עבור לתוכן

פרצו מינידיסק של סוני - עכשיו הוא מכשיר mp3!

Featured Replies

פורסם

http://www.minidisc.org/pony_mp3n1_interview.html

אם מישהו יודע איפה למצוא את ה-hack הזה שיפרסם פה בבקשה.. :)

זה רק מראה איך חברות כמו סוני או חסרות שכל לגמרי, או כל כך דפוקות בראש עם ה-atrac שלהן שלא חושבות בכלל על הצרכן..

אתם קולטים?? סוף סוף מכשיר קטן! נייד! עם מדיה זולה וגדולה שניתן לאחסן עליה MP3s!! :jump:

פורסם

http://www.minidisc.org/pony_mp3n1_interview.html

זה רק מראה איך חברות כמו סוני או חסרות שכל לגמרי

ממש לא חסרות שכל. בתאגיד Sony יש גם חברת תקליטים מאוד גדולה וכידוע ה Mp3 נוגס להם הרבה ברווחים.

ואתה בטוח שזה לא מתיחה של ה1 באפריל?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי..

אבל מה זה משנה?? אנשים בכל מקרה מקליטים mp3s למינידיסקים, אז למה לא לתת להם לעשות את זה בדרך נורמלית..

מוצר כזה ימכר במיליונים...

וזה לא כאילו שלסוני אין נגני mp3...

פורסם

ציטוט מהכתבה...

"SB: Yes, certainly, it is free for everyone. Please see ************ for downloading and the firmware upload instructions via Diagnostic-mode.

(Unfortunately our lawyers have advised us to remove the Web URL to avoid prosecution for contributory infringement of the Digital Millennium Copyright Act ["DMCA"] -Ed.) "

לפי זה זה פשוט ברור שהם משקרים

זה כל כך עלוב

אני אישית לא מאמין

פורסם
  • מחבר

זה אתר מאוד מכובד, ברמה של האתר של טום אומנם..

נחכה ונראה אני מניח.

פורסם

נראה לי שזה מתיחה, הכל מקרה, משהו יודע אם מדיה של מינידיסק זהה בדיוק למדיה רגילה? (דיסק.)

היא יכולה להכיל נתונים כמו דיסק רגיל?

או האם זו בכלל מדיה שונה לגמרי, מהדיסק הרגיל, לא "דיסק שמוזער."

פורסם

בלי קשר למתיחה או לא לעולם לא יהיה אפשר MP3 על מיני דיסק מכיוון שכל מידע שמוקלט על ידי מיני דיסק מכווץ על ידי המיני בשיטה שאני לא זוכר את שמע ככה שאפשר להקליט MP3 אבל זה לא ישאר MP3

פורסם
  • מחבר

תקרא את הכתבה.. זה בדיוק מה שהם פרצו.....

פורסם

נכון, באמת אי אפשר להעתיק DATA בשיטה רגילה למיני דיסק. אפשר רק אודיו.

אבל, סוני הוציאו לאחרונה מינידיסקים, שמעברים מידע מהמחשב(MP3,WAV וכו') ד"א FireWire.

אני לא מדבר על הUSB PcLink, אלא על העברה בכפול 4 או 5 יותר מהר מזה.

עריכה - רק עכשיו שמתי לב שהם מדברים בכתבה על אותם דגמים חדשים עם הפייר-וויר.

אי אפשר במיני דיסקים רגילים(אפילו עם הUSB PcLink)

פורסם

פעם אחרונה שהייתי בארה"ב ראיתי שם מכשיר שיודע להקליט מידע data על הקלטות של המיני דיסקים..אז אני לא בטוח שזה כל כך רחוק לגרום למכשיר לקרוא mp3 במקום פורמט המיוחד שלו...

סוני כבר הרבה זמן מתכננת להפוך את הקלטות האלה למעיין מחליף לדיסקטים ולא מצליחה בשום מקום חוץ מיפן להוציא מכשירים שיודעים להקליט על זה...

אבל אולי...זה דווקא כן נשמע הגיוני שהצליחו לפרוץ את הקושחה (איכסה של מילה ) על המינידיסק

פורסם

נחכה ונראה אני מניח.

ייתכן ואתה צודק, אבל גם טום שלנו עשה מתיחה...

שנית, כוננים לכתיבה על גבי מדיות של מיני-דיסקים היו בעבר ונכחדו מן העולם.. פעם מצאתי איפה שהוא באינטרנט למכירה כונן כזה בסכום של 100 $.. לפני שנה + כשצורבים היו קצת יותר יקרים וזה די קרץ לי.. אבל בסוף לא התפתתי..

לגבי הMp3, ובכן לא מומחה גדול במיני-דיסקים.. אבל לא אמור להיות מעבד או חומרה שתתמוך בקריאת הקבצים הדיגיטלים?

פורסם

נחכה ונראה אני מניח.

ייתכן ואתה צודק, אבל גם טום שלנו עשה מתיחה...

שנית, כוננים לכתיבה על גבי מדיות של מיני-דיסקים היו בעבר ונכחדו מן העולם.. פעם מצאתי איפה שהוא באינטרנט למכירה כונן כזה בסכום של 100 $.. לפני שנה + כשצורבים היו קצת יותר יקרים וזה די קרץ לי.. אבל בסוף לא התפתתי..

לגבי הMp3, ובכן לא מומחה גדול במיני-דיסקים.. אבל לא אמור להיות מעבד או חומרה שתתמוך בקריאת הקבצים הדיגיטלים?

תגיד לי, סתם הערה - אתה מעיף מבט על ההודעה שאתה כותב לפני שאתה שולח אותה ? אם מישהו מסתכל על מה שכתבת פה, הוא לא יחשוב עליך טובות. תעשה טובה - בפעם הבאה תשתדל לכתוב הודעה קריאה, עם פחות טעויות הקלדה - זה יותר נעים לעין, יותר מכובד - והכי חשוב - זה מוציא אותך הרבה פחות מאותגר מילולית.

;D

פורסם

....כן אני קורא את ההודעות שלי לפני שאינ שולח, אבל לא בשעה 3:30 לפנות בוקר..

אולי תהרוג אותי וזהו? :bash:

פורסם

אל תהרוג אותו!!!!!!

(עוד לא ניסיתי את המגה-מגנום שלו :auto: :biglaugh: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים