עבור לתוכן

דפדפן פירפוקס , עובד איטי, מגמגם בכל גרסאות WIN

Featured Replies

פורסם
נסה את Pale Moon. הוא מבוסס מוזילה, אבל התפצל מהקוד של FF לפני כמה וכמה גרסאות, כך שרוב השינויים בFF החדשים (לטובה ולרעה) לא רלוונטיים עבורו. הוא תומך במרבית התוספים הותיקים של FF, ובחלק ניכר מהחדשים (אלה שלא מתבססים ספציפית על שינויי הממשק מאז Australis). הפילוסופיה של המפתחים של PM הוא לשמור על דברים כמה שיותר פשוטים ועקביים בלי שינויים למטרת שינויים ובלי העמסות של פונקציונליות נוספת שאינה חלק מליבת הדפדפן. אם אתה רגיל לFF, סביר להניח שבPM תרגיש יותר "בבית" מאשר עם כרום. אני עברתי אליו לפני כמה שנים (עוד לפני שPM וFF התבדרו לחלוטין), ובינתיים הוא עושה את העבודה.

האמת שהשתמשתי בPM והוא לא היה גרוע, ההפך הוא סיפק את הסחורה מצויין מלבד בעיה אחת שגם איך שהוא התחיל בFF.

הבעיה הייתה שככל שהדפדפן פתוח יותר זמן כך הצריכת RAM שלו גוברת (גם אם נשאר עם עמוד טעון וללא שום פעולה) עד שמגיע למצב שהמחשב נהיה איטי עקב מחסור בRAM ואז יש צורך לעשות ריסטרט לדפדפן (לא פשוט לסגור ולהדליק)

פורסם

עזבתי את FF מיד כשראיתי כמה נוח הסנכרון של Chrome עם הטאבלט והמסארטפון , כבר שנתיים בערך משתמש בו בצורה אקסקלוסיבית ובאמת שלא מתסכל אחורה, וIE אין יותר מה להגיד .. אולי EDGE יהיה הדפדפן שסוף סוף יחזיר למייקרוסופט חלק מהשם כשזה נוגע לדפדפני אינטרנט ,אבל זה יקח קצת זמן כי כרגע הוא דל מדי בפיצ'רים.

פורסם

מאז שכרום עברו לתוספי Offline שיודעים להסתנכרן עם כל מה שזז (כמו שכתב David_K) אני לא רואה מתחרה ראוי בשוק.

פורסם
הבעיה בכל דבר

שאתה פותח לבד דפדפן הוא מגמגם , קופץ , יש באג מוזר

כל פעם אני שואל איך להיכנס למצב בטוח

ואני מקבל תשובות לא קשורות

- - - תגובה אוחדה: - - -

כתבו בשירשור את התשובה הזאת

ולא ניתן להיכנס למצב בטוח , הגירסה 39

בבקשה רק משיודע איך להיכנס למצב בטוח

ויודע להסביר בעברית בלי , בלי קישורים - שיענה

מצטער אבל אם אתה לא יודע לקרוא אז יש לך בעיה, הבאתי לך קישור שמסביר בבירור איך נכנסים לSAFE MODE אם גם זה לא טוב לך אני סיימתי פה, בהצלחה.

נערך על-ידי Sarm1x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים