עבור לתוכן

ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1 sli?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1?

המעבד שאצלי הוא intel 5930k

נערך על-ידי Nir666

פורסם

אם לא תשתולל עם OC כן.

את התשובה מצאתי ע"י חיפוש בגוגל, שבטח היה לוקח לך בערך אותו זמן כמו לפתוח את ה-thread הזה :)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אבל אין תשובה חד משמעית לפי הפורומים ,אז לכן שאלתי.

כנראה פשוט אני יאלץ לבדוק , ואם זה באמת לא יספיק אז להחליף ספק

פורסם

ברוב הגדול של המקומות טוענים שמספיק. שוב, בהנחה שלא תמהיר בצורה רצינית.

פורסם

אולי זה חוצפה מצידי אבל למה מלכתחילה לא לקחת ספק 1050 או 950 הרי ככה תהיה שקט ולא תעמיס על הספק ותשמור עליו לאורך יותר שנים...גם ככה נראה לי שזה יהיה מערך של 15000 שח עוד 200 לא יפגעו...

פורסם

אתה צודק לגמרי. השקעה בספק - כל שקל שווה

פורסם
  • מחבר

זה כלל לא חוצפה הסיבה שלא לקחתי כי לא חשבתי שאני יעשה SLI לשני כרטיסים כאלה.

פורסם

אההה אז לא הבנתי ... חשבתי זה בנייה חדשה.. בכל אופן הספק שלך אמור להחזיק בלי אוברקלוק משוגע... לי אמרו ש ה 750 הזקן שלי לא יחזיק מערך של 970 SLI עם אוברקלוק משוגע אבל בינתיים הכל טוב.

בכל אופן אם אתה שם לב שיש לך ריסטרטים באמצע משחק קריסות מרובות של ה DISPLA?Y כמו ניתוק וחיבור מחדש שים לב שהספק כנראה לא מחזיק אבל בשימוש רגיל עם אוברקלוק קטן הכל אמור להיות טוב. איך אני יודע?

980TI STRIX שאני עושה עליו ביקורת צורך 301 וואט כאשר המחשב דולק ויש רק מאמץ על הכרטיס עם שאר המערכת שלי אני על 480-510 ככה שיש לך עוד 300 וואט וקצת ספייר... שים לב שהכל היה עם אוברקלוק ה-980TI היה על 1560 לליבה עם 112%+ ו-87+ MV מעבד על 1.25 וולט בשביל האוברקלוק ל 4700 ככה שאתה אמור להיות מסודר עם שימוש רגיל ואוברקלוק בינוני+

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב אם בא לך לחכות קצת ל גרסת ה STRIX אני ממליץ... הייתי חסיד של ה -G1 עד שעשיתי את הביקורת לאסוס.... כרטיס משוגע

פורסם

בלי המהרות הספק צפוי לצרוך כ650-700W במבחן סינטטי, בשימוש אמיתי ז"א משחק וכו' כ550-600W, ספק איכותי מסוגל לתת מה שרשום עליו לאורך זמן אם כל זאת נהוג להיות עם מקדם בטחון, בקיצור יש לך מרווח גם להמהרה סבירה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים