עבור לתוכן

צריך המלצה למסך מחשב למטרות גיימינג - העניין דחוף

Featured Replies

פורסם

מפרט של המחשב:

I5 4590 / 1150 Tray

Gigabyte GTX970 Gaming G1

עוד משהו קריטי?

לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם

אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23.

ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד.

שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך?

כמה קריטי עניין התגובה (ms)?

כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!

פורסם

מסך בעל פאנל IPS יעלה קצת יותר יקר מ700 שקלים אך תוכל למצוא מסך עם פאנל פשוט יותר במחיר אפילו נמוך יותר בגדלים הללו.

גיימינג FPS ? אם לא, סביר להניח שאין טעם להשקיע ב144HZ מפני שבדרך כלל לא מצליחים למלא את תדירות הזו בפריימים מה שהופך אותה למיותרת..

כן כל חיבור דיגיטלי הוא תומך HDMI ואפילו VGA האנולוג תומך גם הוא ברזולוציות גבוהות כך שאין בעיה מבחינה זו

לכן אולי אפילו הייתי ממליץ לך להגדיל רזולוצייה ולהינות מתצוגה עמוקה יותר על מנת לנצל את הכרטיס החזק שלך וכך להפיק אולי גם יותר הנאה. ..

לא MS לא מעניין. כולם אותו שיט.

פורסם
  • מחבר
מסך בעל פאנל IPS יעלה קצת יותר יקר מ700 שקלים אך תוכל למצוא מסך עם פאנל פשוט יותר במחיר אפילו נמוך יותר בגדלים הללו.

גיימינג FPS ? אם לא, סביר להניח שאין טעם להשקיע ב144HZ מפני שבדרך כלל לא מצליחים למלא את תדירות הזו בפריימים מה שהופך אותה למיותרת..

כן כל חיבור דיגיטלי הוא תומך HDMI ואפילו VGA האנולוג תומך גם הוא ברזולוציות גבוהות כך שאין בעיה מבחינה זו

לכן אולי אפילו הייתי ממליץ לך להגדיל רזולוצייה ולהינות מתצוגה עמוקה יותר על מנת לנצל את הכרטיס החזק שלך וכך להפיק אולי גם יותר הנאה. ..

לא MS לא מעניין. כולם אותו שיט.

אני משחק הכל בעקרון (למרות שכרגע בעיקר MMO, כשיגיע המחשב החדש אני בטח גם אשחק לא מעט FPS). השאלה היא האם 60Hz יספיק לי כי אין לי תקציב כל כך גדול ואני לא מוצא מסכים של 144Hz במחירים נורמלים

פורסם

יספיק לך כמו שמספיק לכולם. :)

אין צורך בריבוי דיונים על אותו נושא. אם יש עוד שאלות - תמשיך בדיון האחר שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים