את מה שהם עושים ושאכפת להם.

ממליץ בחום!

מחזק. מכיר אישית את מישל, אחד הטכנאים שלהם.. מקצועיים מאוד שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים